- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omli85
őstag
válasz
zsolthee #345 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy bár gyengébb autókra több a tuning alkatrész de ugye ott alacsonyabb teljesítményről indul az autó így ott ezért van több lépcső. Az erősebb autókhoz kevesebb a teljesítmény növelő alkatrész de végeredményben kb ugyan ott vagy. Ettől függetlenül lehet, hogy egyszerűbb egy erősebb autót venni és arra aggatni pár fejlesztést de én nem így csinálom
.
Az első adandó alkalommal eladtam a kezdésnél választható autót és vettem egy AE86-ot és azzal csapatom, ha valahol elakadnék akkor rágyúrok kicsit és fejlesztek rajta. Eddig nem volt gond szóval elképzelhetőnek tartom, hogy simán hozhatóak a versenyek egy szét tuningolt olcsóbb autóval is max kicsit több játkidővel. Mondjuk pont nem is szempont nálam, hogy minél hamarabb végigérjek a történeten 5+ óra játékidővel alig haladtam valamit a storyban inkább egymás eredményeit javítgatjuk az ismerősökkel.
-
LeventeV
senior tag
válasz
zsolthee #223 üzenetére
Tuning mennyisége kb az Underground 2 és Most Wanted (2005) között mozog. Annyira sok lehetőség nincs mint az UG2-ben (csomagtartó telepakolása nitrós palackokkal meg hangszórókkal nem lesz és szerintem neon sem lesz), de viszont ami van az nagyon jól néz ki. Igényes autókat lehet összehozni, és szerintem sokkal szebbeket is mint az UG2-ben. UG2-ben ugyanazokat a bumpereket raktad rá az összes autóra, aztán volt ami csak egy-egy autón, de volt ami önmagában is brutál ronda volt. Itt nagyon mutatósak a body kitek és létező gyártók, létező termékeit tették a játékba. Pl Rocket Bunny vagy Nakai san body kitje.
Visszatérnek a fotós részek az UG2-ből, ami abból áll, hogy el kell menni egy kis kamera ikonhoz, aztán R1-et nyomva beállítja az autót a megfelelő szögbe, háttérrel, s kattinthatsz egyet. Ezért RP-t kapsz. Ezen túl akármikor lőhetsz képeket, amit előttem már leírtak, majd a Snapshot rendszer fog használni. Ezekre értékeléseket kaphatsz, amik alapján pedig RP-t ad a játék. Ezért kéri az állandó netes kapcsolatot, de amúgy tudsz egyedül is játszani ha akarsz, pont mint a Rivals-ban.
Rendőrök nem lesznek olyan komolyak mint a MW-ben, de így is sikerült összehoznom egy 10 perces üldözést egyszer. És a rendőrautók nem papírból lesznek mint az említett MW-ben. Igenis súlyuk van, ha nekik mész lelassulsz, és ők nem repülnek 10 métert, 5 méter magasságban.
-
válasz
zsolthee #223 üzenetére
A kihalt város remélhetőleg csak a béta sajátossága volt... Viszont a tuning szerintem annyi lesz amennyit itt láthattunk - bár ezt sem mondanám kevésnek, sőt!
Omli85: Azért ennél lehetne jóval nagyobb forgalom. Volt olyan, h egy-másfél percig nem találkoztam senkivel az úton. Lehetne mondjuk annyi autó mint a FH2-ben, ott kb 5-10 másodpercenként találkozol egy ártatlan polgárral..
-
Omli85
őstag
válasz
zsolthee #223 üzenetére
A nagyobb forgalom pik pakk megölheti a játékélményt ez szerintem elég kényes határértéken mozog. Jelenlegi ritka forgalom is tud hirtelen túl nagy forgalom lenni
bár azt vettem észre, hogy többnyire ugyanakkor ugyanott találkozok különböző kombókkal pl versenyeken. Szóval egy idő után kiszámítható a dolog ide jobb lenne egy kis random faktor hosszútávon az élmény miatt.
Útlezárással nem találkoztam pedig pár alkalommal igencsak sikerült felhúzni a közeget
. Apropoó közeg, irtóra irritál, hogy amikor elkezdenek üldözni akkor ha motorháztetős kameranézettel megyek kb semmit nem látok mert mintha a képembe villogna a sziréna fénye... rohadtul idegesítő volt, ezzel remélem kezdenek valamit.
Motor tuningot és egyebeket vizuálisan nem látod én nem láttam, hogy fel lett volna nyitva a motortér vagy ilyenek. Ajtók kinyitogatására szintén nem láttam lehetőséget, hangcuccot lehet beépíteni de szintén nem láttam igazából mi szerepe. Mondjuk ha ennek eredményeképp jobb minőségben fog szólni a zene az autóban az úgy érdekes lehet
.
Neon fényekről volt anno szó, szinte biztosra lehet venni, hogy lesznek. Bétában nem találkoztam vele de egy csomó opciót nem is lehetett feloldani lámpák pl és egyebek.
Fotókat lehet készíteni és ha jól vettem ki ezek meg is jelennek a játékba beépített Snapshot rendszerben itt lehet lájkolgatni mások képeit is stb bétában ez be volt kapcsolva első nap de aztán kikapcsolták így nem nagyon tudtam tüzetesebben megnézni mi is az
.
Autólista tényleg impozáns viszont nekem nagy szívfájdalmam, hogy hol vannak a régi Imprezák a listából
? Számomra ez még egy fájó pont kellene bele a jó öreg csíklámpás
de nagyon.
-
barack1997
senior tag
válasz
zsolthee #223 üzenetére
Én csak lestem, amikor megláttam, hogy EK9 Type-R-el is lehet kezdeni a játékot. Kb ugyanazt éreztem, mint te az általad említett autókkal kapcsolatban. Na meg mikor megtaláltam A DC5 Integrát (RSX), S2000-ret, NSX-et, akkor volt még csak fülig érő vigyor. a Többi japán kincsről nem is beszélve. Már csak ezért is megéri beszerezni, ha nem is azonnal, de egy picit olcsóbban mindenképp
-
válasz
zsolthee #220 üzenetére
Végigtoltam az összes eddigi NFS-t (kivéve Shift), ez az egyik kedvenc játéksorozatom. A Rivals-t is bejött, így két év kihagyás után, illetve látva a kiszivárgott videókat és képeket, nagy durranásra számítottam. Nagyon szokatlan az irányítás (olyan érzésem van, mintha 3 tonnás lenne az autó), nulla közeli sebességérzet, idegesítő videók, és üres város (ez a legbosszantóbb mind közül). Tegnap még rászántam egy órát, h vegyek egy értelmes autót, de kínszenvedés volt eljutni odáig! Soha nem gondoltam volna, h egy NFS-el ennyire nem lesz kedvem játszani.. Ja, és természetesen nincs kormánytámogatás, és manuális váltó sem -ez utóbbi kihagyását egyébként nem tudom, hogy hogy gondolták a fejlesztők..
Illetve a régi csúcs NFS zenék sincsenek már -bár azokat már a Rivals-ben sem találtam.
Ha fent lett volna a Store-ban két hete, már előrendeltem volna, így viszont megvárom, amíg bekerül az EA Access Vault-ba, s akkor kap még egy esélyt. -
LeventeV
senior tag
válasz
zsolthee #212 üzenetére
Szia.
Már számtalanszor kérdezték az action cam állíthatóságát, és igen, ki lehet kapcsolni.
M3 is benne van a játékban, a bétában is benne volt, így gondolom a deluxe editionel csak azt éred el, hogy már alapból ott lesz a Most Wantedes M3 a garázsban, de később amúgy is ki tudnád olyanra tuningolni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged