Hirdetés
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Magisk
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voyage
aktív tag
válasz
Blaze71
üzenetére
Épített autó az lesz ami:
vásárláskor fent a listában a típus mellett ott van szélen egy fehér nagy W betű, miután megvetted, az összes elérhető fejlesztést megvetted hozzá, végén felkínálja, hogy átépíted-e.
Más: Ti Nordschleife-Nurburg pályán mennyit tudtok menni?
Nekem az istenért se megy 2:20 alá, az is csak az R8-al fulltuningban. De a tuning beállításokhoz nem nyúltam, minden jó nekem közepesen...
-
hahajdu
aktív tag
válasz
Blaze71
üzenetére
nekem is van néha ilyen, van hogy pár másodpercre megállnak, és van hogy kifagy (de a zene még megy nekem is tovább).. utóbbi esetben ctrl+alt+del.. jobbik esetben feljön a feladatkezelő, ha nem, akkor noymom az S betűt (shift.exe) és a del+enter gombot (feladaz befejezése)
.. ha mákom van akkor nem az s-el kezdődő rendszer folyamatokat záro be hanem a shiftet xDTier 2-n vegyetek RS4-et!!!! full tuning 750 lóerő.. odaveri a tire3-as fultuningos skylinet gtr-t.. hihetetlenül megy az az audi
, tire 3-as versenyeken alázok vele pedig nem easyn tolom. a stabilitása és a gyorsulása hihetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, tire 3-as versenyeken alázok vele pedig nem easyn tolom. a stabilitása és a gyorsulása hihetetlen.