Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Dave
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
csíterek melegágya ezen majdnem beszrtam

Más: Mikor teszik vissza a régi kerékvágásba a pályák szintjeit, máskor napi 1-2 pro T2 cuccot nyerek, most meg tegnap óta semmi sem esik.
(#4140) feri1014
Én értem miért nem tesznek semmit, amíg fogy a boost meg 10.000-en aktívak naponta, addig minek is mozdítsák meg a hátsójukat. Én egy gigantikus összefogásra lennék kiváncsi ahol egy fél világ mellőzné egy-két napra a játékot akkor talán egyből lenne ötletük a csalók kiszűrésére.
Egyébként meg azt gondolom hogy aki magas sebességgel csal az a kisebb hányad, ugyanis a legtöbben be tudják állítani a hack-ben hogy csak egy bizonyos sebességet érjen el az autó pl R8 audi 380km/h és az már nem mindenkinek gyanús csak aki ismeri valamennyire a játékot. -
Szelep
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Szvsz simán tudják őket bannolni. Szerintem vagy olyan sok csaló van, hogy észre sem lehet venni a bannolást vagy nem foglalkoznak vele.
Bár nem értem, hogy miért nem csinálják meg például, hogy ha valaki irreálisan magas sebességet ér el azt egyszerűen kizárja a a futam végén a rendszer és nem kap se repet se cash-t. Valami hasonló védelmet simán el tudnék képzelni a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák

- Pioneer VSX-922
- Eladó: 2 db MSI MAG272CQR 27' Ívelt Gaming Monitor (csak egyben)
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest