- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
chatran #38032 üzenetére
Mellesleg ha van lakásbiztosításod kifizetik a kárt. Kell vinni egy szakvéleményt (10e huf volt) számtechbolt és szervízből. Nekem leírták hogy a villám következtében az alaplap és a tápegység ment tönkre, de már 1155 nem kapható, alkatrészkompatibilitás miatt kiajánlottak 160-ért egy új tápot, új i5-öst, 16 giga de immáron ddr4 ramot. Ennek a valahány százalékkal avultatott nettó értékét, 100 ezret fizetett a biztosító. Vettem egy használt alaplapot 15-ért meg a táp.
-
válasz
chatran #38030 üzenetére
Pár hónapja volt villámkárom, hidd el a kölcsönkérős cserélgetős hibakeresés lesz a legolcsóbb. Először nézd meg egy másik táppal, mivel van némi életjel az alaplaptól. Ha nem lesz jó nézd meg egy másik lappal. Nekem mindkettő kiment és nem volt semmi életjel. Esetleg valamelyik alkatrész is lehet bár nem annyira sanszos mint ez a kettő.
-
chatran
őstag
válasz
chatran #33828 üzenetére
Na a Chieftec-kel elindult f@szán, már települ is a win7. Pár hónapja azért nyugdíjaztam, mert random újraindulásokat produkált.
Szerinted így már garanciáztatható lesz a Cm G450M? Van valamilyen eszközük, amivel megbtudják terhelni a tápot maxon? Vagy majd naívan néznek rám, hogy náluk minden fain. -
Petya XT
senior tag
válasz
chatran #33822 üzenetére
..Először vissza kellene tenni a PATA vinyót, és egyenként a modulokat. Ha mind a két(amennyi van) modullal megy, akkor újra jöhet a SATA vinyó. Mivel ez egy régi lap, lehetett a RAM slotoknál annyi por, hogy a ki-be műveletnél belekerülhetett, ezt érdemes volna megnézni, hogy látszik e rajta, benne valami.
Ha továbbra is makacskodik, CMOS reset. Minden alaplapi csati a helyén van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest