- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
jozdavab #33831 üzenetére
..Sajnálom, hogy nem oldódott meg a probléma. Egyértelmű, hogy a lap support oldalán hülyeség van.
Csak ismételni tudom magam... DDR3L. Elindul nagyobb feszültségű RAM-al is, de a végeredmény az lesz, amit Te is tapasztalsz. Szerintem ne kockáztasd a lap épségét azzal, hogy a RAM-ot is elkezded piszkálni, kapott az már eleget..
Beviszed a boltba, raktok bele egy kisebb fesz. memóriát és megnézitek.
-
RVR400
veterán
válasz
jozdavab #33829 üzenetére
Továbbra is memória, de ha ki sem próbálod másikkal, akkor ne csodálkozz, hogy nem jutsz előrébb, és mi sem tudunk mást mondani. Értsd jól, amikor leírtam Neked az én sztorimat, akkor volt olyan, hogy a gép folyamatos használat mellett elment 1 napot is, de volt olyan, hogy napjában kétszer rohadt ki. Mindkét memória jó volt memtest alatt, mindkettő hibátlan volt másik gépben, amiben azóta is megy hiba nélkül. Már régóta nem veszek Kingstont, pont az ilyenek miatt, de akkor az kényszerpálya volt, meg is lett az eredménye.
-
jozdavab
tag
válasz
jozdavab #33761 üzenetére
Ezt a régi problémát folytatva.
A telepítés végül is sikeres volt, fel lett rá erőszakolva a win 10. Problem solvedSokan mondták hogy a memóriával lehet gond a feszültségkülönbség miatt, így a beépített memtestet lefuttattam, részletesre állítva. Ez hibamentesen lezajlott
A gépet feltelepítettem az alapokkal, updateoltam, beálítottam minden alapot, elkotortam a windows update szemetét, majd utána még filmeket is néztem rajta hogy mennyire stabil meg jó az egész.
Tehát durván 20óra hibamentes futást beleraktam.
A gépet becsomagoltam, állt 2-3 napot, átadtam ajándéknak
Ééééééééés. Nem jó.
Először még beindult aztán random újraindult egyet 10 perc után. Aztán 1 perc után is még 1x.
azóta pedig a postig jut el utána újból újraindul és ez loop-ban.Égett is a pofám rendesen, milyen ajándék ez.
Mi történhetett, mi okozhatja ezt?Utazás közben nem lazult ki egyik kábel sem ami ilyet produkálhatna.
Két dolog tér el, az egyik hogy jelenleg a vga kimenet van használva a hdmi helyett, illetve ugye más elosztóba van dugva.
Az előbbi nem hinném hogy releváns eltérés, a második már inkább, de semmilyen más dolog ami oda van dugva nem produkál hibát (p4es gép volt ott, codegen táppal, hibamentesen évekig, ez meg azért jobb táppal van szerelve), tehát nem hinném hogy hálózati a probléma -
Petya XT
senior tag
válasz
jozdavab #33768 üzenetére
RVR400 valószínűleg le is írta a problémát. Utánanéztem egy kicsit, ezekkel a 1.5V-os RAM-okkal egy pár embert már megtréfált. Az Intel oldalán a proci DDR3L memóriát kíván. Tehát valószínűleg az 1.35V -os RAM-al működne normálisan. Hiába van a támogatási listában, ha az Intel oldalán más van...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Trollok komolyan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anime filmek és sorozatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged