- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
Putyin90 #4312 üzenetére
Belépek, nem csinálok semmit és úgy 5-10mp után fogja magát és lefagy.
Viszont én nem teszem újra, mivel volt már ilyen és megoldódott. Plusz szerintem nem egyedi hibáról van szó ami egy reinstalltól megjavul, de hátha. Mindenesetre ha nem muszáj nem teszem újra. Mert amilyen netsebességgel most hasítok, holnap reggelig sem szedi le a pach fájlokat.... -
-
callmeakos
veterán
Egyszerűen nem tudom elképzelni, mi vezet arra valakit, hogy 50es szinten még használjon cheat-et...
-
callmeakos
veterán
válasz
werevolf593 #4266 üzenetére
Te meg mielőtt jobban belejönnél, most fejezzed be.
A múltkori után még én szívtam, nem akarok még1 ilyet...... -
-
callmeakos
veterán
Azért azt kicsit szánalmasnak tartom hogy az autólistát bőszen bővítik, de az hogy a játék biztonsági rendszerével is foglalkozzanak az már nem megy. Nem ez az első eset hogy feltörték a játékot, csak akkor gondolom tudtak is intézkedni, most viszont komolyabb a baj. Talán ebben igaza van a sok embernek, hogy ne csak az autólistát upgradeljék hanem azért a biztonsági rendszert is. Így is a csalók száma már tűrhetetlen volt, és akkor még itt van ez is....
Most is csak azt tudom mondani: No Comment!
-
callmeakos
veterán
válasz
callmeakos #4205 üzenetére
Update:
Látom hogy a World FB oldalán forronganak a játékosok és mindenki arról beszél hogy feltörték a játékot amiben lehet valami, ugyanis az általuk linkelt képeken szokatlan dolgok láthatóak.
Ezúttal sikerült valamit elérniük ugyanis a World honlapját lekapcsolták, a játék (nálam) elérhetetlen, ha mégis be tok lépni 2 perc után befagy az egész cucc....Persze egyből mindenki free boostot akar. Ezért nem jó ha csak úgy elkezdik osztogatni ezeket. Itt halmozottan igaz az a mondás: Ha az ujjadat nyújtod, az egész karodat akarják....
No comment.... -
callmeakos
veterán
Másnak is vannak gondjai a bejelentkezéssel/játékkal?
-
callmeakos
veterán
válasz
1NST1G8R #4169 üzenetére
Áh köszi, közben én is megtaláltam.
Utoljára még benevezek egy Starter pakkra a teljesség igénye nélkül, mivel azért a 911-ért kár lenne plusz most elég jól van árasítva is (3850 boost 6000 helyett..)Úgyhogy holnap irány az 576 és idevelve.....idevelve.....idevelve.....idevelve..... a 8000 boostal
-
callmeakos
veterán
Lehet tudni mikorra kerülnek törlésre az adott autók???
-
callmeakos
veterán
MI van ma az emberekkel?
Zsinórban 5x találkoztam csíterrel Diamond Unionon... Bár ezt tudom hogy az a pálya a csíterek melegágya, de akkor is. Most vagy azért vannak még mindig játékban mert nem tudják bannolni őket vagy a BB szarik az ügyre..... -
callmeakos
veterán
Szerintetek mért akarják kitörölni a 911 GT3/R8 COP/Z06 BEAST verdákat?
Az utolsó kettőn nem csodálkozom, de a 911en meglepődöm. Mert aki boosthoz jut annak lefogadom hogy a 80%a arra a verdára mozdul rá. Így ezt nem tudom mi értelme ennek..... -
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #4066 üzenetére
Na most tévedsz (Hahahaha
)
Lövésem sincs még mindig melyiket vegyem.
959: Lehet hogy jó, de nekem nem különösebben tetszik. És nem akarok egy olyan autó kormányát tekergetni amit nem nagyon komázok...M3: Kedvenc, de csak az E92 után. Viszont sajna ismerem magam és képes vagyok elkölteni a rávalót mielőtt meglenne. Hiába, sok az az 1.200.000$
SLR: Abszolút favorit, viszont itt hatványozottan igaz hogy sokba kerül. Viszont ha használható (értem ezt az alatt, hogy nem olyan mint a Ford GT) akkor inkább az SLR, de a türelem mint olyan, nálam sajna csak nyomokban létezik
-
callmeakos
veterán
válasz
Kleypek #4036 üzenetére
Szevasz.
A T3-as szekcióból a legjobb választás a BMW M3 GTR illetve a Porsche 959. A BMW 1.200.000$, a 959 pedig 1.000.000$Boost-ot tudsz SMS-ben, átutalásos módszerrel vagy Starter Pack megvásárlásával tudsz szerezni. A legjobb választás a Starter Pack, mert az tartalmaz 8000 boostot, 3 kocsi illetve ha frissen regisztráltál akkor pénz illetve rep erősítőt is kaphatsz.
A Starter Packot például itt tudod megvenni. Ha neten rendeled akkor kerül annyiba, minden más esetben annyi amennyi nagyjából máshol is azaz 4000 forint.A napi Treasure Hunt azt pontosan nem tudom meddig tart a számláló. A nyeremény pedig autóalkatrész illetve valamilyen powerup. Ezt általában napi felváltásban adja (Egyik nap, alkatrész, másik nap pedig powerup) Minél több a napi sorozatod, annál értékesebb nyereményt ad.
Nagyjából ennyi.
-
callmeakos
veterán
Érdekes hogy az amcsiknál tegnap volt a hálaadás ma meg az úgynevezett "fekete péntek" van és semmi gift vagy valami....
Ebből én arra következtetek hogy karácsonykor sem lesz ajándékszórás mivel az amcsiknak van olyan fontos a hálaadás mint a karácsony. Ha nem fontosabb... -
callmeakos
veterán
Kedves odébb!
Legyél kedves visszavenni az arcodból. Senki az ég világon nem mondta, hogy költeni kell a pénzt a játékra. Sőt.
Minősíthetetlen az, ahogy kezeled azokat (jelen esetben SylarHUNt) akik pénzt költenek a játékra. Tudtommal te voltál az, aki itt nyavajgott hogy elkúrtad az egyik profilodat mert R8at vettél. Hát tudd meg hogy a T3as szekcióban ugyan vannak autók, de azok közül a használható az a 959 és az M3. És hidd el azt, hogy az M3ra összegyűjteni az 1.200.000$ plusz még a partokat ami további 100.000$ nagyon nehéz, még lvl50 közelében is (tapasztalat). Valóban ingyenes a játék ezt senki nem vitatja, de azonban különleges extra autókat kizárólag boostért veheted meg. Ha akarod azoket meg kell venni, ha nem így jártál. Nem vagy itt túl régóta, és nem vagy olyan helyzetben hogy itt másokat savazzál csak azért mert költenek a játékra.
Úgyhogy ha megoldható vegyél vissza egy kicsit.
Köszönöm!jah és ha javasolhatom vegyél a kezedbe egy helyesírási szótárt. rádférne....
-
-
callmeakos
veterán
válasz
SylarHUN #3918 üzenetére
Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni
Mentem tegnap egy ellen Campus Interchange-en. Hát szomorú hogy egy kalap kakit nem ér mert ugyanúgy megvertem a Lotusommal mint a simát csak kicsit nehezebben....(#3922) Beeerka Ha most e miatt veszik a TH 5 napos sorozatom, na akkor agyfaszt kapok.....
-
callmeakos
veterán
válasz
noblem1983 #3853 üzenetére
Ne aggódj, amint nagyobb szinten leszel jönni fognak bőséggel. Népszerű autó amit meg is tudok érteni.
-
callmeakos
veterán
Szevasztok!
Nem voltam pár napig egyáltalán játszani a vizsgám miatt, kihagytam valami extra dolgot? Új verda vagy valami? -
callmeakos
veterán
HÁT ÍGY IS ELLEHET KÖLTENI 2.500.000 IGC-t
Arról meg már ne is beszéljünk h milyen tuning partok kerülnek itt elő
-
callmeakos
veterán
Srácok lenne 1 kérdésem.
Lehet több starter pakkot aktiválni egy profilhoz? -
callmeakos
veterán
-
-
callmeakos
veterán
Érdekes dolog ez az új R8 gyerekek.
Mikor De Vellis kitette az FB oldalára a képeit azonnal mindenki IGC opcióról érdeklődött. Persze no IGC hanem 5500 boost. Kérdés hogy az előző R8 általál létrehozott előítéletek tükrében sikeres lehet? Nos most mentem egyet a bérelt M3ammal egy ilyen ellen Campus Interchange-en.Egy ideig tudtam vele tartani a lépést de aztán elvesztettem.
A Srác ideje: 4:47:54
Legjobb körideje: 2:15:92
Max sebessége: 380km/hNézve azt hogy egy 500-as statos Elisemmel tudok menni 4:51et is és csak 4 mp vel kapok ki időben ettől akkor nem nagyon éri meg. Persze a végsebessége odavagdos de sztem sokat veszthet a kanyarokban. Szerintem arra a sorsra fog jutni mint a TT amikor még only boostos volt. A kutyának nem fog kelleni. Legalábbis nekem nem kéne hiába rajongok az R8-ért...
-
callmeakos
veterán
Meggyütt az "új" R8...
Kíváncsi vagyok mennyiben különbözik a simától. A statjai alapján jobb, de mint tudjuk a stat nem jelent semmit...
-
callmeakos
veterán
válasz
SylarHUN #3588 üzenetére
Ebben viszont egyetértek veled. Engem is borzasztóan bosszant az, hogy rendre elvernek engem T1 es Skylineok, Golfok. Azt nem mondom hogy nem ezekre szükség, de ne legyenek ennyire irreálisan gyorsak hogy egy majdnem full tuningos Elissel sem lehessen őket megverni. Vagy nagyon nehezen.
-
callmeakos
veterán
Itt az új BMW. Persze boost-ért.....
-
callmeakos
veterán
Én szóltam h a Lotus önmagában kutyaf*asz xD
Majd ha tényleg úgy 500 közelében leszel vele, na akkor hasítani fog.
Így elsőre a TT biztos jobb lesz, ráadásul alapból vannak is cuccok.
De mondom ha 500 közelében lesz akkor azért már vagány lesz. A Lotus olyan mint egy célszerszám. Nem túl szép de amire ki van találva na azt maximálisan megteszi(Mondjuk nekem tetszik főleg az én verzióm
)
(#3547) Narxis Rajtam ne múljék
(#3551) NFree Nem szabad feladni. Én is voltam így, de kijössz majd a hullámvölgyből
-
-
callmeakos
veterán
Gyerekek szerintetek melyik a legjobb T3-as autó? Mert arról már ment az infó hogy IGC-ért mi a legjobb választás. De azokon kívül (vagy együttvéve) melyik a legjobb T3-as autó? Én szavaznék a 911-re
-
callmeakos
veterán
Hát nézni kell azt hogy a TT ben alapból van cucc és teljesítményben nagyon jó. A kanyarok hááát.... Az Elise viszont nagyon jó de csak akkor ha már vannak benne anyagok. Az enyém most jelenleg 498/477/473 on áll és laza 3-4 mp-t ráver a TT-re. Szóval szerintem hosszútávon az Elise, rövidtávon (de akár hosszún is) a TT
mod: Ja sztem a Cayman az.....
-
callmeakos
veterán
Túl sokat kombinálsz. Kib*szott sokat.... Kicsit higgadjál le....
Menj egyenlőre a Silviával és majd ha felfejlődsz oda akkor választhatsz akkor Elise/Skyline/Z4 közül. Ha nyerni akarsz akkor elkerülöd a TT-t, mert az irányítása rettenet trükkös és még engem is izzaszt. Még most is.... -
callmeakos
veterán
válasz
callmeakos #3448 üzenetére
Sajnos így 2-3 óra tapasztalat után be kell valljam nem túl jó választás a TT. Persze hobbi autónak kitűnő, de versenyt nem ezzel lehet nyerni. Legfőképpen azért, mert irreálisan erősebb ellenfelek ellen tesz be (többségében T3as boostos!!!! autók ellen vagy ultimate pro tuned T2-es autók ellen: 450-460 al kezdődő RX7 ellen vagy 550-el kezdődő Exige ellen) Amik ellen ugye mondanom sem kell hogy a kanyarban ott hagyják mint a huzat. De a gyorsulása na az nagyon odavagdos. Z4 GT3 at úgy hagyja ott mint a sicc.... Persze pro partokkal lehet ezen segíteni... (Pro cuccokat nehezen lehet nyerni versenyeken és Boostos partokat meg nem nagyon mernék beletenni, nehogy fölöslegesen vesszen kárba a cucc....)
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #3447 üzenetére
a Hartige-ot azt nagyon elbasztam.....
Campuson pedig lutudtam tornászni a részidőt 2:27 körülire. Azért körülire mert 2:22-nél járt a stopper és az utolsó kanyarnál voltam amikor lejárt a 60mp-s versenylezárási időintervallum.... (Aki nyert a M3-asával 40 nitrót használt el. Kicsit mindenki ki volt akadva)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Robotporszívók
- Előrendelői előzetest kapott a Painkiller
- Autós topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest