Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer
üzenetére
Mért vagy ezen ennyire kiakadva.
Nyilván tudta hogy rossz ha el lett mondva neki, jobbra számított de csalódott és ezért most el akarja adni. Ráadásul be is vallja hogy magának csinálta meg. Akkor meg nem értem mért kell tényleg ezen kiakadni. Néha kicsit túlságosan is kritikus vagy az emberekkel. Nyilván te sokkal jobban tudod mi fán terem a játékban hiszen te jóval korábban kezdted a játékot. Ő meg nem. Én is így jártam az R8al. Megvettem de jobbra számítottam. Ennyi.(#4636) Putyin90 Te meg afelől ne aggódj hogy nem kapsz jobb partot. Gyűjtsd szorgosan naponta a gyémántokat és ha már kellő sorozatnál tartasz, kapni fogsz jó partokat. Nyugi

-
Putyin90
senior tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Még nem adtam el, de el fogom. Előbb még össze kell gyűjtenem 800.000 $-t és akkor eladom. Mire az összegyűlik simán leszek 40-es szintű és akkor veszek majd egy M3-ast vagy egy McLarent. 175.000 $-ért tudom eladni az R8-at, most van 210.000 $-om. Csak azt bánom, hogy beleraktam egy 8-8-0 %-os motort. Olyat nem igen nyerek még egyszer, az tuti.

Új hozzászólás Aktív témák

- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Revolut
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest