Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dj Gollum

csendes tag

Sziasztok! Van egy olyan problémám h (kihúztam a gépet a helyéről és egy kicsit koppant)
    bekapcsoláskor a videokártyám(Ati X1950xt) maximum fordulaton pörög és nem áll be normálisra 2-3mp után sem (nem sípol semmi) és nincs kép és be sem bootol be a gép. Proci működik, vinyók működnek, ram is jó, monitor is jó. Átvittem a videókarit haverhoz, mert egyből a videókarira gyanakodtam mivel 100 fokosra melegszik (counter-strike-nál) azt hittem kiégett. Átvittem haverhoz és nála ment tökéletesen. Nálam sajnos akkor sem jó csak pörög maxon. Tápra és alaplapra gyanakodtam még, de minden kap áramot és müködik , az elemet is kivettem kb fél percre, de így sem oldódott meg a probléma.

Mit lehetne tenni? Tudnátok nekem segíteni? Találkoztatok már ilyennel?

szerk: Minden át lett mozgatva. Alap integrált videókari is van benne, de nem tom megnézni h müxik e mert a kimenet tüskés mint a bemeneté :S Megnéztem egy másik táppal és a probléma még mindig fenn áll. Haver azt mondta h lehet h a pci-e porttal történt valami. Lehet amikor koppant a gép(a háznak vannak tartólábai, biztos tompított valamennyit, max 3cm-t koppant a hátuljára) akkor sérülhetett meg valami a környékén. Nem tudom mi tévő legyek .
    Csak a Ti szakértelmetekhez tudok fordulni.
    Előre is köszi.
    Üdv Gollum

Új hozzászólás Aktív témák