Hirdetés
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Desmond74
tag
válasz
Desmond74
üzenetére
Csak viccőtem, jelentem, mind a 170 garázshelyem, illetve a KőnigValag is egyre jobban van.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pár észrevétel, talán van akinek jól jön....:
- Ha nem tudsz belépni "nem definiált" hiba miatt (főleg Apex-en fordul elő), akkor próbáld meg a csikánót, még ha ott nincs is profilod..., aztán egyből exit onnan, és láss csodát az apex is működni fog....
-Ha bot-ot futtatsz (mondjuk itt mindenki becsületes, nem is értem miért írom ezt le...), akkor a célba teleportálásnak minden formáját kerüld, a mostani üzemeltető csapat nagyon ugrik erre, MÉG SINGLE VERSENYEKEN SE HASZNÁLD! ( pl: solo racer)

-
noblem1983
senior tag
válasz
Desmond74
üzenetére
Akkor mégiscsak takarítanak, néha nem árt. Mostanában annyi csaló volt, hogy ideje volt felébredniük, de rég volt ekkora f.s a játék. A versenyzést meg sem kockáztattam mert gyémántozás közben is állandóan kivágott aztán levettem legalacsonyabbra a részletességet és úgy sikerült összeszedni
Új hozzászólás Aktív témák

- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Milyen széket vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Revolut
- Kuponkunyeráló
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)