- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
A játék kiadója az Electronic Arts, játék fejlesztője pedig, az EA Black Box. Auto versenyzéshez sorolható. Grafikus motort a Frostbite 2 szolgáltatja, mely már bizonyitott a Battlefield 3-ban. Játék megjelenik PC, PS3 és XB360-ra is.
Megjelenési dátum 2011.11.16
A feladatunk San Francisco-ból New York-ba eljutni. Újra illegális autóversenyzés van a középpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
Kicsit csalódás volt a játék számomra. Karriert simán végigvittem, viszont a challenge-ek...
Már nagyon unalmas volt, hogy minden egyes versenynél csak akkor szerzed meg az értékes medálokat, ha a kitűzött idő alatt érsz be a célba.
Lehetett volna nehezíteni az ellenfeleken és inkább eltörölni az időkorlátot. Nem egyszer volt, hogy 1 tized vagy egy század kellett volna az aranyhoz. Plána ha ennyivel csúszol le a platinumról.Kissé idegőrlő. Azért végig nyomtam az összeset a rend kedvéért, de most bosszúból a Hot Pursuit-ot kezdtem el.
Nagyon más, de még tetszik. Nem rég vettem a Logitech F710-et és most mindent azzal tolok.
-
zsolthee
senior tag
Az UG1-2 ben az autók csak úgy pattantak le a falról... De hol érdekelt az minket, amikor szénné tuningolhattuk az autókat.
Önmagához képest sokat fejlődött a mostani rész, pedig én aztán a MW óta nem vagyok kibékülve az NFS-ekkel.
Többet nem ömlengek a RUN-ról, jól sikerült és kész. -
-
zsolthee
senior tag
A rendőrös üldözős/lövöldözős részeket még meg lehetett volna spékelni azzal, hogy a kordon áttörésekor nem lesz egyből totálkáros az autó. 1-2 zúzást elviselhetnének a járgányok. Csak hogy legyen egy kis MW hangulata is.
Remélem eljut ez az ötlet a fejlesztőkhöz és kidobnak hozzá egy patch-et.
Tegnap úgy volt, hogy nekiugrok még egyszer csak berosált a gépem, system re-install.
De most már egyre jobban a Batman AC piszkálja a fantáziámat. Már csak kettőt kell aludni. -
zsolthee
senior tag
Igen, ott vége a történetnek.
Normál nehézségi szinten vittem végig, de erősen gondolkozom az újrajátszáson.
Benzinkútnál tudsz váltani autókat.(Egy csengő hang jelzi ha közelében vagy, illetve akkor bal oldalon is mutatja, hogy mikor érsz oda.) Mindegyik verdához van 3 stylepack is. Ez a max optikai tuning meg a választható szín. -
zsolthee
senior tag
Kipörgettem tegnap este a RUN-t.
Háklis szoktam lenni az irányításra az autós játékoknál, de ez most egyáltalán nem érdekelt, sokkal jobban lekötött a sztori, a zene és a szép tájak.
A sárga Nissanos csaj legyőzése után nagyon jó kis retro feeling kapott el. Aki játszott anno az NFS3-mal, tudja miről beszélek.
Hosszú évek után végre egy élvezetes NFS. Bár nyúlfaroknyi az egész, a hangulat mindenért kárpótolt. -
zsolthee
senior tag
Hogy lehet kikapcsolni az Autolog-ot?
Challange módba történő belépéskor folyton csatlakozni szeretne a szerverhez, de én nem akarom. -
zsolthee
senior tag
Stage 7-nél járok de alig vannak választható autók. kb azzal a hárommal van több (az elejéhez képest) amit egy menekülés alkalmával az utcán felajánl.(lambo, aston, porsche)
Párhuzamosan a challenge módot is tolni kell hogy run közben legyenek új verdák?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest