- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTomi92
aktív tag
Én azt nem értem, hogy ilyen bakik hogyan történhetnek ekkora cégeknél mint a Samsung vagy Apple. Ha enyi usernél előjönnek ezek a hibàk ilyen hamar akkor hogyan lehet hogy a tesztidőszak alatt (gondolom csak van ilyen) a mérnököknél nem jött elő?
-
pusszycat
nagyúr
Ezért nem kell megvenni megjelenéskor új telefont kell egy kis idő ameddig előjőnek a gyengeségei. Persze tapasztalt róka ezt már tudja.
-
judas13
addikt
Valaki forrón szereti.
-
Hegyirabló
veterán
Tim Főz az iPhone 15 Pro-n.
-
saca23
aktív tag
Szerintem ebben nem sok újdonság van amúgy, másfél éve használok lassan 13pm-ot, és igen gyorsan leveszi a fényerőt melegedésre hivatkozva egész nyáron, kb légkondival kell hűteni a kocsival is , hogy 10 perc utàn ne vegye le a fényerőt navigálás közben. Strandon is erősen limitálja , hogy mennyit lehet vele mondjuk játszani. Elfogadja az ember végülis , mert androidnál is melegszík az összes felsős proci , és nem is különb nàluk .
-
formula01
senior tag
1 nap 15 pro használat után eddig 1 szituációban tűnt fel, hogy kellemetlenül melegszik, amikor rá van dugva a 20 wattos töltőre 20-70% között tölt, és közben telepítek az app store-ból + beszélgetek messengeren. Ilyenkor nem volt kellemes fogni, de hasonló használat mellett még nem volt dolgom telefonnal ami ne lett volna hasonlóan meleg.
Normál használat közben nem éreztem, hogy jobban melegedne, mint bármi más, tokkal meg egyáltalán nem érzem. Mondjuk azért egy AC vagy RE4 meglepne ha nem csinálna sütőt majd belőle, de nem igazán tudom, ki akar ezekkel komolyan 6.1 colon játszani.
-
ultrasound
tag
Melegszik? Á dehogy, rosszul fogjátok a készüléket. Ennyi!
-
pusszycat
nagyúr
pulyák, pulyák
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #28 üzenetére
A sok éve létező roblémák itt is jelen vannak, cloud egy rakás szar, google appok jobbak továbbra is mint az apple megoldásai, a kameráktól nem estem hasra (annyira nem, hogy nem is biztos, hogy marad), action button így eléggé bétás, szóval nem igaz amit mondasz, persze nem érdekel igazán, de ha én leálltam azzal, hogy minden trollkodásodra válaszolok, akkor te is elengedhetnéd. A face id-s hülyeségre sem válaszoltam. Meg én legalább nem trollkodok évekig egy adott készülék topikjában.
De majd beb*szom a tűzbe, hogy melegedjen.
-
joey04
titán
válasz
tomboy0013 #26 üzenetére
nálam ott nem jelentkezett, igaz csak 7 perc volt.
-
pusszycat
nagyúr
Azt rebesgetik, működik a magfúzió szoba hőmérsékleten immár... az apple mérnökei...sikerült.
-
joey04
titán
válasz
aprokaroka87 #16 üzenetére
natív? akkor az. Számomra ez unalmas rész volt, átpörgettem a bemutatón. játékra PC van, mobilon maradok a crossy road, hill climb féle csodáknál.
-
Atee94
tag
Nézzük a jó oldalát. A legutóbbi botrány után mikor az iphone 6-os szériát "hajtogatni" lehetett, legalább növeltek a szilárdságán. Ez után meg lehet, hogy a kövi szériába már jobb hűtést pakolnak majd. Így is full terheléses teszt esetén throttlingoltak 60-80 százalékra az összes újabb széria.(Más dolog hogy egy kettő játékon kívül semmi nem volt képes megizzasztani az Iphone-t)
-
aquamist
tag
Igen erősen melegszik (15 pro), például 10 perc FaceTime és már kellemetlen a fülnek-kéznek. Ráadásul érezhetően jobban merül, mint a 14 pro.
-
atiska007
senior tag
Szerintem ez nem emberi mulasztás, ez inkább menedzsment nyomás...
Gondolom már a tervezőasztalon kongatták a harangot, sőt, a kezdeti teszteken be is igazolódott ez a melegedés, de a menetrendtől eltérni (átdizájnolni, gyártósorokat átállítani stb.) már nem volt idő.
Apple: profit az első, ki kellett jönni időben az új szériával, ezért szerintem bevállalták, hogy pár powerusernél ez ki fog jönni, a maradék átlagfelhasználó meg nem fog ebből tapasztalni nagyjából semmit...Közben Indiában is melegednek, csak kicsit másképp...
Ezzel az indiai gyártással elég erősen ráb@szott az apple, de hát megint csak a profit, olcsóbbak lettek mint a kínaiak -
aprokaroka87
nagyúr
😁
Vajon azokat a bizonyos " konzol " játékokat hogy bírja majd? -
jbcs
tag
Megoldás: aktív hűtéssel rendelkező tokba kell tenni, probléma megoldva...
-
joey04
titán
Szerintem meg simán túl erős lett, hogy menjenek rajta faszán a játékok. Nagyon ráfeküdtek a bemutatón. Mondjuk ameddig csak ilyen erős terhelésnél jön elő, addig nem érint.
-
pusszycat
nagyúr
Nem a SoC melegszik, hanem az akku.
-
jbcs
tag
Az Apple nem tud hibázni, mi néztünk be valamit...
-
janeszgol
félisten
De jó. Ezért kár volt lefoglalni a TSMC 3nm-es készletét. Ezt vártam a legjobban, mondom debütál a 3nm, vajon mit tud. Hát a melegedés/lefojtás miatt nem fogjuk megtudni.
Egy facebookos hozzászólásban meg azt írtam, hogy az Apple legalább tud tervezni, ellentétben a Samsunggal (Exynos). Lehet ki is törlöm azt a hozzászólást. -
Wesiz
tag
" Ming-Chi Kuo szerint mégsem a TSMC gyártósoraiban kell keresni a hibát, az Apple tervezése ment félre."
de hát ez lehetetlen
-
CTraktor
csendes tag
"anticipálva" ? Jézus! Miért kell ez a hunglish?
-
Teo.
aktív tag
Nem a telefon melegszik zavaró mértékben a mi hőérzékelésünk rossz !
-
HawerKing
őstag
Ez egy ficsör, téli kézmelegitő üzemmód
az android már rég tudja
-
jack982
senior tag
Tim melegen szereti na.
-
mrlujoak
veterán
...csak ne hotgate legyen ez meg...
A grillgate találóbb... -
LosBlancosRM
őstag
Feature.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Túlmelegszenek a készülékek, ám a szakértő szerint nem a 3 nm-es chip gyújt az iPhone alá.
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest