- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yooha
aktív tag
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy most kulfoldon vagyok, es faterom 3 eves FuSi laptopjat hasznalom. Egy hete elkezdett nagyon kerregni, es nem tudott bebootolni. Aztan nagy nehezen csokkentett modban elindult, azutan pedig mar rendesen is. Tesom szerint a vinyo halodik benne. Tegnap este megint nem indult, mar a boot menu sem jott be. Beraktam egy windows telepito CD-t es azt mondta, hogy van egy formazatlan 40 GB-os vinyo a gepben (holott egy 25, ill 15 GB-os particionak kellene lenni). Mondtam hogy akkor formazza le, es rakja ujra a windowst. Ezt szerencsere meg is csinalta, utana megegyszer elindult az XP gond nelkul (most nem errol a geprol irok). Szoval az lenne a kerdesem, hogy tenyleg a vinyo halodik, es lehetnek meg hasonlo leallasok (4 het mulva megyek haza) vagy a windows reinstall megoldotta a dolgot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Konzol Screenshot
- BestBuy ruhás topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- Wise (ex-TransferWise)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- Komplett PC eladó!/4060Ti/5600G/16GB/500GB
- Apple iMAC 24" M3 8/256 Green
- iMac27 5K, 2019, 3,7GHz, 1TB SSD, 32GB RAM, 8GB video - HIBÁTLAN - erősebbik kivitel
- ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II Alaplap + AMD Ryzen 7 5700X3D
- Dell EqualLogic PS4210E (SAN) szerver, 12x SAS 6TB tároló, két PSU, két vezérlő kártya, RAID, iSCSI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest