- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satrafuckar
tag
hi all!!
a konfig:
msi 915p neo2 v2, pentium 630 (3ghz HT), bövebben nevemre katt...
az elözmény:
régebben tök randomszerüen csinált olyat a gép h benyomom, felpörögnek a cuccok, majd kb 3-4 mp mulva lelövi magát.... 4mp mulva teljesen magátol visszakapcsol, mejd 4mp és lelövi magát... és igy ki be ki be akár 1 napig...
ezt eddig kicsi pihentetéssel, alaplap piszkálgatással meg lehettett oldani, sztem vmi kontakthiba, de m jöttem rá h hol...
a hiba:
nah ma ugyanez elöjött... restartolok, me biosban akartam nézelödni, erre ez a kapcsolgatás... nagynehezen emgjavult, akkor pár restartig ment...
majd megin kapcsolgatos, most pedig benyomom, felpörögnek a dolgok, de se kép se pitty se semmi...
tv tuner kiszedve, perifériák lehuzva, ramot kiszedve is probáltam h hátha legalább pittyen ugy vmit, vga-t is kikaptam eccer detto, cmos reset is volt párszor, vinyo is lehuzva szal foggalmam sincs...
gyakorlatilag mintha a ventik kapnának áramot annyi van, semmi más m történik...any idea???
köszi elöre is mindenkinek!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged