- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Severinus
csendes tag
Szia!
Hm... hát ízlések és pofonok. Ugye az a szerencse, hogy mindenki lassabb, mint ezelőtt.
Skillek: biztos nem fogod elqrni, sokunk kiír(t) 1-1 példát/tippet, ami sztem elég jó támpont. Igaz, ahogy néztem, Nálad a sok verda tápolása lesz a gond, nem tudom milyen mennyiségben és minőségben(!) kaptad a skilleket. Azt javaslom, hogy jelölj ki Magadnak 1 "verseny" és 1 "hajsza" verdát, amit felhúzol skillekkel, ezeket "tesztelgeted". Ha megvan a kívánt beállítás, akk. azzal húzd fel a többi verdát, tetszés szerint. Ha sok autóm lenne valszeg így csinálnám, mondjuk 6 autónál is így tettem. Megsúgom, a Porsche-t érdemes Nálad felhúzni, eddig nem bírtam velük, mások se nagyonAm. érdekesség, hogy 1 skillt többször is berakhatunk 1 autóba, teszem azt az 5 helyre berakhatunk akár 5db 3*-os Ram-t ^^... így kapunk egy tankot X)...
Sztem az ideális "verseny" skill beállítás:
-> Redline, Headstart, Super Shot, Extended NOS, és vmi 5., amit hiányolunk (mondjuk beteszünk +1-t, ami már benn van, de a súlynövelés jobb megoldás). Jah és lehetőleg a legnagyobb számú *-sokat tegyük beA "hajszához" még nem igazán ismerek jó összeállítást, itt minden azon múlik, hogyan bírjuk legyűrni a zsarukat és ehhez mérten pakoljuk a súlynövelést, a juggert és az eva-t.
Egy kis csemege, amit fent találtam: [link]
Nem etalon, de jól elemzi a különböző szintekhez az alternatív beállításokat.Ui.: szívesen versenyeznék Veled, de akár másokkal is
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- World of Tanks - MMO
- Filmvilág
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Battlefield 6
- Sorozatok
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Terminator 2D: NO FATE - Nincs végzet...
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő