- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
A fene lejárt az idő limit.
A lényeg nézegetem miket kéne dobáljon igy a 9-10 szinten , nyertem pár mecset de nem ad semmit , szerintem megint felejtős lessz a dolog nem igaz hogy lové nélkül nem tudod tartani a tempót. -
NFree
addikt
Fontos hogy mindenki beérjen és 4 en menjetek Leginkább javasolt pálya all in asszem 7 es szintől adja . Vagy a gyémántgyűjtés még lehetséges alternativa (zöld körben zöld pöttyök)
Más
Nosztalgiázom kis profilommal , hogy itt mien jó kis mecsek vannak , de látszik hogy sokan ujrakezdték , mert olyan szinten megy a rammolás hogy azt csak hosszu tanulással tanulja az ember hehe . de nem az én sportom még mindíg , de tetszik hogy a kis corollával van esély még a 10 szint körül.
-
NFree
addikt
Persze rengeteg TE és fejlődsz mint a fene meg a kavicsok begyüjtése. De nem ajánlom egyiket sem ,Forumtársamat idézve "a versenykilométereket nem potolja semmi" ott találod magad 50 es szinten s esélyed sem lessz nyerni.
Qru
Nagyon szivesen , de ien furfangos pályákat Tutu jobban ismeri meg tud ajánlani . Nekem nagy kedvencem még a paradise hotel . Elsőre rémisztő de ha megtalálod az ivelket , lehet nyerni rajta még 911 ellen is . -
NFree
addikt
Kössz fiuk a biztatást , az biztos nehéz 50es szinten .
Tutu jól mentél tetszett , de jó volt látni, hogy te is eltrafálsz ezt azt
csak az a baj nekem ienkor elmennek mindíg. na mind1
-
NFree
addikt
de jo nektek , még van bennetek küzdő szellem , irigykedem nagyon .
Én fojton kikapok , már alig tolom elvesztette az értelmét a game asszem. -
NFree
addikt
Na volt időm egy kicsit tolni , s rögtön az lett az első benyomássom ,mekkora szar már megint a game , mé foglalkozom vele
Nem lett megint káosz a privát autók terén a hejzet??? intha mind nek az lenne a feladata , hogy feltartson
MÁS
Probáltam a tt-t , első benyomás jol gyorsul nem rossz a végsebesség , viszont ahol bukja a dolgot kicsit pontatlan a kanyarodás és ugymond lassú , igy hirtelen ennyi ,de nem rossz autó, viszont rögtön el is adtam -
NFree
addikt
Hát srácok akkopr adok én is esélyt ennek a dolognak , mostmár csak az kéne valahogy megtudni , mi alapján dobja akkor a pro cuccot, ezt kéne még valahogy kiprobálni(megtudni)
Mert ugye van aki kap, van aki nem pl én csak nagyon ritkán, de szerintem ez örökre rejtély marad
.
TUTU
Ok kössz ha erős az baj nem lehet , ugyis a kanyarba dől el sokminden , majd egyszer kiprobálom, habár nem a kedvenceim közé tartozó autó akkor inkább már egy rs 4 kombi csak az nincs a gaméban sajna , az olyan családias , de mégis fenevad tipus. -
NFree
addikt
Na szevasztok srácok , Megint én , változás 1 hét alatt?
Hallottam olyasmit hogy , ha nyersz partot akkor már kártya huzás előtt megvan , hogy mint nyersz , ugymond tök mind1 meik kártyát húzod? Akkor is a nyert dolgot kapod szerintetek mennyire van igazságalapja a dolognak???
Annyit tennék hozzá , hogy kb2.5 hete karikáztam , s kártya választás előtt elég sokat pepecseltem mással , de ekkor már jött gratuláció egy sráctól , kérdeztem hogy mihez ?- mondta a part hoz
erre felpörgettem egy kártyát s ott volt a kicsike.
Szóval észrevételek ezzel kapcsolatban??? -
NFree
addikt
válasz
Beeerka #3207 üzenetére
dehogy nem van rá progi , csak mátr nem vook képben , meik de a legegyszerűbb, mondjuk everst vagy aida elinditod , rendszer stabilitás teszt nem inditod el csak ugye fut egy ablak ott szépen irkálja vagy huzza a görbét hány százalékos a proci terhelés , játszol kicsit alt tabb-al kilépsz s megnézed mennyi volt s a százalékból ki lehet következtetni mennyire használja.
Vagy feladatkezelő s megnézed ott menyire akad ki
. remélem érthető volt , az a baj már 1.5 csak játszom s semmi iesmi nem csinálok , pedig volt idő amikor csak a tesztek futottak éjjel nappal.Qru
Az nfs ben mi a nick ed? -
NFree
addikt
válasz
csab991 #3133 üzenetére
A fene gratt
akkor most ülhetek vissza a porsche ba izzadni , ezek az idők már szerintem nagyon komolyak, nagyon nagy szerencse kell hogy végig tudj menni a pályán az iveken a legnagyobb sebességen , hacsak ki kell kerülni egy kocsit s 5cm arréb mész már bukod a másodperceket nehéz nagyon. mégegyszer gratt
Lvl 40 vagy már?
megyek megnézem mit megy ott az m3 -
NFree
addikt
Én csak annyit tudok van egy rx7-em 470.460.420 majdnem fullos , de az alap tunigos lotussal megfogom kanyargós pályán az rx olyan semmijen kocsi az elején jó de25 szintől felejtős mert majd most kezd érdekes lenni , küzdelem lessz minden 1 es győzelem , mindenki az egyszerű pályákat szereti , ott viszont a boost os kocsik ellen nincs esély .Nehéz lessz de hajrá most reggel óta tolom de még nem sok siker élményem volt . sok sikert.
Más
Köszönet csab991 forumtársnakmegszületet( persze nekem magam számára) a route 55 kis időke 2.43.508 lehet próbálkozni
-
NFree
addikt
Sziasztok , ujra itt , kis infó kéne 2 hét alatt történt e lényegi változás esetleg nem e maradtam le valamiről. Röviden egy két mondatban ha lehet , ne keljen átolvassak 2 hétnyi hsz-t köszi előre is
-
NFree
addikt
válasz
Putyin90 #2712 üzenetére
Tudsz fejlodni 50 es szintig nyugi. egy két autó majd ahogy szintet lépsz feloldodik , ott irja mindnél mekkora szint kell a megvételéhez.( nem minden autót kapsz meg játék pénzér, valami csak boost os elég sok). Boost ot tudsz vásárolni , Bamkártyával , sms, el de ami a legjobban megéri a starter pack . korongot nem kapsz csak kodot.
Baller
Most nagyon irígy vagyok
Játékba mi a nick-ed? -
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #2685 üzenetére
Igazad van , de a köv hét meloval telik el . A baj csak az hogy nem kapok partot ha vesztek (mondjuk ha nyerek akkor sem) s igy nem tom épidgetni a gépet, hogy jobb legyen pedig gyanus nekem ha fel lenne huzva rendesen a z4 em porsékat lehetne vele szorongatni .S mehetne az időjavítgatás most nincs rá időm a 300 nekem is tetszik. paradise hotel nemsoká javítás . mert mentem rajta már 1.09 et
de majd benézek a többi pályára is ami itt szóba került.
Az 50 szint már megvolt hét közepén.Más
Na skacok azt mondom , mindenkinek ki kéne probálni , de igaz nem futottam jó időket de beneveztem a 600 as versenybe az ezredessel. sorvégéről indultam . Igy ugymond gyorsan lehet tanulni pályát piszok jót motoroztam tegnap röviden tömören ennyi -
NFree
addikt
válasz
SylarHUN #2678 üzenetére
respekt Én ma untam meg asszem , teljesen mindegy hol mivel megyek elvernek , ez nem lehet igaz elég volt miota 49 szint elmultam nem tudtam nyerni , kivéve 1-2 pályán de ot meg semmien partot nem ad a game , vagy csak olyat amit meg lehet venni , ez a hét siralmas , volt .
Más
Na komáim én most indulok a pancsi ringre , ha sikerül megfutnom az időt nevezek egy versenyre is , és ha ne töröm magam szarrá holnap este még benézek .
Sok sikert mindenkinek -
NFree
addikt
válasz
1NST1G8R #2655 üzenetére
Igazad van talán én is ezekért nem tudom abbahagyni de mostanába semi sikerélményem nincs .
Starter pakkra visszatérve 4db ból 1 autót nem tudtam ugy megépíteni hogy jó legyen . van egy nagyon erős rx7 em de kiderült kidobhatom , mert a lotusokkal nem tudta felvenni a versenyt .No mind1 -
NFree
addikt
válasz
1NST1G8R #2641 üzenetére
Nem nagyon face bokozom , szarok az egészbe legalább ma este nem idegelem fel magam.
Köszi
egyébként a fenteb emlitett problémákon én kb 3 hónapja voltam kiakadva ennyi le kell nyelni ezt a békát is , ez ajáték semmi másról nem szól csak a pénzbeszedésről minimális ráforditással a baj az hogy én is bedöltem . de mostmár látom vehetnék én 20 starter pakkot is akkor is szar lenne az egész.
Na kellemes jóccakát mindenkinek
-
NFree
addikt
Tud valaki valamit a mostani szerver leállásról???
-
NFree
addikt
Bocs hogy én válaszolok , de nagyon soffőr függő amit kérdezel , a bmw nek jobb a gyorsulása , viszont nehézkesen de pontosan fordul a 959 hez képest , az utóbbi viszont megtréfál néha a tulkormányozotságával fürgébb a kanyarokban kicsit de finoman kel vele bánni .
Az m3 nitroval nagyon elindul , a 959 nem nagyon lodul meg , juggerrel az m3 nem fordul a porse viszont igen.
Ezeket vedd figyelembe s dönts izlésednek megfelelően ha tudsz. ennyit tudok mondani , jó kezekben jó partokkal mindkettő jó kocsi s veri egymást te döntessz.
Tutu ien téren kicsit, más mint mi , neki mind1 az a lényeg hogy szeresse a kocsit s jót autózik mindennel , szerintem , nem tudna dönteni a 2 közül. -
NFree
addikt
Na szevasztok , megjöttem , benéztem a garázsba mien uj verdákat kaptunk , s nagyon fasza mert bosst nélkül semmit ahogy látom , na nem baj mondom tolok párat sikerült is egy 8:2 vereséget produkálnom gyorsan , a lényeg röviden tömören nem változott semmit
Na mind1 még annyi lenne TUTU nissan sky g35 nagyon gyengus , mert baromira megtetszet ha vesz az ember legalább megéri vele szórakozáss képp , R8 hoz képest mien?
csak privátra venném esetleg mostwantedre . Érdemes?? hangja mien mint élőben??? Olaszba most találkoztam eggyel kértem a gazdit piszkálja meg , hát csorgott a kis nyálam rendesen , brutál volt csak annyi volt a bibi már a 2 fokozatot a bénája nem találta igy romlott egy kicsit az öszkép. -
NFree
addikt
Tutu. tegnap nem volt rá alkalmam, de ma mentem egy multit ahol tegnap mentünk , hallod ogaz kicsi szintű srácok voltak , de nem volt ellenfél egy sem kössz az okítást nehéz pálya s kevesen szeretik az a baj . ja ma mentem 3.25 öt rajta
(CAMDEN & ROUTE 55)
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #2435 üzenetére
Igazad van , de pont azért megyek én is ien hellyeken mert abba bizom dob valamit , habár ez teljesen random . a héten s a multkor mikor elkezdtem akkor spade streeten nyomtam sokat kaptam egy jo turbót 6-9 utánna 1 héttel később . egy 6 os és rögtön utánna ugyan arra a kártyára 8 as féket, de előtte meg egy 12-6-4- es váltót. ezek után jöttek a t1 es skyline-ok s nem tudtam labdába rugni, meg persze a csalók. szintet léptem s sokan mondták , hogy az eagle drive jól ad s ezért mentem ott.
Néztem a listát mit mész azon a pályán ahol este nyomtuk , nem sok kell már 3mp s megvagy frissísd legyen kihivás -
NFree
addikt
Uraim röviden , az egy dolog hogy sokkal erősebb autókkal . akadok össze , de amikor a béna csak ugy tud (győzni) előttem menni hogy mindig a falba pasziroz , ezt nehezen viseltem , ma . röviden a szitu: Eagle drive 50 es profilok, 2db m3 fullos 3 db rs911 es asszem 1 db lambo fullos. elindulunk ugye a z4 ezekhez képest szarul rajtol Slingshot +nitro az első kanyar után ott termek a 2 . hellyen jön a srác a 911el felken a falra elmegy még ott pörgök, elmegy még1. nos megvan az előre utolérem őket látom előttem a béna megy faltol falig megelőzöm , kis egyenes nyom egy nitrót a 911-nek s megint felken a falra. S ez megtörtént vagy kétszer utánna kiléptem , nem hiszem el hogy egyszerüen nem elég a trafikot kerülni nagyjából bekalkulálni a pályába , még iesmi ellen is kell védekezni semmi realitás .
Pályán az ien gyökereket elzavarnák a faszba , igen is győzzön a jobbik de a tudás számitson ne , a lökdösés , asszem ez a játék nem roncsderbi. A csalókról ne is beszéljek stb .
Ezért szerettem volna megszervezni egy pár futamot a multkor , hogy legyen egy kis szórakozás így egymás közt .
Nem tudom srácok tolnámm ezerrel de nem akarom megint ugy felidegelni magam , hogy majdnem szétverem a lakást az idegtől. Tolnék bele pénzt is de minek???? , hogy utánna a csalók miatt agódjak , vagy egy hétmulva kapunk megint valami szuperjárgányt amivel ha találkozol megint azt kivánod hogy rohadt volna meg az egész áááá.
Holnaptól nem vagyok meek melózni s eldöntöm mi lessz a sorsa.
De inkább mentem volna motorozni abból a pénzből amit rá toltam , nagyon bánom.Ready: nos ha elhasználtok egy nitrót mondjuk, akkor lehet ready-zni s nyomni a köv nitrót azonnal, pl.
-
NFree
addikt
Pedig fel akartam neked tolni , de már nem engette, figy mán én nem voltam ithon te mé nem olvasgatod a ph-t? ejnye ejnye
(#2366) noxwill
Igen látod ez jó 5let , csak én nem mertem ien drágább kocsikra gondolni.más
Jaj dobott ma a game egy 12-6-4 es vátltót t3 asa spade street en
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #2361 üzenetére
itt szépen kutatunk egy napot ugymond meghirdetjük ,
Például :2011/10/01 szombat 5 óra kb 1.5-2 ora alatt le lehet zavarni , akinek jó az jön akinek nem az nem , ha bejön rendezünk többet . a lényeg meglegyen a 8 soffőr a megeggyezett feltételek mellett. Itt ph lehet majd jelentkezni . kiirjuk a versenykiirást stb.
Mondjuk elsőre nem kell nagyban gondolkodni , majd ha lezavartunk 1 2-őt akkor majd persze igen , ha bejön a dolog.
Nem tudom hogy áltok az world oldallal amit csináltok de onnan is meg lehet majd hivni embereket.
(#2362) GabN73
Nem lessz , csak igen ez megint sokunknak kizáró tényező. de elmondom mégegyszer , mondjuk a navezés feltétele . PL toyota corolla S csak a boltban kapható alkatrészeket lehet rápakolni ennyi , ez már biztosítja az esélyegyenlőséget.
De ez persze a későbiekben változhat . mehetünk nagyobb autók fele . Ez igen sjana azt jelenti , hogy venni kell egy kocsit ami megfelel ugymond a versenykiirás szerint és kész aki akar elfogadja s teljesíti aki nem az nem ennyi.
Ph sok közül már elég sokan költöttek starter pakra nem igaz hogy nincs 1 üres garázs slotja a sok embernek. Én igy gondolom. -
NFree
addikt
Lekésted ma már nem él , tegnap még jó volt ha csak már fel nem használtad.
(#2355) V.Dave
ezért lenne fontos , hogy min 40lvl s lehetőleg nem egy kategoriáas kocsik hanem tipus azonos legyen , mert baromira nem mindegy , hogy mivel mész ugye , hogy ne kerüljön sokba , mondjuk egy toyota corolla lenne az auto ugy 20000 pénzt ki lehet birni s hogy egyforma legyen a dolog , csak a boltban kapható fejlesztésekből lehessen gazdálkodni.
Itt a vezetési tudásra meg a szerencsére alapoznánk (trafik és a szinkronizálási hibák miatti ütközések), nem hogy kinek mien verdája van. -
NFree
addikt
Srácok Főleg Tutut kérdezném . Mit szolnátok egy házi bajnoksághoz?
Egyforma alap autó majd megbeszéljük meik márka (tipus) hogy tényleg csak a vezetési tudás számítana .
Min 40lvl a gyorsulás , s végsebeséges extra miatt.
Kijelölnénk 10 db pályát .
Legalább 8 induló . s pontozásra menne , s a végén kihirdetnénk a bajnokot.
S ha esetleg van valakinek ötlete akkor valami jutalmazást is megbeszélhetnénk magunk közt , amit egységesen elfogad mindenki és teljesít is.
1.hely 25 pont , 2.hely 20 pont, 3.hely 15 pont, 4.hely 10 pont, 5. hely 8 pont, 6.hely 6 pont
7. hely 4 pont . 8. hely 2 pont .Nos????? vélemény ötlet?
-
NFree
addikt
Üdvözlök mindenkit , bő 1 hét után visszatértem , levezzettem 8e kilométert , hogy ujra itt lehessek a rutin megvolt igy izgatottan ülök vissza a versenyatók volánja mögé.
Kösz a kódot bárki is tette fel , jól jött
Asszem dobok mellé egy sms-t s megveszem a t1es nissan sky-t vélemény estig várom aztán tolom kössz.
-
NFree
addikt
válasz
s.malacka #2077 üzenetére
1 kódot , s kész . Ha starter packot veszel akkor kapsz 8000 boost pontot , bmw z4, porsche cayman, s toyota supra-t amit ugymond 0 boost ert elérhetővé tesz számodra a jaték , ugye az autókkal garást is kapsz +ba ami megint nem elhanyagolható.
(#2078) SylarHUN
egyre több az ien de inkább a tank modot használják egyre többen . amit nem értek , nagyon sok a játékban a fullos kocsi , én meg amióta játszom 1 et nem tudtam összerakni, na mind1 pedig 4starterpackot vertem el. -
NFree
addikt
válasz
LamerGyuri #2072 üzenetére
menj be a garázsba ott már irni fogja rendesen az értékeket egy kis bug a többi kismillió közt
-
NFree
addikt
Akkor t1 escape all in orvérzésig, minnél nagyobb szintű társakkal, megnyomják a lovét , meg a napi gem begyüjtése sem elhanyagolható.
1 probléma van csak igy partot amugy sem osztogat sürün a gép, de igy azt felejsd el , meg ugye a rengeteg rutin pályaismeret is hiányos lessz s ott találod magad 40 szinten s nem tudsz labdába rúgni. ugyhogy azért nyomjál pár versenyt is néha , hátha nem árt -
NFree
addikt
ahol ugy érzed jól, mész a többi vak szerencse, pl normális partot nem nyertem mióta vettem starter pakkot , azota léptem vagy 20 szintet upsz , teljesen random az egész szerintem .
Más
Észre vettétek hogy escape ben keményebbek s többen lettek a zsaruk??
Mazda rx7 valamit elszartak vele mert nem kanyarodik
A lotus elise a játékpénzér megvehető legjobb kocsi szerintem, csak meg kell tanulni vele kanyarodni és pont se z4 se rx7 se semmi nem ér a nyomába .(#2055) kaoszamigó
az szép ettől kaptam én is agyvérzést hogy a hülye ott pörgött valahol mindig mert azt sem tudta merre van az előre de mikor megtalálta akkor elhuzott egybőlIsmét más
Szerintem a gaméba ha van ien nagyon sokan használnak valami pajzs csalásrt , mert amikor összejön egy ütősebb brigád , úgy repkednen a kocsik mint az állat és érdekes , hogy csak én akadok bele mindig , de mind1 .
Van ien csalás szerintetek????? -
NFree
addikt
Srácok wolksvagent kell venni =
Ja még annyit tennék hozzá hogy a gyorsulása is eszméletlen volt egy pillanat alatt othagyott bennünket.Kicsit ienkor ideges vagyok , beleölök nem kevés pénzt szenvedek vele aztán egy ien szétkúrja az egész napomat.
Elég volt ÉN IS CSALÓ leszek ugyhogy ha valaki tud ebben segiteni megköszönnémAzonnal visszanézném az iennek az ip cimét , s kitiltanám a faszba
-
NFree
addikt
@Tutu
Na ma megint megprobálom, kicsit aludtam nem lessz kecmec remélem sikerrel járok . -
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #1987 üzenetére
Köszönöm , válaszod , nos igen toltam pár versenyt meg szétnéztema garázsba s látom érzem a változásokat, habár igy hirtelen annyit vettem észre , hogy a privát autók most meg olyan be nem látható bukanóknál vagy kanyaroknál ppont az íven mennek lehetetlen kikerülni , én ugy érzem szarabb lett , s a javítás ellenére ugyan ugy beszambáznak elém akár hol megyek 1 futam alatt kb 2 db szambázik , hogy tuti neki menjek a többi meg ugy van kitéve vagy jelenik meg hogy biztos eltrafálom,
AZ rs még mindig befoghatatlan számomra s egyre több van , rádásul mindíg van egy belőlle egy futamban s általába nyer is , na mind1 .
Már csak a privát mecsekben bízom szórakozás gyanánt ,a single mellett.
ja s ma 8 mecsből 8 at vesztettem , vagy rs miatt vagy a privát kocsiból fogtam egy vagonnyit ami lehet az én hibám , de holnap vagy valamikor csinálok 1 vidit hátha sikerül elemezni a dolgot.
Na jóccakát mindenkinek kész vagyok 3 napja nem sokat aludtam , csácsá -
NFree
addikt
Na sziasztok ujra itt . Történt valami lényegi változás??? Vagy minden a régi??
-
NFree
addikt
mieert nem megy rendesen még mindíg ez a szar , nem hiszem el hogy ezt megendhetik maguknak hogy hétvégére szarnak az egészre a fene rájuk az eget
(#1785) SylarHUN
mire oda érek hogy annyi pénzem legyen hogy elverjek 40eu-t a kis kocsira , addig tuti , nem lessz kapható , gratt hozzá szép kis dögTutu
, akkor sem jó ez így a való életben sem így működik a dolog, és itt sem kéne lusta disznó az ea , de még is tud valamit mert csak vagyunk pár ezren akik toljuk. -
NFree
addikt
válasz
SylarHUN #1778 üzenetére
Az szép ez csak 2 db volt a sok közül na mind1.
(#1777) LamerGyuri
hát meg tudlak érteni , a lokdosodés miatt .
Én szinte mostanába csak single-t nyomok vagy privátot de akkor sem kapok sokmindent,
nem ez a lényeg , nem értem miért nem tudják megcsinálni ezt a lokdosodés dolgot az ea ék mint a singleplayerben , hogy ha neki is mész a másiknak lepattansz max egy kicsit megmozditod , ebből a laggos szarból meg amit most csinál a jaték nekem is elegem van meglöknek s elrepülök mint a szar ,meg belasulok ez igy nem fair , irni kéne egy levelet meg vagy 1000 emberrel aláiratni , hogy igen is változtassanak rajta valamit , mert szemét dolog. -
NFree
addikt
cső mindenkinek , srácok , ma nem hittem a szememnek , a lényeg találkoztam két szylvivel s a lényeg ugyan azok a matricák és ugyan ott ahova én raktam viritott rajtuk . Nem tudom hova tenni a dolgot , én koppintottam vagy ők vagy csak véletlen egybe esés??? az egyikről csináltam képet
-
NFree
addikt
A f...... kivan , itt van hétvége , lenne egy kis idő , erre b@sz@kszik a szero , ez mien már.
Mikó játszon az ember ha most nem????
A kocsmába én lenem megyek a betyárok közé a pi....ba .
Nem tudjátok meddig tart ????
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #1746 üzenetére
Ja jó volt én azon kuncogtam , hogy volt egy kis összevisszaság néha de a vége jól sült el .
Privátba küldj egy e-mailt s elküldöm a fotókat.Papi
AZ rx7 et a legnehezebb pingálni az alkja miatt kevés dolog mutat rajta jól , az én kicsikém ezért egyszerű.Más
Srácok egyszer egy skyline vagy m3 talit vagy sylvia talit kéne összehozni szerintem az lenne a fain -
NFree
addikt
Srácok a tegnapi frissítés óta nekem , elsötétült a játék Nvidia karim van . Sajna a játékban lockolták az az opciót ahol a fényerőt lehet állítani.
Nos nállam van csak ez a probléma vagy esetleg másnál is előfordult , s mi lenne a megoldás??? -
-
NFree
addikt
válasz
1NST1G8R #1690 üzenetére
nem tudom , hogy megy ez az egész privátoztunk ma egy sráccal ő 46 szintű én 43 skilek plafonon mindketőnkél. sylvivel nyomultunk , több mint 100 as értékkekkel volt gyengébb a sylvie s ott volt a fenekembe végig ha csak egy kis hibát vétettem már nem bírtam befogni. ugyan így m3 al is mentünk a gyorsulása volt 3-5 pontal mint nekem , de rajtnál elhuzott s nem bírtam utol érni , sőt ha netán beértem s jött egy egyenes akkor is elment.
Kezdem azt mondani ez az egész valahogy pofára megy , van akinek jól megy a rosszabb kocsi is valaki meg pumpálhatja pénzel , tele partal a kocsit s akkor is szar , olyan egy kiszámíthatatlan fos az egész hogy borzalom, de leszarom játszom vele míg meg nem unom s utánna eldobom ennyi.Más
Srácok ma végre megtört a jég , ma nyertem 1 pro tuned t1 es gumit 4-7-9 értékkel kb 1 hónapja nem kaptam tuned cuccot , a lényeg szerintetek cseréljem a sylvin a gumát , most egy 4-4-12 pro race van fent . -
NFree
addikt
srácok az uj rs porsche , nagyon vaddiszno , tessék vigyázni , volt szerencsém 1 hez , de brutálisan megy , iszonyatos mecs volt campuson mentünk olyan 2.12 körüli kör időkkel a porsche vége 401volt 10 nitroval sikerült 3 kör alatt elverni , de csak azért mert rengeteget hibázott z4 gt3 al voltam . Kegyetlen jo futam volt na igy szeretek nyerni de az ien mecsek kb 100-ból 1 de jó volt jaj.
(#1685) Balller
Kezdem irigyelni azt a sylvit , a fene ebbe a k... játékba a picsáér nem ad nekem partot lassan 1 hete ütöm s semmi , egy két t3 as alap cuccot ad nem értem , pedig 70% nyerem a futamokat , nem értem -
NFree
addikt
válasz
barack1997 #1683 üzenetére
Az könnyen elöfordulhat ,
-
NFree
addikt
Srácok csak annyit tennék hozzá ezekhez a uningos dolgokhoz s szám értékekhez, hogy szerény véleményem szerint ugye , van egy átlag pont is, s szerintem ez után a szám után kalibrálja a gép az autót végsebességre gyorsulásra , sajna nem tudom ki probálni mert annyi part ot nem ad a game , hogy szórakozzon vele az ember , de szerintem az átlag minnél magasabb annál jobb a gép minden esetben. de ez csak az én tippem. Vagy egy nagy kalap szar ez a része is a játéknak, s csak szépen mutatnak a számok s nem jelent semmit .
Pl van egy aránylag jól felszerelt rx7 em közel 460 as átlag s valameik nap , ugy elment egy 410 körüli átlaggal egy srác hogy csak lestem , azóta is azt az időt próbálom befogni egy bizonyos pályán de még 2mp hiányzik. ja és egy darab power upp ot sem használt. -
NFree
addikt
Hát , én örülök és gratulálok azoknak akik nyernek partot ,
.
Engem nem érdekel már az sem,ugyse dob semmit
, pénzér eddig fejlesztettem
mostmár csak az időér harcolok s annyi .
Tegnap nyomtam pár érdekes futamot hi hi jól esett -
NFree
addikt
sziasztok ujra ithon,
nos majd megprobálok vissza olvasgatni 2 hét anyagot , de ha netán van kedve , valakinek akkor beirhatná , ha esetleg történt valami akció vagy jó dolog az world ben.
kössz. -
NFree
addikt
Ja és még annyi Külön köszönet Tutu-Nak a mai okításér s persze hogy időt szakított rám.
(#1431) tutuhawer
Ja egyébként nem volt ma iesmire szükség mert ha elmentem a rajtnál már nem értek utólPersze tudom van olyan hogy gyengébb elenfeleket dob a gép biztos ien volt.
Na kellemes gémezést mindenkinek én most 2 hétre lelépek persze nem nyaralni, csak azért írom nehogy irigykedjetek na csácsá
-
NFree
addikt
Srácok a listán , miert nem veszik figyelembe az elért erdeményeket???
Ma nagyon ráindultam a dologra , egy csomó energiát fektetek a másodpercekbe erre , semmibe vesznek?? Amcsiba lennék beperelném ugy ezeket , hogy csak füstölne ugye ott mindenki perel hülyeségekért s nyernek is
Egyébként lehet , ez lessz a befutó játékmód nállam kinézek egy pályát s addig gyötröm míg , nem érzem hogy nem megy több , viszont azt vettem észre így rengetegszer nyerek ami ugye nem vigasz mert partot még nem kaptam sehol.
Pl ma mentem két pályát kb 10 10 multit s 80-90%ba nyertem s nem ad de nem érdekel leszarom. Most az időt fogom hajszolni egy darabig , aztán ha megunom akkor majd lessz valahogy. -
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #1426 üzenetére
Igen ő volt , hát annyi történt rajtnál elment aztán rámvert 30mp et mindezt gyengéb sylvivel 360km es végsebességgel nitro minden nélkül , az enyém még nitroval sem megy 320 fölé nem hogy nélküle,
Ezzel megint az a bajom , hogy akkor az a k..... lista is tök felesleges meg nem tükrözi a valóságot mindíg csalodnom kell , elegem van szombaton megint megyek ki 2 hétre a héten hogy ithon voltam semmi jó nem történt velem , nem hiszem el nem elég hogy szivat az élet , még itt sem tudom örömömet lelni mert mindig valami szivat.
AZ ea meg b...... , hogy nem tud ezek ellen tenni nem kell kitiltani csak amikor ien hihetetlen eredmény születik azonnal dobja ki a játékból, s utánna visszajöhet de , nem lessz eredménye, a fene rájuk az eget. -
NFree
addikt
Szevasztok na megint volt szerencsém mocsokhoz [link]
-
NFree
addikt
Srácok , hol találok olyan listát amin , közlik az eredményeket (idő pályánként) vagy valami hasonló???
Nekem sajna a az oldalon ahol eddig a friend list be szereplő arcokat tudtam lecsekkolni az nem jön be .
[link] -
NFree
addikt
Srácok meik a jobb verda M3 vagy GTR 3 z4???
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #1351 üzenetére
Gratt a sebesség rekordhoz a multkor találkoztam egy kis autóval verseny közbe , 600 fölött ment , na ehhez mit szólsz el is mentettem , ismerősnek , majd ha hazajövök belinkelem a képet a csalo.....k...a.
kellemes hetet neked sia
sikerült az uj kodom: **********
köszi
-
NFree
addikt
-
NFree
addikt
Nos valaki segitsen pls.
1. Friends leaderboard , nál eddig volt nekem egy lista , ahhol a barátok s az én időimet, sorrendet tudtam nézni . Van e olyan lista ahol a teljes mezőny megmutatkozik nem csak a barátok???
S most nem akar az istenér sem bejönni a lista ezt irja:No results were found.Neither you nor your friends have raced this event in the selected time period.
[kép]2 meg szeretném változtatni a jelszavamat , s mivel nem megy az angol kéne egy kis segítség hogyan nehogy kitöröljem megint a profilom
-
NFree
addikt
Megint én Srácok itt mkikor frissítik az adatokat? [leaderboards]
-
NFree
addikt
válasz
barack1997 #1342 üzenetére
Na mi helyzet , sikerült már valami , ird be töbször , hátha vagy irja hogy a kod rossz????
www.world.needforspeed.com/codes
ide mentél?
vagy add meg nekem megprobálom én is -
NFree
addikt
válasz
MBazsee #1334 üzenetére
Ha látsz a gaméba rámirsz s megyek veled nekem mind1 , mit csinálok.
Más
Srácok létezik hogy visszább vették az audi 1 teljesítményét???
Ma már lemecseltem 2 őt, s mind 500 feletti stattal volt , de a szokásos végsebesség 330 körül szoktak lenni most elmarad s kanyarban sem nagyon remekelnek.
Jól látom????? -
NFree
addikt
válasz
MBazsee #1332 üzenetére
Hát ahogy a dolgokat nézzünk , akor elkezdessz privátozni valakivel , orba szájba, mondjuk én nem kaptam semmit az elmult 1 hétben , vagy tolsz bele egy kis pénzt , s akkor sem azt kapod amit szeretnél . Sok sikert.
Én probálom magam meggyőzni , hogy csak simán autózgassak a játék öröméért , mert másképp nem lehet ezt már bírni kötéllel,. -
NFree
addikt
válasz
werevolf593 #1328 üzenetére
1et értek
A 2 hete vagyok ithon , nem kaptam semmit , pedig tolnék bele egy kis pénzt , de ugy áll a dolog hogy , boost ért sem mindig azt kapja az ember amit szeretne , na már most mivel a game elég szegényen adott a héten , nem fogok most pénzt beleölni, mert azért sem fogok kapni semmit, vagy csak 1 dolgot ugymond amire vártam , s ne haragudjon meg az ea de 3500 pénzt nekem nem ér , hogy kapjak 1 db pro tuned alkatrészt amit fel is tudok használni, ezen kicsit csiszolhatnának, vagy lenne választható amit boostért vesz az ember ha már fizet érte , vagy dobáljon több jó cuccot a játék , hogy érdemes lenne vele játszani. s erre ugye még rájön az is , hogy összefut az ember egy csaloval aki röhög a markába , ez teljesen felháborítMinap jártam igy 20 szintű emberke UNIVERSITY WAY nevű pálya , nagyjából alap bmw z4 , elindulunk elmegyek , egy szempillantás alatt előttem terem kiszalad a látótávolságból , megáll s ezt játsza a verseny végéig , ugye nyer beirja nekem looser ha ha ha , nem nagy az angol tudásom , de nagyjából tudom mit jelent , nézem a végsebességét 330km/o az gyönyörű
mondom magamban tisztába vagyok persze az első pillanattól , hogy mi a szitu de akkor is megint olyan ideges lettem , azt hittem szétbaszok othon mindent .
Ráadásul ugye én egy rx 7 tel voltam ami szinte full pro tuned. na akkor most hogy is van ez még ugymond a pénzemér ki is röhöghetnek egaláznak .na akkor most képzeljetek ide vagy 2 sor káromkodást jó magyar szokás szerint .Felháborító.
De ugye van kihivás vannak apro örömök s ezért nem tudom én sem lettenni ezt a ..... játékot. pedig ennyit még 1 gaméra sem költöttem , általába megvárom mig leszalad az ár 2000 alá s akkor szerzem be a kivánt darabot , na mind1.
A lényega akkor most megint frissítenek s péntekig vagyok ithon akkor már a héten tuti nem ad semmit ez a szarApropó rendezhetnénk privát mecseket nagyjából itt kéne megszervezni , s egymásközt örömködnénk akkor egy kicsit mert én már kezdem nagyon elveszíteni a vonzalmat , hátha így még talán egy kicsit , eljátszana vele az ember
.
mindenkinek kellemes jó éjszakát.
a hibákat nézzétek el este van s xcsak a monitor világít1 2 nem is tudok jól s helyesen írni. -
NFree
addikt
Ne is foglalkozz vele szemét a game ien formában , én kb 34 szintem óta nem kaptam semmit , s mentem egy csomó privátot multit, s nem adott most 37 szintü vook , ugyhogy volt pár verseny , ugy látszik azt szeretné , ha tolnék rá egy kis lóvét de azt leshetik , 2x megtettem épitettem belőlle egy komoly rx 7 et , azt meg az összes, lotus, audi a1 , meg hasonló elveri , most meg pislogok , a fene eszi meg az egészet ott ahol van . mind1 sok sikert.
(#1324) barack1997
-
NFree
addikt
srácok miert van kiirva a felszereléseknél(rendszám, neon, ablakfolia) egy két dologra , hogy for sale ? mit jelen vagy mit akarnak ezzel közölni , nem értem
-
NFree
addikt
Uhh srácok nem akarom elkiabálni ,de elértem a 37. szintet DRAGSTER kipipálva 3/3 , de ugy megy a kis sylviám most hogy bes.........ás, borzalmasat tol olyan autókat verek el amiket eddig követni nem bírtam jaj nagyon élvezem
. de kér hogy nincs már több tartalék a gaméban
-
NFree
addikt
hu hu Srácok nyertem egy kozepes motort meg váltót t2 , mondom nem dobom ki berakom a szar porsche ba , hát ugye 35 level vagyok , kimakszolva a handling a szintlépéseknél, nem azt mondom hogy a világ legjobb autója a porsche , de a hangja brutál lett , ugy vált mintha csuklana nagyon bejön . Bárcsak ki tudnám próbálni pro tuned cuccokkal ááá de jó is volna , na mind1 csak ennyi , szóval akinek van fölös hellye , meg pár parts a garázsban esetleg vett starter pack ot , az probálja ki ingyé van .
-
NFree
addikt
tutuhawer
Szia, ma vettem agy audi r8 at s csak annyit kérdeznék , hogy a későbiekben , várható hogy fürgébb lessz a kormányzása vagy sem , még full alap , érzésre olyan mint a micu , hogy lomhán elkezd kanyarodni de ha jól elkapod akkor szépen rajzolja a kanyart csak kicsit lusta, erre lennék kiváncsi , a lambo 540-nél sokkal jobb viszont. -
NFree
addikt
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #1268 üzenetére
Nekem nem megy hiányzik valami dll neki .
Más
A probléma oka , pedig már sokat ecseteltem , semmi reiltás értéke nincs a játéknak semmien értelemben , pl audi a1 hát mi ez ???
8 an vagyunk ebből talán 2 versenyző rajtol jobb autóval BMV M3 LAMBO LP640 jelzem 46 es 50 szintu urak , a többi lotus mazda stb elindul a verseny , megloknek lepattanok megpordulok mindenki elhuz , nagyjából utol érem a végét s nem tudom megelőzni a szinte alap rx 7-et az én agyontuningolt ugyan olyan rx 7 el 470-460-425 vs 380 350 390 most akkor hogy is van ez , nekem mindegy mien kocsim van mindig a vége jut a befutónak ???????
Teljesen tele van a tököm kint vagyok 2.5 hétig külföldön ülök a kibaszott kamionba , haza jövök , mondom lazulok kicsit , költök is rá erre szétkur az ideg mert labdába se lehet rugni , a k.... életbe ha már költ rá az ember had legyen egy kis sikerélménye nem?
Jó voltak néha jó mecsek , hogy tényleg az első helyér küzdeni kellet végig utöttük vertük egymást hol a másik hol én voltam elöl , s nagyjából egy szinten voltunk egy szintű kocsikkal , s jó olyankor nyerni de az ien futam 40 ből 1 . SZóval számomra egy igazságtalan szar az egész keresnem kell más gamét , sok dolog vonz benne , de vannak dolgok amitől a falnak , megyek 34 éves létemre ugy feltud kurni , hogy a multkor is majdnem szétkurtam a monitort a billentyűvel , hát kell ez nekem , s nem amiatt mert vesztettem mert méltó elenfél elen lenyelem de a bugja a beteleportáló autók a kanyar közepén amikor íven vagy s persze telibevered , a töbiek elhuznak repkednek a kocsik felakadsz s mindeki megy csak te nem bírsz ettől kicsit kiborulok.
Na csősztök -
NFree
addikt
Na Srácok Ha valakit esetleg érdekel megvásárolható , A profilom
Érdeklődők privibe érdeklődjenek köszi , én befejeztem , egy ien igazságtalan szar game miatt nem teszem tönkre magam , az ea meg lesheti mikor veszek tőlle origi progit az biztos .
Egy pár tulajdonság :
10 db car slott ebből 8 foglalt de azt csináltok a kocsikkal amit akartok .
Majdnem teljesen kész pro tuned sylvia és rx7 a többi autom ezekhez képest kutyafüle.
Boost pont sajna nincs rajta , de nem kis fáradságomba telt mire összeszedegettem a cuccokat igy is , jelenleg 34 level vagyok.
röviden ennyi. -
NFree
addikt
Sziasztok , 2 és fél hét után ujra vok . Gratt a kocsikhoz srácok gyönyörüek Sylar neked is grat megérdemelted .
Toltam ma egy kicsit a gamét , de nem sok változás történt .
Az audi a1 et meg nem kicsit eltulozták , persze majd az az aszfaltpattanás 3kiló fölött szaladgál , ugyan pff. Nagyon elmérték s ezzel ki is vívta az ellenszenvemet . valahol inkább egy mazda 3 mellett lenne a hellye , egy kis realitást azért szoríthattak volna a gaméba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Opel topik
- További aktív témák...
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó!
- MSI RX 570 8GB GDDR5 ARMOR OC Eladó!
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest