- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeventeV
senior tag
Osztom a véleményed. Nekem is nagyon bejön a játék, már kb 10-12 órát öltem bele. Most vagyok 37-es szinten, a sztorinak meg kb az egyharmada van még hátra.
@zsolthee: végig lehet vinni egy sima kituningolt autóval is. Úgy vettem észre, hogy a te autódhoz igazítja az ellenfelek autóit is.
-
LeventeV
senior tag
Nagyon megosztó lett a játék a hivatalos orgánumok tesztjei alapján. 6.x és 8.x pontszámok vannak túlnyomórészt.
-
LeventeV
senior tag
válasz
barack1997 #304 üzenetére
Ezeket fogják javítani a közlejövőben, nem írták pontosan, hogy mikor, szerintem Day 1 patch lesz belőle (holnap kiderül):
Wrap editor: lehessen másolni a festést egyik oldalról a másikra;
Progression: úgy REP mint pénz esetében, lassabb lesz az előrehaladás (launchra ígérték, valószínű day1 patch);
AI: javítanak a versenyzők viselkedésén (ezt is launchra ígérték, valószínű day 1 patch);Nem mondtak konkrétumot, de minden jel arra mutat, hogy még lesz egy day 1 patch, mivel PS4 update history alapján csak a Wrap editorral készültek el a Goldig, így valószínűsíthető, hogy az EA Early Access-ben kiadott verzióhoz képest még lesznek finomhangolások.
Emellett ma hivatalosan is elismerték, hogy lesznek ingyenes DLC-k a játékhoz.
Facebook-on valaki rákérdezett, hogy érkeznek-e új autók, erre azt írta az NFS, hogy terveznek folyamatosan új contentet kiadni a játékhoz, de fizetős DLC nem lesz. Mivel nem az autó, hanem a tartalom szót használták, szerintem fog jönni még egy városrész, drag versenyekkel, és új autókkal. Ez az optimista véleményem. A pesszimista az, hogy csak napi-heti-havi challenge-k formájában fog jönni új "tartalom" a játékhoz. -
-
LeventeV
senior tag
válasz
barack1997 #293 üzenetére
Hát az egyik szemem sír a másik nevet kb.
Kicsit sajnálom, hogy nem lett nagyobb a város, viszont ez a szigetszerű megoldás jobban fekszik ennek a típusú multinak, ami számomra az eddigi leggyengébb pontja a játéknak.A rendőrökön pedig érződik, hogy csak azért rakták bele, hogy legyenek, kb mint a Midnight Club Los Angeles esetében. Látszik, hogy inkább egy underground szerű részt akartak összehozni, és nem a rendőrökre fókuszálni.
Viszont arra kiváncsi lennék, hogy a Day 1 patch-et megkapták-e az Xbox tulajok, vagy eleve a patchelt változat került ki az EA szolgáltatásába.
-
LeventeV
senior tag
PS4-re tegnap kezdte el letölteni, magyar idő szerint kedd reggel 5 órakor lehet majd vele játszani.
Meglepetésemre csak 19 gigát foglal a játék.Ma délután 16:30-kor érkezik a launch trailer is a játékhoz.
-
LeventeV
senior tag
Tervezi valaki megvenni a játékot PS4-re?
-
LeventeV
senior tag
Lesz pár változtatás a bétában szerzett feedback alapján.
-
LeventeV
senior tag
válasz
sultansmith #248 üzenetére
Melyik EVO-ra gondoltál? 5? Az nem lenne rossz. Én viszont az EVO X-et hiányolom nagyon. Imádom azt az agresszív kinézetet.
És ne felejtsük el a Nissan 350/370z-t. Az is elég klasszikus autó, ahhoz, hogy bekerüljön.
De most, hogy még jelentenek be autót, ismét reménykedhetünk. -
LeventeV
senior tag
válasz
zsolthee #223 üzenetére
Tuning mennyisége kb az Underground 2 és Most Wanted (2005) között mozog. Annyira sok lehetőség nincs mint az UG2-ben (csomagtartó telepakolása nitrós palackokkal meg hangszórókkal nem lesz és szerintem neon sem lesz), de viszont ami van az nagyon jól néz ki. Igényes autókat lehet összehozni, és szerintem sokkal szebbeket is mint az UG2-ben. UG2-ben ugyanazokat a bumpereket raktad rá az összes autóra, aztán volt ami csak egy-egy autón, de volt ami önmagában is brutál ronda volt. Itt nagyon mutatósak a body kitek és létező gyártók, létező termékeit tették a játékba. Pl Rocket Bunny vagy Nakai san body kitje.
Visszatérnek a fotós részek az UG2-ből, ami abból áll, hogy el kell menni egy kis kamera ikonhoz, aztán R1-et nyomva beállítja az autót a megfelelő szögbe, háttérrel, s kattinthatsz egyet. Ezért RP-t kapsz. Ezen túl akármikor lőhetsz képeket, amit előttem már leírtak, majd a Snapshot rendszer fog használni. Ezekre értékeléseket kaphatsz, amik alapján pedig RP-t ad a játék. Ezért kéri az állandó netes kapcsolatot, de amúgy tudsz egyedül is játszani ha akarsz, pont mint a Rivals-ban.
Rendőrök nem lesznek olyan komolyak mint a MW-ben, de így is sikerült összehoznom egy 10 perces üldözést egyszer. És a rendőrautók nem papírból lesznek mint az említett MW-ben. Igenis súlyuk van, ha nekik mész lelassulsz, és ők nem repülnek 10 métert, 5 méter magasságban.
-
LeventeV
senior tag
-
LeventeV
senior tag
válasz
james001 #215 üzenetére
Ez az amit sosem tisztáztak le teljes mértékben.
Deluxe edition - Most Wanted M3 vár majd a garázsban mikor elindítod a játékot.
De a bétába benne volt az M3 és ki is tudtad tuningolni úgy mint a MW M3-at, annyi, hogy pénz kellett hozzá, meg türelem a festéshez.
Szerintem a teljes verzióban is benne lesz az M3, a deluxe editionbe pedig csak megkapod készen kituningolva. Ezért szerintem nem éri meg a plusz 10 dollárt. -
LeventeV
senior tag
válasz
zsolthee #212 üzenetére
Szia.
Már számtalanszor kérdezték az action cam állíthatóságát, és igen, ki lehet kapcsolni.
M3 is benne van a játékban, a bétában is benne volt, így gondolom a deluxe editionel csak azt éred el, hogy már alapból ott lesz a Most Wantedes M3 a garázsban, de később amúgy is ki tudnád olyanra tuningolni. -
LeventeV
senior tag
Kipróbáltam a bétát ma délután.
Összesen 3 problémám van a játékkal: zene (jó lenne egy Forza Horizon féle kategorizálás műfaj szerint, mert így elég sokszor nyomkodom az L3at), szemcsés szűrő (Hitman Absolution is ezt használta), s a harmadik, hogy egyből belevág a sztori kellős közepébe, számomra nem elég a felvezetés.PS4 topikban sokan panaszkodtak a színészi munkára (főleg Spikera). Kb két hónapja vittem végig a 2005-ös Most Wantedet, és szerintem hozza azt a szintet, illetve Ronnie, de még Razor is sokkal irritálóbb volt, hogy a Carbon Neville-jéről (vagy Emmanuelle Vaugier, és Cross kivételével kb az összes karakter) ne is beszéljek. Szerintem pár játékosnak megszépültek az emlékek.
Ezen a téren egy NFS-től nem kell The Last of Us szintet várni.Az irányítás állíthatósága szerintem jó ötlet volt. Grip Subaru BRZ-t használtam, két verseny alatt megszoktam az irányítást, azonban alulkormányzott lett így az autó, emiatt éles kanyarokban hátrányban vagyok a driftesek ellen.
Az autólista pazar. Nincs rá jobb szó. Változatosság a mennyiség felett. A Subaru-Toyota-Scion triót viszont kicsit értelmetlennek tartom, valamint hiányzik számomra az R33 (R32 valamelyest kárpótol), Evo X és a 370Z, de gondolom mások más autókkal vannak így. (DLC formájában még jöhetnek)
Így kb 2 óra játék után nekem tetszik, abszolút hozza azt számomra, amit egy Underground 3-tól elvártam volna. Eddig a Most Wanted-et játékélményben nem múlja felül, technikailag nyílván igen. Amit az Underground 2-ben szerettem azt ebben is megtaláltam eddig, azonban itt sokkal jobbak a tuning lehetőségek. Szebb autókat lehet összehozni. Még holnap lehet előveszem kicsit, azonban mivel a béta megerősített a vásárlásban, nem szeretném lelőni a fél játékot.
Végére egy béta kulcs: KCF6 - E9NB - 4HE6
-
LeventeV
senior tag
Hétvégén küldik ki vajon a béta kódokat?
-
LeventeV
senior tag
Állítólag október 5.én indul a béta. Hallott erről valaki valamit?
-
LeventeV
senior tag
Plusz egy új információ: hiába always online a játék, a single részéhez nem kell PS+/Live.
-
LeventeV
senior tag
Láttátok az új bejelentett autókat? Facebookon kitették képekkel, de sajnos most nem tudom belinkelni őket, de van új SLS, 2009-es Impreza, Skyline R34, R35, S2000, 911 Turbo, Datsun 240z, Viper, Lotus Exige.
Már csak 3 autónyira vannak nálam a tökéletes válogatástól: 37OZ, R33, Evo X.
-
LeventeV
senior tag
Remélem ő is helyet kap majd a játékban...
[link] -
LeventeV
senior tag
Facebookon kint van a játékban szereplő autók egy része.
-
LeventeV
senior tag
Ezek a videók... főleg a Grip buildek...
-
LeventeV
senior tag
IGN gameplay
Egy fokkal jobb, de meg mindíg a driftes iranyítást használják.És a végére egy kis tuning az oroszoktól.
-
LeventeV
senior tag
válasz
callmeakos #65 üzenetére
Nekem ebből a leírásból az jön le, hogy a BMW az alapjátékban is feloldható lesz. Nem írja, hogy unique vagy special vagy exclusive vagy bonus car, csak hogy alapból kapsz egy kituningolt verdát.
Vagy esetleg dlc lesz, de a deluxe editionnel rendelkezők hamarabb megkapják.
-
LeventeV
senior tag
Messiásként várom már ezt a játékot. Remélem nagyon jó lesz.
Már a trailer topikjában is szó volt arról, hogy ki lesz az az 5, valós, a tuning világból ismert személy akiket valószínüleg majd le kell győzni.
A traler végén az árnyékok alapján középen Nakai San van, tőle balra Ken Block (fejforma, orr és áll alapján ő az) tőle jobbra pedig valószinüleg Magnus Walker. Nakai és Walker személye szinte biztosra vehető, mivel a játék weboldalán megjelent két porsche képe, az egyiknek ANAKAI a másiknak meg WALKER a rendszáma.Emellett a trailer megjelenése óta a készítők már több hivatalos helyen (YouTube, Facebook) is kijelentették, hogy a kamerabeállítás amit használtak az Action Cam, és emellett számtalan olyan kameraállás is van, amelyikben nem mozdul ki a kamera kanyarodáskor.
Az irányításról is azt mondták, és erről is érkezett kép, hogy aboszlút testreszabható lesz, kiválaszthatod, hogy drift vagy grip beállításokkal akarsz menni, emellett keréknyomást is lehet majd állítani.Nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged