- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Íme, a Samsung One UI 9.0
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zolisx4
üzenetére
én találkoztam uezzel a problémával, mivel itthon nincs összerakva a cuccom, így a cimbinél szoktam játszani, és bár az így kapott időt inkább más játékokra (szimekre) szoktam szánni, szöszöltem már a Shift-t neki.
Mivel szaggatott, így az alaplap driver felületén a gyári(!) beállt vettem...mittom talán turbóra vagy milyen néven futott,..és rögtön utána Spa sz@r lett.
Más pályákon nem volt grafikai hiba, de Spa-ban az Eau Rouge utáni egyenesbe betette a sátrat, behúzott grafikai hibákat, és az ég is befeketült.
Szal olyan tüneteket produkált mint amikor kezd meghalni a VGA...csak néztem. De minden más pálya jól ment (már ami ki volt nyitva azon a szinten).
Visszavettem a 'húzást' és rendbejött minden.
...sok minden lehet, memoria nem bírja az élesebb időzítéseket, melegedni tud valmelyik memo (VGA ill. rendszer).
Szal a lényeg hogy hasonló probléma volt.
Így aztán hagytam a rákba, mikor csak úgy felmentem dumálni, lefutattam egy Adv. Sys. Optimizert, az töbet ér.
Kayman: passz sajna

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Crimson Desert
- Revolut
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,újszerű, Adatkabel,12 hónap garanciával
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest