Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Severinus
csendes tag
Szia!
Hm... hát ízlések és pofonok. Ugye az a szerencse, hogy mindenki lassabb, mint ezelőtt
.
Skillek: biztos nem fogod elqrni, sokunk kiír(t) 1-1 példát/tippet, ami sztem elég jó támpont. Igaz, ahogy néztem, Nálad a sok verda tápolása lesz a gond, nem tudom milyen mennyiségben és minőségben(!) kaptad a skilleket. Azt javaslom, hogy jelölj ki Magadnak 1 "verseny" és 1 "hajsza" verdát, amit felhúzol skillekkel, ezeket "tesztelgeted". Ha megvan a kívánt beállítás, akk. azzal húzd fel a többi verdát, tetszés szerint. Ha sok autóm lenne valszeg így csinálnám, mondjuk 6 autónál is így tettem. Megsúgom, a Porsche-t érdemes Nálad felhúzni, eddig nem bírtam velük, mások se nagyon
Am. érdekesség, hogy 1 skillt többször is berakhatunk 1 autóba, teszem azt az 5 helyre berakhatunk akár 5db 3*-os Ram-t ^^... így kapunk egy tankot X)...
Sztem az ideális "verseny" skill beállítás:
-> Redline, Headstart, Super Shot, Extended NOS, és vmi 5., amit hiányolunk (mondjuk beteszünk +1-t, ami már benn van, de a súlynövelés jobb megoldás). Jah és lehetőleg a legnagyobb számú *-sokat tegyük be
A "hajszához" még nem igazán ismerek jó összeállítást, itt minden azon múlik, hogyan bírjuk legyűrni a zsarukat és ehhez mérten pakoljuk a súlynövelést, a juggert és az eva-t.
Egy kis csemege, amit fent találtam: [link]
Nem etalon, de jól elemzi a különböző szintekhez az alternatív beállításokat.Ui.: szívesen versenyeznék Veled, de akár másokkal is

Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- Asus Rog Ally RC71L keveset használt PC konzol
- iPhone 15 128GB zöld 100% akku - mint az új - Apple jótállás 2026.10 27.-ig
- Nespresso AEROCCINO XL Fekete tejhabosító, nagyobb kapacítású
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.