- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
-Mike- #32933 üzenetére
Remélem sikerülni is fog minden.
(#32934) ucli
Remélem a problémád ténylegesen meg is oldódik.
Szívesen segítettem.(#32935) Askformore
Elnézést a zavarásért, szándékom nem is ez.
A BIOSt frissítetted és miért, csak kérdezem ha szabad?A lényeg idáig a vga hibának a forrása ez volt: DXGI ERROR Eszköz eltávolítva üzenetet írt a W10-ed.
A lényeg eszköz eltávolítva itt a hibának a kulcsa, mondtam is ezt neked.
A vga kártyádhoz, még linket is írtam.
A lényeg konkrétan a vga kártyádnak az összes drivere letölthető a link röl, akár W10-re is ami a problémádat meg is oldotta volna, ha vga driver-t letöltöd és telepíted.Látom sajnos ujj problémád is lett hogy géped nem indul, BIOS topic-ot ajánlom ott kaphatsz is segítséget.
A döntésednek a jóga a tiéd hogy mit is csinálsz a gépeddel.
Bocsánat nem beszólni akartam csak kérdezni. -
IstvánLászló
őstag
válasz
-Mike- #32931 üzenetére
Nem-írtad az op-rendszert, így sokkal de sokkal nehezebb segíteni, légyélszíves pótoljad mert fontos.
Hardver illesztőprogramja a ludas szerintem, de ezt 100%-ig így pontosan nem is állíthatom.
A lényeg az Audio Driver is okozhatja ha megsérült egy fájl, próbáld is meg unistallálni és újratelepíteni is.
Az újratelepítés után mehet a próba, ezt tudom most mondani így vakon..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Netflix
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged