- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolal
senior tag
Csak szerintem csal a játék látványosan a Prestige drift kihívásoknál ?
Kb a felénél vagyok de az istenért nem tudok tovább jutni . Pedig folyamatosan ! Folyamatosan driftelve megyek a versenyen ennek ellenére nem tudok nyerni. Szerintem nevetséges , hogy általában az utolsó 1- 2 checkpointnál megugranak a gép pontjai aztán vissza esek jóformán utolsónak , addig meg vezettem. . . -
lolal
senior tag
válasz
Marci112233 #886 üzenetére
Hali,
igazság szerint én külön autót nem vettem driftre. Kb mindent a Lamborghini Huracanal nyertem meg, valamit az Aventadorral. Beállításokban sem birizgáltam különösebben semmit. Hasmagasságát lehúztam , és a grip gumikat tettem rá. A tapadási csúszkát középen hagytam. Taktikám a következő , nagy gázzal be a kanyarba aztán kézifék majd egy pillanatra fék és csutkára nyomod a gázt, ha meg szűk a kanyar akkor "pumpálva" adagolod és csúszni fog az. Persze fontos az érzék meg az ellenkormányzás stb. Rákel érezni. Még a BMW M3 -t (2005) tudnám ajánlani driftre. Mindent meglehet vele nyerni. De ahogy már feljebb írtam 1x, én nem használok külön csak erre, vagy külön csak arra autót. A két lambóval lefedem az igényeimet.
-
lolal
senior tag
válasz
Marci112233 #882 üzenetére
Elvileg a játék magától dobálja ezeket. Nekem eléggé gyakran szokta. Bosszantsd fel a zsarukat , menj nekik sokszor és úgy kezdj el menekülni. Akkor tuti fognak dobni eléd valamit.
-
lolal
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Acer notebook topic
- 3D nyomtatás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged