- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #18709 üzenetére
Jaja nem gáz, csak az a sz.r hogy most kb minden játek képtelen 30 fpsel futni, mert a VGA kártya PciE 3.0ás csatlakozóját nem támogatja ez a ratyi alaplap, és nem működik a gép rendesen. De kezdek hozzászokni az az igazság. Meg kevesebbet is játszol meló meg egyéb dolgok miatt, de valamit kell kezdeni mert ez tarthatatlan
-
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #18707 üzenetére
HD7750
-
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #18705 üzenetére
Csak egy alaplap kellene és megoldódna a probléma. A gond ott kezdődik hogy az elavult AM2es AMD procimhoz konkrétan nem lehet már kapni újonnan megfelelő foglalatú alaplapot, úgyhogy új proci is kell. És ha már így vagyunk, akkor RAM is kell, mert ugye senki fia nem tervez már alaplapot DDR2es RAM modulokkal
És ott tartok hogy szimpla alaplapcsere miatt komplett félkonfigot kell hogy összerajkak -
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #18700 üzenetére
Nekiestem a jelenlegi konfigommal, mert nem bírok magammal.
Az eredmény konstans 20 FPS. Élvezeti érték: 10000000000000000000
De legalább az átvezetők állatok -
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #18698 üzenetére
am nem ismerős honnét van az aláírásom szövege?
-
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #18683 üzenetére
Meddig ingyenes a TH, csak mert akkor folytatom én is, és nem kezdem előről a 82 napot
-
callmeakos
veterán
válasz
callmeakos #18675 üzenetére
Gyertek a sípályára jó az egész
-
callmeakos
veterán
Örülök hogy bekerült a sípálya, előjönnek a jó emlékek a játékkal kapcsolatban.
Rá is vett hogy megcsináljam az idei SnowWhite autómat, aminek már lassan hagyománya van, mióta játszok a játékkal[ Módosította: Barthezz2 ]
-
callmeakos
veterán
válasz
sunny84 #18653 üzenetére
Az nem is baj hogy nem spúrkodnak az IGC autókkal, jól is teszik.
Csak szomorú a a GT3 RS hattyúdala. Pont 2 éve az überkirály, mindentverő vadállat volt, amit először lebutítottak, aztán még IGCs is lett. Szerintem nem ezt érdemelné egy olyan ikonikus autó mint ez, de magánvélemény. -
callmeakos
veterán
Szevasztok srácok rég jártam erre.
Tegnap felnéztem a játékba, mondván állítólag nagyon sok új IGCs autó van, köztük az 1es Bömös, de nagyon semerre láttam. Az új CM ez a Fixnow teszi a dolgát és elődeihez hasonlóan tovább rombolja a játékot, vagy valami javuló tendencia elkezdődik e?
Melleleg ilyenkor már benn szokott lenni a sípálya. Ez most kimarad? Akkor morci leszek -
callmeakos
veterán
válasz
tupacamaru #18392 üzenetére
Én 3assal használom. Semmi bajom vele
-
callmeakos
veterán
Hát na Pesten ilyesmik járnak
-
callmeakos
veterán
JDM találkozóról 1-2 kép
-
callmeakos
veterán
válasz
tupacamaru #17657 üzenetére
Nem vagyok se Hondás, se VW-s, de sííírok
-
callmeakos
veterán
Annyit mondok:
RIP NFS, RIP FORZA HORIZON -
callmeakos
veterán
Srácok tudok egy tippet hogy szerezzetek még több IGC.t
Ugye most be van tolva a pénz erősítő. De ez nem jelenti azt hogy a Boostér vehető Cash duplázót ne lehetne aktiválni. Azaz ha most benyomjátok akkor ha jól számolok vagy 4 vagy ötszörös pénzjutalmat lehet elérni. Ha jól emlékszem mikor legutóbb aktiválva lett a Cash erősítő, akkor nekem be volt tolva még a Boostos Cash duplázó is, és ha jól emlékszem egy Late Departue menetért olyan 90.000 IGCt kaptam. 1 menetért -
callmeakos
veterán
Srácok attól tartok hogy a játék hivatalosan is elérte a mélypontját, és hivatalosan is megerősítette az extrém szánalmas titulust.
Hála TCMCHRIS szemfülességének a mi új Community Managerünk Vitalbullet megerősítette hogy idén nem lesz se szülinapi matricázás, se szülinapi ingyen kocsi, de még Year3as license plate és neon se lesz.
Érjük be szülinapi ajándékként a duplázókat, a BIC autólárazásokat meg a kártyacsomag akciókat.Sokszor mondtam már hogy ez a játék tényleg egyre hasznavehetetlenebb és szánalmasabb, de most gondolom ezt a legkomolyabban. Amióta kukázta az EA a Quicklime-ot meg előtte a BlackBox-ot, azóta ez a kicseszett játék valami hihetetlen mélyrepülésbe megy keresztük.
Ezért valamiért nagyon örülök hogy a héten megjön az új VGA kártyám, és végleg levehetem a szemem erről a gányolmányról, és más játékokra fókuszálhatok, mert kajak elönt a méreg ha belegondolok, mi lett ebből a játékból...
-
callmeakos
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16989 üzenetére
Kíváncsi vagyok.
Hely is van. Remélem időd is.
Hallgatom, mert nekem jelen pillanatban egy sincs, hátha te tudsz valamit -
callmeakos
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16982 üzenetére
Ebben a játékban szerinted mi a normális szolgáltatás?
-
callmeakos
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16980 üzenetére
Már az EA a
ha elkér pénz szolgáltatásért?
Ember te hány éves vagy? Vagy csak szimplán szeretsz ingyenélősködni? Ezek nem szeretetszolgálat, hogy ingyen csináljanak valamit... Ezeknek az embereknek, akik a fejlesztőcsapatba tartoznak, az a munkájuk, hogy ezzel a játékkal foglalkozzanak.. Nem az, hogy a magatokfajta ingyenélő mazsoláknak az év 365 napjában karácsonyt varázsoljanak. Ingyen legyen az összes autó, ingyen legyen az összes PRO part, ingyen legyen az összes powerup... Istenem komolyan kiégek tőletek...
Szerinted mi az isten nyilából létezik ez a játék? (futnak a szerverek, a fejlesztők megkapják a bérüket stb...)Elhiszem hogy jó móka állandóan zrikálni az EA-t hogy mekkora a jew banda hogy elmer pénz kérni játékért, de legalább ne reklámozd hogy ekkora tirpák vagy PLS
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16860 üzenetére
Körverseny a golfpályán, meg az erdőben... Nagy rally event....
-
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #16847 üzenetére
Ezen már komolyan fel se húzom magam. Túlságosan leköt a GTA5 tegnapi trailere utáni fless érzés
-
callmeakos
veterán
válasz
sarkanyolo2 #16836 üzenetére
Nem éppen, ilyen 1 csillagos skilleket tudsz venni IGCért. 3-4 csillagos a faja
-
callmeakos
veterán
válasz
GTC376 #16819 üzenetére
Én nagyon merem remélni hogy nem tér vissza. Nagyon elegem volt már belőle, azon kevés emberek egyike, aki ilyen szinten kihozott a sodromból. Egyszerűen magának való a tag, nem képes arra hogy emberekkel kommunikáljon normálisan..
De hogy egy kis ON is legyen, mikor jön a következő IGC rotáció? A héten, ha jól rémlik
-
callmeakos
veterán
válasz
sunny84 #16810 üzenetére
Amikor én néztem akkor azt láttam hogy kivették, de lehet akkor visszatették
Amúgy miért bannolták dezodort? Gondolom a modik megelégelték hogy csak kötözködni jár fel
-
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #16806 üzenetére
Már nincs IGCért E30
-
callmeakos
veterán
válasz
noblem1983 #16746 üzenetére
Minek próbálkoznak tovább trezsörös verdák eladásával?
-
callmeakos
veterán
válasz
sarkanyolo2 #16742 üzenetére
A hivatalos oldal túl van valószínűleg terhelve. Lehetséges hogy az Originről is letudod szedni a játékot, próbáld onnan
-
callmeakos
veterán
válasz
odébbb #16721 üzenetére
Figyelj, eleget néztem azt, ahogy ez az istenbarma folyamatosan csak cseszeget, mindig inkább csöndbe maradtam, ez most hirtelen kizúdult belőlem. Nem szoktam ilyen lenni, csak akkor ha már tényleg tele a padlás...
(#16723) Micsurin
És ez még a "környezet barátabb" verzió volt -
callmeakos
veterán
Fogom a Balbonim, befestem Tensor Style-ra, veszek rá olyan BBS felnit, és máris van egy örök Tensorom, ami ráadásul jobban is megy mint a sima Gallardo.
FuckU EA, velem nem baszol ki -
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #16673 üzenetére
Csak egyszerűen: Troll LvL: 100000000000000000000000
-
callmeakos
veterán
válasz
noblem1983 #16661 üzenetére
Mennyi volt akcióban?
-
callmeakos
veterán
válasz
noblem1983 #16658 üzenetére
És tudni mi lesz a ruszkiknál a nyeremény?
-
callmeakos
veterán
Én részemről befejeztem megint a játékot. Semmi sem motivál hogy foglalkozzak vele. A TH megint csak 1 csillagos skilleket ad (szerintem ebben már valami szándékosság van), Achi rendszer már nem motivál, ahogyan a versenyek sem. Rendőrözni meg Team Escapezni nem tudok mert olyan módon laggol a játék hogy komolyan attól tartok hogy kárt teszek a gépemben, idegességemben. Inkább játszok most a tavaly Most Wanteddel, ami remélem jól érzékelteti mennyire köt le ez a játék, ha már azzal a másik trágyával töltöm az időm.... Szülinapra a ha dobbantanak valamit akkor visszanézek, illetve kiváltom a free Miurát, de ennyi és nem több...
-
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #16531 üzenetére
Lehetséges hogy elsősorban azokat bannolják, akik kihasználták a bugot, de egy kanyit nem költöttek a játékra. Ki tudja.
Csak azért, mert én még megvagyok(#16536) RaZroX
Heti rotációban váltogatják az elérhető versenyeket. -
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #16495 üzenetére
Nagykirály
-
callmeakos
veterán
Köszi srácok
-
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #16452 üzenetére
Nehúzzálfel
-
callmeakos
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16263 üzenetére
Ja elég pöpecnek tűnik
-
callmeakos
veterán
Aki akar az jöjjön ma este 6tól a Magyar Krúzra. Minden infó: itt
-
callmeakos
veterán
válasz
tupacamaru #16233 üzenetére
De tudod mi a vicc?
Hogy eddig azért ment a nyavalygás hogy soha nem adnak magasabb Classba tartozó, relatíve használható kocsit (S-be a Mustang Boss '12, A-ba meg a Murci Roadster semmit nem érnek igazándiból, ha egy GT2 vagy egy Zonda Cinque ellen mennek).Nemrég kaptunk egy meglehetősen jó autót S-classba a 911 GT3 RS 4.0 személyében, most meg a GT2 jön A-ba, és most meg azon megy a sírás hogy ezek az autók miatt nem lehet játszani.
Komolyan nem értem.... -
callmeakos
veterán
válasz
tupacamaru #16214 üzenetére
Ha a 996 lesz az, akkor nekem a hatodik. Csak meglesz lassan a 10
-
callmeakos
veterán
Mi mákos nudlik mennyit pengettetek az EAnek hogy ilyeneket kaptok?
Mert nekem csak az 1 csillagos partok, meg a 3 csillagos használhatatlan skillek jutnak -
callmeakos
veterán
Nyomtam volna tovább csak elfogyott a juggerem
-
callmeakos
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16072 üzenetére
Egykor 300.000 IGCért osztogatták
-
callmeakos
veterán
Problémázni teccik?
Állok elébe: Írj rám, és megoldhatjuk ezt a pályán. Csak aztán le ne maradj ott is mint ittBrian:
Ezért bízom ezt a dolgot a starter pakkra. 4000 pénz, 8000 fix boost. 0 kockázat(#16030) }{3@Đ$}{0ot
Azt én értem. De valószínűleg erre ők se számítottak, hogy 3 napon belül még 15.000 lájkoló gyűlik össze. Meg aztán nem mondták egy szóval se hogy nem kapjuk meg az ajándékot. Türelem. Még a RS 4.0 se hült ki teljesen. Nyugi.
-
callmeakos
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16026 üzenetére
Most mi ezzel a gond? Nemértem...
-
callmeakos
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #16020 üzenetére
Az van hogy egy orosz World oldal ugyanolyan lájkolási versenyt hirdetett mint a hivatalos csapat Facebook oldala. Csak ők 15-30-45 ezer lájkolóként adnak ajándékot. Múlt héten meg lett a 15ezer, akkor adtak egy Porsche 911 GT3 RS 4.0 kódot. Tegnap meglett a 30ezer és most mindenki várja az ajándékot.
Viszont nagyon úgy tűnik hogy porszem lépett a gépbe, mert állítólag az az infó jött, hogy a 30ezres ajándékra még heteket kell várni. Hát így. Egy csirkém van arra, hogy az EA keze van a dologban.
-
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #16010 üzenetére
Valahogy úgy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged