- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NFree
addikt
válasz
noblem1983 #13119 üzenetére
Nos az sv az követeli a z.z.k.s.k elvileg fékbe lehet még cserebere de inkább így épísd. addig ne is várjn tőlle sokat.
(#13117) F22Reventon
Meki f1 az az az autó amim nem lessz soha , tul drága és irtó ronda
Viszont jool esen a sok cinege ellen nem cinegével menni az ojan egyhangú . -
NFree
addikt
válasz
F22Reventon #13111 üzenetére
Az a baj kibaszott jol nyomja a gyerek de a cinegés srác pont a kis kedvencünk, ugy hogy nem támpont szerintem jelen esetben
Nem tudom eldönteni. Nem vok porsche fan , de szeretem a gyors kocsikat , a lambo sv csalódást okozott. és a helyett kéne valami komoly verda amivel ha kell a cinegét is tudom fogni, én aki nem vok egy nagy pilóta és ez most komoly. -
NFree
addikt
válasz
noblem1983 #13108 üzenetére
Vigyazz vele mert , rs el mentem 22-őt pu nélkül a barátom nismoval 24 et, de a roadster igaz nem kjanyarodik, de bivaly erős.
Ugyhogy még benne lehet de nem mondom biztosraMás
Srácok Rs 4.0 érdekelne érdemes rá koltsem utolsó boost pontjaim
Csak akkor venném meg ha hozza a cinege idejét -
NFree
addikt
válasz
callmeakos #13085 üzenetére
1 mondatot kiemelnék a szövegedből :Azért hogy vegyem újra meg újra a búsztos kocsikat.
Eza játék csak pénzbeszedésre való, ha nem tetszik akkor nem vagy rá kényszerítve.
Nekem sem tetszik a dolog sőt gyűlölöm az egészet ahogy van , de még ennek ellnére van még bene potenciál számomra(#13086) cuebler
Nagyon kevés játékost bannolnal csalásér, ahogy én azt észre veszem , mind1 hogy boost os vagy sem.
ami bassza az ea csőrét , ha valamien módon ütközik a dolog a boost -al akkor bannolnak. mint anno rengeteg játékost kiraktak a lengyel boost miatt mert voltak pofátlan emberkék akik tonna szám vették, ugye ez pénzkiesés, amiért még bann járt ugye aza gem csalás , hogy összeszeded a gemet egy évre előre pár perc alatt. nos ugye valamien formában ez is ütközik a boost al mivel kapod a sok dolgot akkor ugye minek vegyél, ezért is bann járt.
Azook akik 1000 el repesztenek tankmoddal 200nitroval az annyira nem gond az eá-nak, holott a tiszteséges fizetős játékosokat meg azok teszik tönkre. Tehát ezért banolhatnák a csalókat de nem teszik, mert más forrásokból mégn mindíg elég pénz folyik be , addig meg minek baszakodjanak. -
NFree
addikt
válasz
odébbb #13076 üzenetére
rakd bele , a world garage szinsort, én is ugy használom, persze ami csak belefér.
Tök mind 1, egyébként volt ,már hogy ök külömböző módon épített mr eket vertem lazán , soffőr és sklill fügő a dolog(#13077) eLit-MiLan
megmondom a frankot mivel nem nagyon szoktam kocsit eladni, igy nem tudom, de amit eladtam azért nem kaptam többet mint a sima igc-ért autója válogatja meik mien áron megy. -
NFree
addikt
válasz
SylarHUN #13072 üzenetére
Köszönöm .
Ja a Grand turismo az nagyon fain, anno csak azért kértem én is kölcsön ps2 őt
(#13073) tatabike
Nem adok el ojan kocsit amit már 1x megvettem boost-ért esetleg igcért
Kell , miden darab igaz , talán 3-4 a használható, de soha nem lehet tudni meik frissítés után mi lessz az állapot , lásd zonda f. -
NFree
addikt
Srácok , ha veszek startert akkor amit anno adtak 3 autot azt adják még vele? vagy csak a 8000sb van már?
mert kellene garázshely nagyon. -
NFree
addikt
válasz
eLit-MiLan #13023 üzenetére
Hát elvileg ha jol van nitro skillezve a kocsi 57-58 ig lemehetszvele asszem , tegnap legalább is kb ott körül ment 1 arc
(BMW), a lfa gyróengébb idöt tud szerintem a gyenge nitro miatt, nitro nélkül is esélyes a bmw az erős start miatt.
#13025) noblem1983
jo kocsi az lfa, csak az a baj mindíg másnál , nekem soha nem megy annyira mint másoknak . de lehet vele jót karmolni -
NFree
addikt
válasz
eLit-MiLan #13019 üzenetére
Hu sosem jutottam még el odáig , 6-7 milánál mindíg elkártyázom a felét semiért
-
NFree
addikt
Szevasztok ,
B.Ú.É.KSzal mekérnék mindenkit , csalás esetén ne legyen lusta s feltölteni a képet [Ide] köszönöm
A construction route-t tegnap rakták be a játékba szarja a cuccokat , csak nem lehet menni me 10 futamból 6 csiter min
-
NFree
addikt
Áhh kösz látom,
megnézem a képeimet , de csak a frisset.
Arra kérnék minden kedves world játékost , ha csalást észlel ne legyen lusta 1 print screen-re , és töltse fel a fent említett topikba.
És akkor ide nem is szemetelünk többet legalább
Más
Boldog új évet kívánok mindenknek, egészségben ,boldogságban ,gazdagságban.
Neketek worldösöknek , meg partban gazdag boldog Új évet csövi
-
NFree
addikt
válasz
tupacamaru #12927 üzenetére
Nehogy kártyát vegyél megtiltom, tessék farmolni haverral légy kitartó , össze lehet hozni azt , ha netán a zonda f még akciós azonnal vedd meg
mondok hozzá színsort , hidd el 1-2 cinegét f1 et simán fogni lehet majd vele -
NFree
addikt
válasz
tupacamaru #12913 üzenetére
Erős a gyanú 1.10 laptime, nekem asszem összejön de szarrá kell küzdeni magam , meg a nitrot csúnyán nyomkodni kell , de r35 - el semmiféleképp
Sunny
Akkor elárulom, hogy level 60-nál nincs garázshely , és nem csak nekem sokan másoknak sem. De szivesen írnék az eának. ezzel kapcsolatba, nagyon kell a bentley beleszerelmesedtem.
lehet sok van így is 70db autós azé nem kaptam, nem nagyarcuskodni akarok , de nem tudom másra vélni.
-
NFree
addikt
válasz
- = Zk = - #12907 üzenetére
Van audim , ugy kanyarodik mint egy féltégla , egyedül a watwrfront roadon ütőképes erős nitro skillezéssel , meg még van egy pálya ahol lehet vele hasítani , de csak D osztályba .
Ha nem emiatt a két pálya miatt veszed meg akkor teljesen felejtős szar kocsi.Más
Ugyhogy srácok nekem elegem van ezekből a mocskokból, igen is fogjunk össze és csináljunk egy szégyenoldalt. -
NFree
addikt
Lejárt az idő limit. rogtön az első futam miután itt post oltam.
Ilyen kocsival lehet világelső időt menni
2 . futam
na most a srác ugy ment ennyit mert ez még ugye belefér , ezt videozni kelllett volna, hogy felakadt a feluljáróknál a híd lábába, és ott me gis előztem , de a célegyenesben elsuhant.
De szerintem a végsebesség azért kirívó powerupp nélkül -
NFree
addikt
-
NFree
addikt
A lényeg az új visszalépőknek , Ne várhjatok sokat a játéktól , szemét , alig ad valamit , a csíterek ugyan úgy jelen vannak, találni kell jó arcokat akikkel mehet a menet s ennyi.
(#12879) Thunderzolee
igen ezek megvannak, nagyon kellene 1 garázshely, valami szar kocsit vagy 750 sb nyomhattak volna. De semmi.
Bentleyt akarok -
NFree
addikt
?
Semmi kód nincs mostanság? -
NFree
addikt
Csak annyit mondok ,néha a kis tuningjával amit halkan megmosolyogtam ugy került ki mint a pocsolyát. Nem akarom mondani de ha akart volna simán mehetett volna top 50 be csak ő nem akarta amit a többi. tiszteld kicsit, a cifra páylákon mindíg olyat mutatott hogy lestem. rengeteget tanultam tőlle. Még jó hogy aránylag nyugis arc
És igen a world sokkal kevesebb most nélküle.
De semmi sértődés me megharagszom
És még mindíg tartom az rs nekem jo piros rugóvalkerult bele 1 ultra tuned
-
NFree
addikt
Én szinsorba megfogatttam a multkor soha többet nem mondok semmit , csak kérdezek
Oszt jónapott. alapnak mindig a world garage szerint járok el, aztán csinálok magamtol szarokat , aztán mindíg megérdezek nállam okosabbakat, (Tutu, Szarmatrac(lambo tuningba proff), Zerohun , Sunny , Chriss stb)
ennyit a színsorokról, annyit még hozzátennék , Tutu komám mindig teljesen másképp tuningol, és bejön neki -
NFree
addikt
válasz
noblem1983 #12797 üzenetére
Neked köszi , hogy beirtad ide
De inkább ne adtak volna semmit, vagy legalább 1000sb-t mellé. asszem ez a csajszli nem nagyon fog vigyorogni 1 ik automon sem -
NFree
addikt
Kelemes karácsonyi ünnepeket , minden kedves fórumozónak
-
NFree
addikt
Nem tudjátok lessz valami meglepi karácsonyra , vagy az a megelepi, hogy semmi nem lessz+ mindent feéáraznak, mármint felfele?
Küzdünk itt az elemekkel , de lehet jobban járok ha lépek én is mint Tutu.Tegnapi fotózásból lett valami , chriss meglett? képeket toljatok fel!
-
NFree
addikt
válasz
noblem1983 #12699 üzenetére
2 napig mentem rajta kb -napi 20-30 futamot , mert bejön na map , de nem adott semmit, és most meg vok sértődve nem meek
-
NFree
addikt
válasz
Robokutya #12675 üzenetére
Hát össze kéne fogni a magyar játékosoknak , és beirni a mocskoknak , hogy gondolkozzanak már el kicsit az árakon az biztos én ien áron tuti nem veszek több boost ot , akkor inkább lelépek mint Tutu.
S bassza meg a world a. j k a át. , ijen aláírásszerüt kénne összehozni .
Na mind 1 , eddig ráköltöttem vagy 40-50e ret s nem sok mindent kaptam , jo van 70 autó na de ebből még 1 db ninccs megfelelően felhuzva , s 2 éve játszom szemetek. -
NFree
addikt
válasz
Bekő Tóni #12648 üzenetére
Nem igazán , szarmatraccal kocsikáztunk. es szépen elfenekelt folyamatosan. szinte ő is mondta hogy szinte engem fog a szero most, mert könyedén kikerült, aztán egyik pillanatról a másikra megtáltosodott a kocsi, olyan volt mintha kicsit gyorsítottfelvétel lenne az egész , a trafik alig lasított ütközéskor, a kanyarok játszva könnyedén kezdtek fordulni, és a fent említett pályán lazán hozott a dolog 3-4mp et körönként , annyira , hogy a kollega már szinte röhögött , mert se 670 el se paganival nem tudott fogni csak ha nagyon összerakta az adott kört.
De szinte tényleg játszi könyedséggel vezettem , csak a felvétel már hajnal 3 körül készült, fáradt is voltam meg kapkodtam , is , meg ha veszem a musort 20fps em marad ami eléggé megnehezíti a vezetést. lesd meg jól , mert 39mp et tudott menni a 640 nitro nélkül. probáld meg , ma nem ment reggel csak max 43-44mp.
Ma megint nézem reggel 10 ota bent vagyok este ha nem dob le , vagy nem fagyok akkor kiváncsi leszek megint lessz e valami. -
NFree
addikt
Srácok fontos bejelnetés.
Az a fogalom, hogy húz a szerver létezik ma végre tapasztaltam , ugyhogy lehet gyurni a dolgokra minden kocsibol táltos paripát csinál
[link]
Es egy csomot hibáztam . -
NFree
addikt
Sziasztok ithon vagyok .
sunny84
Isten király vagy kössz a kódokat -
NFree
addikt
Srácok lamboék már nrm frissítik a tuning guidét?
Nincs valami olyan kalkulátor ami a mostani helyzet szerint számol?
-
NFree
addikt
válasz
noblem1983 #12307 üzenetére
akkor most kidobtam a ccx árát
, na akkor majd jó lessz valamire, és igen én kihajigáltam volna belőlle mindent mert felesleges
Hátha lehet belőlle építeni , még jó ás kocsit habár kétlem , a gt2 árnyékába sem ér -
-
NFree
addikt
Hu most megint felfort az agyvizem, ezek a mocskok most akcióznak, és sporolhattam volna kb 4000e boostot, ha nem vásárlok be tegnapelőtt
-
NFree
addikt
Tutu, Sunny,Ufo
Köszönöm a mai futamokat , kár hogy egy értelmes vidit nem tudtunk csinálni , mert ugye mindíg történt valami , jól éreztem magam kössz#12281) Bekő Tóni
Nyugi , én 1et értek veled, de lustaságból nem alt+f4 ezek, utálom , hogy kis szarrágó köscsögög miatt, romlik a statom , de ez van lusta vagyok, szivesen látnálak téged is gropuban,1x s menni egy párat , hogy tudjam ki vagy -
NFree
addikt
válasz
Underground2 #12257 üzenetére
én is jártam nagyon sokszor így, ez inkább szerer szinkron hiba, ha látod , hogy nem indul el a másik , olyankor adj bele mindent, nos ready, és talán nyersz, én sokszor nyertem így.
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #12248 üzenetére
Hu most hirtelen nem is tudom meik kocsirol beszélsz, E30 ez a régi T2 es bmw lenne? a sport evulution?
Mert sajna soha nem volt rajta body , féltem elkurja a kanyarodást, és nem vettem rá , most meg le van már teljesen butítva
Vissza térve a mustánghoz , megfogattam soha többé nem kérdezek meg senkit , hogy mien színsor van a kocsiába , de engem a te mustangod érdekelne nagyon , hamár annyira megy.Más Ufo
Azért a számok azok számok , de az rs jóval nagyobb segberugást kap a mustanghoz képest, csak ezért versenyképes a kocsi a mai napig, egyébkán már egy lfa megverné, de lehet megint tévedek.Más
Mentem ma a cinque -val a spade streeten 1.06 os kört, ami nem rossz, de utánna nem bírtam, azt is elsőre, és elfüstöltem 80db nitrotMegyek ma Hs ezni egész este azt tolom sziasztok. pussz
-
NFree
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #12245 üzenetére
Gratt hozzá, ha okosan tuningolod barátságos verda lessz, és nagyn fog menni, de a nitrotol ne várj sokat.
-
NFree
addikt
Hát kössz a biztató szavakat, azért mérgelődöm itt ki magam , hogy mások estleg okulnak a marhaságaimból ennyi .
-
NFree
addikt
hu gyerekek el nem mondom mit tettem, vettem egy eclipset , összeraktam , és 7mp el rosszab mint a gpx
ma pedig egy srác szopatot az eclipsel , szénné nitroztam magam s nem értem utól, végig előttem ment , nem értem én ezt az egészet. hu most nagyon ideges vagyok de inkább magamra, hogy bedőlök ennek az egész szarnak, 100 százalékra mondom aki a listán a Blackwel bridge-n 1.55 alatt megy az mind csal és az atya úristen szarja sem bizonyítja be az ellenkezőjét
-
NFree
addikt
Hu gyerekek , majdnem kidobtam 8000e boost ot. Ma a kis zondával mentem , és valahogy mindenhol jól szerepelt, dragra van építve , de sima versenyeket is futottam vele nem kevés sikerrel.
Ezen felbuzdulva majdnem vettem még 1 zonda f et, de mondom előtte futok egy pár kört komoly játékosokkal is , szóltam mesteremnek Tutunak, meg még Viktor jött kapóra, , de ugy elpicsáztak, hogy nem győztem pislogni.Ugyhogy kössz srácok Tutu, Viktor
Most agyalok egy mr2 őn c be . egy eclips-be d, be , meg 1 lp670en csak ugy bónuszba, jaaj, nem tudok dömnteni.
-
NFree
addikt
-
NFree
addikt
Hát gyerekek , ma kifogtam nagyon , mert kb 15 futamot toltam zsinorban a ROSEWOOD COLLEGE-n, mindet nyertem ,
lehet ma csak ovisok voltak , majd délutánra keményedik a dolog , de ien is régen volt .
A szépség az egészben , a jó öreg lp640- m3gts kombóval mentem , futamonként 2-3 nos amit elpocsékoltam .és egyszer kaptam tán 5db-ot meg egy medion 8-8-0 motort dobott.tiszta haszon , ugyhogy ma délután megint tolhatom a hs-t orvérzésig.
Ha esetleg valakinek lessz kedve dragozni keressen meg nfree néven ott is
hátha több mindent dobál.A lényeg délelőtt kell játszani , mert most nem volt 1db csíter sem
-
-
NFree
addikt
Srácok , nincs normális , progi amivel jol lehet , videot késziteni , mert a bandicam nekem nem igaz jön be.
[szerencsétlenkedés] -
NFree
addikt
Őszinte leszek hozzád, de elősször is gratt az eredményhez, tényleg begyakoroltjol összerakott futam volt, lessz időm megnézem én is mert kedvenc pályáim egyike a paradise, de 2.22 alatt még nem megy . igaz nagyon jó helyeken lovod a nost, pont ahol a legjobban szükség van rá.
De ne haragudj , igy a videó alapján , majdnem úgy tünik mintha lenne +20-30% gyorsulás a te verdádba az enyémhez képest.
Vedd ugy hogy most semmit sem mondtam, ha lessz a héten paradise, ráállok ha nekem sikerül 2.14 környéke boldog leszek, de nem tudom.
A lényeg tegnap tényleg jo volt az rs, jól éreztem én is. -
NFree
addikt
Tutu&Sunny&Ufo
Szerintem, és itt zárjuk is le szinsor mizériát, mindig mindeki baztat midenkit, meik a tuti mi a jó.
És részemről a szinsor téma itt le is záródik.
Mentem mindhármótokkal, hasonló kocsikkal, és én azt vettem észre , nem a színsor döntötte el soha a futam kimenetelét , hanem , (trafik,ki menyire jó egy adott pályán, és utólsósorban , de nem ez a döntő, az adott színsor ami a kocsiban van mennyire szokott vele össze, mert mindenkinek van valamien stílusa, gondolom, és , a külömböző alkatrészekkel mennyire tudja az autóját össze hozni és kihajtani bellőlle az utolsó tizedmásodpercet is).
Valakinek ez jön be valakinek az, mint ahogy az életben is , ahány pilóta szinte annyi beállítás egy versenyautón.
És részemről befejeztem a szinsór témát
Bárki ezentúl ilyesmit kérdez tuti nem írok egy sort sem , mert tuti beleköt valaki.És ez nem nektek szól hanem inkább magamnak, mert megint másokat majmoltam , és most bánhatom , az rs ről a body kittet .
-
NFree
addikt
Mos tnem beszélek veled , habár magamra haragszom , levettem az rs ről a body kittet, meg az ültetést, olyan lett az rs mint az audi r8 , egyszerüen nem kanyarodik, szétbasz az ideg.
A szerver huzás halakan megjegyzem, inkáb csalás falazás , mint valódi tény , addíg amig én is észre nem veszem , hogy velem is megtörténik.(vagy elkezdek csalni és arra fogom.)
-
NFree
addikt
nem csak 1 el kb 100, helly mínusz , ugyan is a lista első 100 emberkéje a kemény mag akik mindig megszerzik a top autókat , és teszik le az időeredményeket hamar
.
Nekem csak az nem fér a fejembe , hogy hogy a francba mennek 10 secc-el jobb időket az elején mint itt mondjuk bárki. azt mondják huz a szeró , ha 12 órákat vagy bejelenkezve , én ebben nem hiszek , és az eleje tuti egyből top időt megy mindenféle , huzás nélkül, én már régóta figyelgetem ezt , de mind1 nem érdekel számomra a lista arra való , az én általam elismert sofőrökhöz mérten , kb hol tartok, és elárulom ebben nagyon kevesen vannak benne(#12169) SylarHUN
Hát gratt , tetszik1 dolog csak, nekem a neonnal nincs gond, esetleg a szine zavar kicsit , túl eltérő, kirívó a szin , nincs harmoniába a géppel, de ez csak az én izlés szerinti véleményem.
sunny
gratt szép, látom ez a versenyparipa , majd egyszer kiprobálnám
-
NFree
addikt
Jaj srácok , de jó kis páylák vannak ma, de kár , hogy most indulok, malacot vágunk (300kg) estére hulla leszek sajna részeg nem , mert akkor nem végzünk 2 nap alatt.
Tutu , nem megy a central coast 2.35 volt a max, a nismoval , kicsit mérges vook. viszont hazain route 55 egyböl futottam elsőre , egy 2,45-öt 8 nitro 2 ready 2 jugger
(mr2)
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #12136 üzenetére
Nox-al értek 1et ebben a témában , az tény, hogy lehet még jó időket futni , de a tophoz még messzebb leszünk. Ráadásul , látod a mai napig nem tudtam összehozni 1 normális kocsit, ugyhogy , mi már csak üldözni tudjuk az elejét elcsípni, nem.
(#12146) UFO1
Jól megy a srác tény és való, de ez még az rs fénykorában volt , azóta történt egy s más, ráadásul ugyan azt veszem most észre mint anno az lp 640 nél, egyre szarabb az rs butitják .Nos piros rugó ??? akkor és ott amikor én szenvedtem cele az volt a legjobb bele, mert sokat szenvettem vele, probálgattam mire számomra vezethető lett.
Azóta épülőben van egy másik rs is , lassan 1 éve zöld rugóval, és igen jobb a kocsi , de nem tudok a piros rugós rs nyomába érni.nézétek el a sok hibát itt ugrál az ölemben a 9 hónapos bébim.
-
NFree
addikt
válasz
-Rolika- #12128 üzenetére
Szerény véleményem , ami ne sokat oszt szoroz , ne merészeld , a piros , vagy zöld kell az rs be és punktum.
Tutu:
Gratt az mp4 hez,mi nállad ez az egyszinu őrület, ami megjegyzem a mai nap után , tök mind1 szerintem, mik vannak a kocsiban, nagyon sofőrfügő is a dolog szerintem, nem?
Halkan megjegyzem , ma 3-an gurultunk nismo-kal , mind a 3 autó teljesen eltérő módon volt építve és teljesen random volt ki nyer vagy vesztett, de aki nyert is az is csak 1-1,5mp et könyvelhetett el szerintem , teljesen egymás mögött autóztunk nagyon sok esetben.
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #12112 üzenetére
hát nekem 1 értelmű a bűnözés esete 1.37
nekem az 2 perc körüli plyákon 3-max 4 nitrot tudok előni, ready -vel 1 ütt. és kész.tegnap rádköszöntem , mondok beszélünk kicsit de eltüntél
(#12116) SylarHUN
Az audi az egyszerűsége miat , szép letisztult semmi csicsamicsa, a zonda f , meg pont az ellenkezője miatt tetszik, .
Nem szeretem amikor linkelsz képeket, mert baromira irígy vagyok.
gratt. -
NFree
addikt
válasz
sunny84 #12105 üzenetére
A nismo szerintem lendületes de kanyargós pályákra nagyon jó, ott igen is versenyképes , de egyenesbe nagyon karcsu igaz az enyém bolti cuccos , még a 700 as statot sem übereli , , de összehozhatnánk valami nizmo-os futam sorozatot , mert élvezetes vele menni. én még messze vagyok az 1.50 től is a cinegével. de majd egyszer ha minden összejön.
-
NFree
addikt
válasz
sunny84 #12093 üzenetére
Gratt az időhöz, kiprobáltam , nem mentem jobb időt mint te, de öszinte leszek ez ide kevés sajna, szerintem . én a szar kis nismommal mentem 2 percet a nagyok nem néztem még de tuti 1.50 alatt mennek. és oda kevesek vagyunk a nismoval , kár érte pedig nem rossz kocsi.
, Még a centrálon akarok menni 1 et de ma nincs bent -
NFree
addikt
Szevasztok uton vagyok haza, talán holnap este már tolhatom a gázt, de még semmi nem biztos addig is mindenkinek sok sikert.
A lényeg, Tutu grat az időhöz jól mehetsz , asszem itt az idő , hogy egy kicsit ránézzek arra a mapra
van nitrom is
(rosewood Central) asszem
-
NFree
addikt
Hát , én még mindíg élvezem ezt a szart, 1 dolog basza a csőröm , mégpedig a cheaterek és pont.
Mindenkinek jó játékot az elkövekező 2-3 hétben , partban gazdag futamokat stb szevasztok
-
NFree
addikt
válasz
WASPZotya #11959 üzenetére
[link] innen kikövetkeztetheted. A szinsor d meg ugy rakod ahogy kedved tartja, nem tudom megcáfolni a kéket , de talán majd egyszer, de a kék rugót én tuti nem ajánlom, de csak én .
Nox&sunny
kiváncsiságból ha láttok a játékban írjatok , már rám tesztelés miatt nismoval gurulhatnánk , párat kitudja lehet meggyőztök -
NFree
addikt
válasz
WASPZotya #11948 üzenetére
Nem tutu vagyok , de mint jo padavan, mondok neked egy olyat , hogy : Z,Z,K,P vagy Z,S,S rendben
piros futómű akkor , ha beton stabil kocsit akarsz, a zöld hagyja kicsit csuszkálni a seggét , jobb vele manőverezni a kék futómű se rossz csak nagyon korlátozza a kanyarodást kissebet fordul a gép nem jó, a medion futóműröl nem tudok nyilatkozni , nekem szinte utcai cuccok vannak benne , és a ghoost on tud a kocsi power upp nélkül 2.33-at ennyit tud.
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #11942 üzenetére
Majd konzultálok a régi forrásommal , csak nincs pofám megkérdezni
Euró truck öhm, öhm, inkább nem nyilatkozom, inkább csak annyi , nekem elég vele vacakolni éles körülmények közt, ja és a rammolás szigoruan tilos
habár sokszor beugrik de jó is lenne 1 tolólap az elején , és szabadulnék a sok hülyétől
Nagyon sokszor látam lambokat ugy szállítani , dobozban , és a dobozra van a kocsi rá rajzolva de csak a vonalai
visszatérve a gaméhoz, nem tudom mi vonz benne még mindíg , de nem bírom letenni , tegnap mentem 3-4 futamot ennyit bírtam . de nagyon sok kocsi kellene újra jaj.
E osztályba mondjatok már valami okosat, néztem a stat oldalt , scirocco van asszem , de nekem nem megy annyira amennyire kell. lassú
-
NFree
addikt
válasz
Zolcsy82 #11933 üzenetére
Mert általába annyi napig vagyok ithon aztán , 2-3 hét meló külföldön,s nincs emberem a gem szedésre ennyi.
Hát srácok erős kéztetést érzek boost vásárlára megint, elfogyott a garázshely + ott a 670-es murci, hogy mért nem a roadster, hááát azért mert az a csajoknak való és kész
, de ne sértődjön meg senki.
Szóval , mik az infók mostanába olcsó boost ügyben???
-
NFree
addikt
Hát srácok, kicsit mérges vagyok , de köszönöm , szépen .
Tegnap csak hajnalba voltam gép előtt, ma este meg egyből be ugrottam a gaméba , mentem 2 ghostwoodot, mondom akkor beszedem a gemet, hát bukatam a dolgot
11 napnál tartottam
sosem jutok el a 20. napigNa jóccakát neketek.
Örülök, hogy visszahozzák a gaméba az adatok kijelzését futam végén , újra mehet a reportha látok valami oda nem illőt
-
NFree
addikt
Normális , hogy leált a szeró?
-
NFree
addikt
válasz
SylarHUN #11902 üzenetére
Igen xenon hsz-e után beugrott, hogy te kaptál roadster vip zondát.
Más .
srácok ha valaki anno vett, f-s zondát ne dobja ki , nagyon erős a kategoriás versenygépet lehet belőlle fabrikálni, az utóbbi 3 napban elég sokat kocsiztam vele , és űberbrutál. Szóval ha valakinek van kedve hozzá nekifoghat bátran,Tutu
egy élmény volt , kár hogy havonta csak 1x gurulunk, biztos vagyok benne jót tenne mindketőnken a közös küzdelemJövök megint felfele a listán, mint a talajvíz, de mire megint ithon leszek, biztos visszabukom az eredményeket. Találkoztam tegnap olyan fél 3 fele az atyaistennel akiről meséltél. Udvariasan megkértem menjünk 1 versenyt, mivel abból én csak tanulhatok szöveggel , de azt mondta partol (drag) mert nagyon adja a partot a dolog, s nem akarja megszakítani. ugyhogy majd leközelebb, lessz nagy pislogás s remélem nem én fogok pislogni, habár erős a gyanúm
-
NFree
addikt
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #11878 üzenetére
Én nem leszek szánalmas ellenfél igérem
tegnap cska 3 menetre volt időm , de végre beadták a kedvenc pályámat Gray point 2.34.8 al zártam , és nem voltam toppon, nagyon fáradt voltam kancsítottam a monitor előtt, de 16db nitrom bánta.
Más
Zondával kapcsolatban Szarmatrac-al gurultunk a ghoost wood on, és a sima f igen jól vizsgázott. ott, nitro nélkül sikerült 2.27 időt mennem a kolléga megajándékozott egy 2.26 idővel , nem győztem bilukszolni, jot kocsiztunk, ebből kifojólag a zonda nagyon, meg lett csinálva , talán a cinque 1mp el jobb, persze csak ezen a pályán. -
NFree
addikt
Miota van az új rendszer , hogy se időt, se sebességet, sem pwupp használatot nem lehet tudni , azota nem jelengetek én senkit , ebből kifojólag , nem jelentettem se az ellent se magamat , de a listán is csak másnap vettem észre , hogy sok volt az eredmény , nem is gondoltam volna elsőre.
-
NFree
addikt
válasz
Robokutya #11838 üzenetére
Nem tartom valoszinunek hogy jelentettek, mivel nem én nyertem akkor.
(#11837) SylarHUN
Engem csak azért zavar egy kicsit , ha netán valaki , megnézi az időket amit megyek, s lát egy gyanus eredményt akkor ugye , máris gyanus elem leszek én is.
De mondjuk nem érdekel , szorakozom s annyi -
NFree
addikt
tutuhawer
Szia rég láttalak már azt hittem eltüntélIntézkedni kellene a world stat oldalon van egy csillagos időm az 1ik darg pályán(burrows) 12 valamennyi
a lényeg hátulról öklelt fel egy versenytárs, és meg is nyerte a futamot 11 es idővel , nyilván hack volt de így én is gyanúba keverdtem , lehetne töröltetni azt az időt valahogy? -
NFree
addikt
na mára , beirták a statoldalon a dragpályákat rendesen , nagyon fain 10e. vagyok meg ilyenek , asszem nem nekem való a drag
-
NFree
addikt
közbe igen , rjöttem a dologra kösz srácok
Azt nem tudjátok a ghostwood nem kerül be a listába szaladtam ma rajta egy 2.22 es időt kiváncsi lennék mire elég.
-
NFree
addikt
Juhu valamit elbaxtam s lett 2 igen jó eredményem a drag pályákon, jo kis csilagos idő, a poén az hogy igen mentem vagy pár versenyt de mindet buktam, a lényeg az nfs stat valamiér rosszul irta be az időt , s ki ics csillagoztak ami kicsit kellemetlen , a kérdésem az . Lehet-e törölni valahogy azokat az eredményeket, de ha nem az sem érint mivel már anniyra nem érdekel a game.
-
NFree
addikt
Szevasztok , na ezzel az új dragmódddal engem nem győztek meg tuti
lehet kövezni nyugodtan ez van.
tök béna vok,
viszont a lambo 670 vagy mi a fene erősen felkeltette az érdeklődésem, mondjatok már róla pár szót ha lehet.
Jaj még annyi , hogy kivették a játék végén a képből a végsebeséget, a kör időt , a pwuppok használatát jelző adatokat , ez nagyon nem tetszik , mivel így igancsak könnyebb a csalóknakSylar gratt az új járgányhoz ,
, a multkor linkeltél 2 képet kocsikrol na azok is über brutálok voltak , de nem tudtam reagálni me kint voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Proxmox VE
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest