- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
winhate
őstag
válasz
Petya XT #33731 üzenetére
Ne haragudj most vettem eszre hogy irtal.
Valamelyik nap volt volt idom egy teszt erejeig. Memcsiket atraktam masik slotokban (szinten dual mode)
es kapott egy memtest86+. Ket hibamentes kort lenyomtam vele.Lehet vegig kene takaritanon valamilyen uton modon a hasznalatban levo slotokat.
(fogkefe + levego spray kombi)Hm biost meg nem is neztem a kartyan. Ahogy lehet zajongani mar esek is neki a gepnek.
A mai nap a szerelésé -
chatran
őstag
válasz
Petya XT #33824 üzenetére
Hmm, fura. Ki majd betettem az elemet és ráindítottam. Ha nem volt rákötve se a hdd se a DVD, akkor elindult.
Amint rákötöm ezeket nem indul. Ennyire gyenge lenne ehhez a konfighoz a Cm G450m, 450watt?
Ez a pontos konfigom, giga p35 ds3 rev2.1, e8400 alapon, 8gb ddr2, zotac gtx560ti, 1tb wd blue 5400 rpm, DVD olvasó. 450-es táp el kellene bírnia ezt a konfigot, nem? -
-
jozdavab
tag
válasz
Petya XT #33765 üzenetére
Windows 7et is megpróbáltam ráhúzni, majd live linuxal is próbálkoztam.
Egyikse volt hajlandó beindulni tiszteségesen.Az alaplap doboza nem tűnik újnak, kezd az az érzésem lenni hogy valami újracsomagolt cuccot adtak el nekem amitől már valaki elállt.
Jobb ötletem nincs mitől lehet, kicseréltetem a lapot a boltal, aztán meglátjuk...
Remélem karácsonyig sikerül mert ajándékba menne.(#33767) RVR400
Különös, elméletileg benne van a támogatási listában pedig. :/
-
-
fgcsem4n
újonc
válasz
Petya XT #33752 üzenetére
Sima 81 cm-es HD Led tv, nem FHD, de annyira rossz a kép, hogy pár percnél tovább nézni sem bírom, annyira zavaró. Másiknál szintén ugyanezek a paraméterek és ugyanolyan. Illetve a BIOS freeze dolog nem hiszem, hogy a monitor miatt lenne, bár már semmit nem tudok kizárni.. Próbáltam mindenféle képfrissítési és egyéb beállítást, de semmire nem jutottam.
-
exabit
tag
válasz
Petya XT #33721 üzenetére
Köszi a válaszokat/tanácsokat. Azt még elfelejtettem mondani hogy amikor így elkezd vibrálni a kép akkor nem reagál az egérre/billentyűzetre sem, tehát gyakorlatilag lefagyott.
Ki fogom majd próbálni egy másik alaplappal és egy újratelepített rendszerrel. Ha majd látom hogy szuperál akkor beszámolok róla. -
exabit
tag
válasz
Petya XT #33706 üzenetére
A memóriát teszteltem, de a biztonság kedvéért másik modulokkal is kipróbáltam és azzal is előjött. Amúgy Goldmemory-val teszteltem, az majd 24 órán át ment a legalaposabb tesztelési fokozaton, mire lefutott 1 teljes ciklus. Driverből a legfrissebb van fent. A hőfokokat még nem néztem. CPU IGP stresszt nem csináltam, azt mivel lehetne?
Amikor előjön a probléma akkor becsíkozódik a kép és kb. 2 centi amplitúdóval elkezd vibrálni. A Windows asztal ha még nehezen is de még felismerhető ekkor. Mindig akkor volt gond ha sok időre (1 napra) magára hagytam a gépet. Az egy napon belül úgy 70% valószínűséggel jött elő a hiba és jellemzően több óra után kezdődött, de hogy 4 vagy 24 óra múlva az változó volt. Kezdetben amikor otthagytam a gépet akkor lekapcsoltam a monitort és amikor később (másnap) visszakapcsoltam akkor már a vibráló kép fogadott. Később arra gondoltam hogy lehet nem kellett volna lekapcsolni, így leállítottam a képernyővédőt is, de a hiba akkor is előjött. Lehet hogy nincs igazam de mintha ez utóbbi megoldással kevesebbszer jött volna elő a probléma.
Az az igazság hogy én még tönkrement procit nem láttam, nehezen hinném hogy azzal lehet a probléma. A gép munkahelyi gép, akitől vettük már sokat összerakott és nem volt probléma velük soha. A garancia persze sajnos már lejárt.
-
dogab93
tag
válasz
Petya XT #33709 üzenetére
Én is gondolkoztam már rajta,hogy dual bootban megy mellé egy jó kis ubuntu és csak akkor fogom használni a win10-t ha valami olyan programra van szükségem amihez win kell.Sokkal jobb volt a maga fakocka egyszerűségével a win xp és win7 mint ez a ultra modern pucc parádé így nem is csodálom ,ha valaki arra kér tedd neki vissza fel a win7-et.
-
dogab93
tag
válasz
Petya XT #33707 üzenetére
Nekem a tököm tele van a win10-el ,megjelenése óta használom de még soha ennyi gondom egy operációs rendszerrel sem volt pedig volt dos-om ,win 95,win 98,xp,vista ,és win 7 is ezekkel összesen nem volt annyi problémám mint a win10-el cirka 1,5 év alatt.Legutóbb például lehalt a start menü és a tálca bármit buheráltam nem tudtam életre kelteni végül újra kellett raknom a rendszert,előtte a wifivel szarakodott folyamatosan eldobálta és lefagyott tőle a gép,most pedig kék halál.Még azt sem lehet mondani ,hogy egy őskövület gépem lenne és azért csinálná .Van akinek pedig tökéletesen hiba nélkül üzemel ,és nem hiszi el ha valaki mondja neki mennyit szív miatta.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Mac mini (2023 with M2)
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged