- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeventeV
senior tag
válasz
barack1997 #304 üzenetére
Ezeket fogják javítani a közlejövőben, nem írták pontosan, hogy mikor, szerintem Day 1 patch lesz belőle (holnap kiderül):
Wrap editor: lehessen másolni a festést egyik oldalról a másikra;
Progression: úgy REP mint pénz esetében, lassabb lesz az előrehaladás (launchra ígérték, valószínű day1 patch);
AI: javítanak a versenyzők viselkedésén (ezt is launchra ígérték, valószínű day 1 patch);Nem mondtak konkrétumot, de minden jel arra mutat, hogy még lesz egy day 1 patch, mivel PS4 update history alapján csak a Wrap editorral készültek el a Goldig, így valószínűsíthető, hogy az EA Early Access-ben kiadott verzióhoz képest még lesznek finomhangolások.
Emellett ma hivatalosan is elismerték, hogy lesznek ingyenes DLC-k a játékhoz.
Facebook-on valaki rákérdezett, hogy érkeznek-e új autók, erre azt írta az NFS, hogy terveznek folyamatosan új contentet kiadni a játékhoz, de fizetős DLC nem lesz. Mivel nem az autó, hanem a tartalom szót használták, szerintem fog jönni még egy városrész, drag versenyekkel, és új autókkal. Ez az optimista véleményem. A pesszimista az, hogy csak napi-heti-havi challenge-k formájában fog jönni új "tartalom" a játékhoz. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
barack1997 #306 üzenetére
Én pont emiatt mondtam vissza. Még a maradék 6 órámat letolom és ennyi volt.
-
front3r
őstag
válasz
barack1997 #304 üzenetére
Áhh ez sokkal jobb, mint bármelyik NFS, ami az Underground-ok óta megjelent. Nálam a beta alapján vastagon az év autós játéka.
-
LeventeV
senior tag
válasz
barack1997 #293 üzenetére
Hát az egyik szemem sír a másik nevet kb.
Kicsit sajnálom, hogy nem lett nagyobb a város, viszont ez a szigetszerű megoldás jobban fekszik ennek a típusú multinak, ami számomra az eddigi leggyengébb pontja a játéknak.A rendőrökön pedig érződik, hogy csak azért rakták bele, hogy legyenek, kb mint a Midnight Club Los Angeles esetében. Látszik, hogy inkább egy underground szerű részt akartak összehozni, és nem a rendőrökre fókuszálni.
Viszont arra kiváncsi lennék, hogy a Day 1 patch-et megkapták-e az Xbox tulajok, vagy eleve a patchelt változat került ki az EA szolgáltatásába.
-
james001
veterán
válasz
barack1997 #241 üzenetére
Olyan jó kis zúzós zenéket sajna már nem raknak bele mint pl. ami a MW-ben is volt:
Avenged Sevenfold - Blind in Chains
Static-X - Skinnyman
Disturbed - Decadence
vagy vmi jó kis rap:
Rock - I am Rock
Hush- Fired Up
The Perceptionits - Let's MoveVagy akár a klasszik UG2-es "ikon" zenét simán belerakhatták volna csak úgy poénból: [link]
De mivel a "modern" zene kell a népnek csak ilyen mosógép zajokkal van tele ahogy írtad
-
TBT
addikt
válasz
barack1997 #204 üzenetére
Meet the Crew:
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
barack1997 #202 üzenetére
Vannak versenyek amiket végtelenszer le lehet tolni. Én csak meg akarom szerezni a két Lambo-t (Aventador, Diablo) és hagyom a játékot.
Mondjuk online pár sráccal versenyeztem, király volt.
szerk:
Optikai tuning része az állat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest