- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
AT1S
tag
Tegnap végigvittem az NFS World tourt, ahova úgye csak a "LEGJOBB" versenyzők juthatnak el. Na ez úgy történt h. rajtam kívül még 2 jó volt, a többi meg idegesítő töltelék, akiken át kell vágni magad, persze úgy hogy szanaszét kacsáznak az úton beléd jönnek, lökdösődnek. Szóval maga a kihívás, hogy az élre törj, nem az h. megtartsd a pozíciódat. Ja és csak az áljon neki, akinek van legalább 1 szabad órája, mivel 5 körös és hosszú pályák vannak, a végén már marhára untam. A nehézségről annyit, h. közepes-en már könnyű volt (talán a vége volt húzósabb), de profin meg alig lehet utolérni az élen haladókat. Szóval sztem. egy kicsit nagy a különbség a 2 között, jó lett volna még valami köztes is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest