Hirdetés
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
Audi A1 tulajoktol kerdeznem hogy erdemes-e tuningolni, mivel alapbol vannak benne tuning cuccok, raadasul mindegyik ugyanattol a "gyartotol", es attol parazok hogy ha mas cuccokat rakok bele amik elvileg jobbak (nagyobb ertekei vannak) lehet hogy gyengebb lesz. Velemeny, tapasztalat?
Mas: tegnap megvettem a starter packot amihez elvileg jar 10 nap rep es money amplifier de nem ugy tunik hogy tobbet kapnek mint eddig. Storeba neztem mert azt hittem azt is aktivalni kell mint ahogy az ingyen kocsikat meg kell venni 0 boostert, de 500 boostert lehet csak venni, szoval nem ingyen. Akkor ezt most igy hogy?
Fortune doesn't favor fools.
Új hozzászólás Aktív témák
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest