Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tutuhawer

őstag

A mercedest megvettem ma, és ezek a tapasztalataim:
    A gyorsulása tényleg jó a, gyenge kis semmi tuningommal is 200 fölé perfekt startol, ami a 959-et le fogja gyorsulni, az M3 mellett pedig ott leszek. A többiek lerajtolnak, gondolom, de nem itt dőlnek el a versenyek. A kanyarban trükkösnek se mondanám, mert szerintem nagyon precízen lehet vezetni a gépet. Pontosan lehet érezni, mikor fogy a tapadás, minimális fékkel vagy gázelvétellel simán befordítható, aztán lehet gyorsulni. Ha akarom, csúszik, ha akarom, tapad. A végsebessége is nagyon rendben van, el is lehet érni, 300 fölött OK a menet. Azonnal reagált a mozdulatra ilyen tempóban is, nem panaszkodom. A tuningom hiányos, egy velocicom improved gumim van, és egy kestrel tuned váltóm, a többi még szinte semmi utcai sem. Nagy lehetőség van a gépben így. Az ugratásnál az én gépem kicsit hanyatt esik, de az apróbb dobbantókon néha el se ugrat a gép, igaz, én néha el is fékezem ezeket, pont emiatt. Időfutamban szerintem nem a legjobb, de a verseny és az időfutam 2 külön dolog. Versenyképes gép ez, igaz, van az a pálya, van az az ellenfél és autó...

Új hozzászólás Aktív témák