- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Új, rejtett autók a játékban. Kell hozzá hex editor.
-
Viktor77
titán
válasz
szinesz.bob #5522 üzenetére
Szerintem meg az UG után ez a legjobb NFS a szériában. Minden fajta verseny élvezetes, de főleg a körversenyek.
Tegnapelött pl. 2 órát csak azzal szórakoztam, hogy kitaláljam a legtutibb beállítást a drag Civicemnek. És baromira élveztem.
A sok Totaled meg maximum a vezetési stílusodat minősíti. Én próbálok baromira vigyázni az autóra. Mint már írtam, hát igen, ez nem a gagyi Carbon meg MW ahol 300-al beveszel egy kanyart. Ez sokaknak riasztó lehet.
-
Viktor77
titán
Ti nem drifteltetek az UG2-ben? Akkor tudhatnátok, hogy 2 kanyar az bőven sok 3K pontra. Gyakorlatilag végig lehet csúszni a pályát. Nézzetek meg pár UG2-es videót. Az itteni drift nagyon-nagyon hasonlít rá.
Ha meg jobbos kanyar jön, akkor ne jobbra rántsd a kormányt, hanem hintáztatsd be az autót. Kicsi bal, brutálisan átrántod jobbra, hogy a kocsi gyakorlatilag teljesen keresztben legyen, aztán már csak ellenkormányzol, korrigálsz.
-
Viktor77
titán
válasz
Zoralpápa #5360 üzenetére
De tudnak.
Csak unalmas leírni ugyanazt 20-adszorra is (ráadásul ugye, 20 kérdés az 20 válasz, ami csak telíti a topicot). A fórumozás nem csak írásból áll, hanem olvasásból is. Szerinted te vagy az első aki nem tudott kétkerekezni? Ugye, hogy nem. Akkor valószínűleg kell lennie itt valahol egy megoldásnak is. Én legalábbis így gondolnám.
Én például nagyon sokat tanultam itt a topicban (igen, nekem is okoz gondot a játék néha), de eddig mindent megtaláltam, pedig még egy kérdést sem tettem fel.
-
Viktor77
titán
Na, most már tényleg elég.
Kurvára nem kell ideírni ha nem tetszik a játék, főleg nem kell ezt beírni 20-adszor.(Sirandrish és Athomi főleg, ők vehetik figyelmeztetésnek). Figyelni fogom a topicot, és repkedni fognak a banok. Természetesen lehet véleményt nyílvánítani, de nem ugyanazt 20-szor. Írjatok abba a topicba amelyik játék tetszik. Ja, hogy kb. semmi mondanivalótok és inkább szétoffoltok 5 másikat?
Elég volt.
MOD: Nézzétek meg csak ezt a lapot #4751-től. Nem számolom meg, de gyorsan legörgetve nekem többnek tűnik az off hsz.
Legutolsó figyelmeztés volt ez. Mostmár szó nélkül bannolok.
-
Viktor77
titán
Megnyitom a topicot a fentiek maximális figyelmbevételével és betartásával.
-
Viktor77
titán
Ezt holnapig lesz ideje mindenkinek elolvasni.
A játék a napokban megjelenik, de bárkit bárminemű warezoláson kapunk (akár csak érintve a témát)(kép, link, bármi), azt azonnal bannolni fogjuk, figyelmeztetés és rang figyelembe vétele nélkül..
Az offolást is értsétek ide.
Minket nem érdekel honnan van meg a játék, amig nem annak megszerzéséről van szó.
-
Viktor77
titán
Ezt a DemoExpandert próbáljátok ki. Sokkal nagyobb élvezet az RX7-est (a Special-t)vezetni az alap Grip pályán mint a Nissant.
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #4381 üzenetére
Ajánlom ennek a topicnak az első hsz-át. Aztán gondold át, törölteted-e a hsz-ed nagyon gyorsan.
-
Viktor77
titán
válasz
rabcsanszki #4322 üzenetére
Szia!
Olvasd el az Alapelveket. Következő a ban lesz. Warez itt nincs.
-
Viktor77
titán
Törik az az oldalablak bizony.
-
Viktor77
titán
Egyet még azért nem értek (és ezt nem mint moderátor mondom).
Akinek nem tetszik a játék, az miért írja be 30-adszorra is? Nekem, ha nem tetszik egy játék, be sem nézek a topicjába.
Hát, mindenesetre furcsa.
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #3397 üzenetére
Ezt eljátszottad a Crysisnél is. Az eszedbe sem jutott, hogy nálad van a bibi?
-
Viktor77
titán
Érdekes amúgy.
Pont azok szídják ezt a részt, akik az MW-t, Carbont istenítik. Pedig ezek voltak a legszarabb NFS-ek. Az UG1-2 után ez felüdülés. Ja, hogy nem veszel 800-al egy kanyart? Hát istenem...
-
Viktor77
titán
válasz
LordAxwell #3028 üzenetére
Akkor csak nevetek rajtad (meg azokon is, akik egy autós játékot billentyűzettel akarnak irányítani, aztán meg szídják).
Nem hiszem el, hogy nem érné meg beruházni egy szaros 3K-s Logitech gamepadra például.
-
Viktor77
titán
válasz
LordAxwell #3024 üzenetére
Hát akkor nálad gubanc van.
Nálam nem akad be és a füst is olyan mint a videókban (a speed versenyen, amíg nem indítanak meg lehet nézni).
Mivel irányítottad?
-
Viktor77
titán
Ez jóóóó lett!
Sajna nagyon rövid a demó (2 pálya), de ez kemény. Végre újra egy jó NFS. Hibátlanul fut, jó a sebességérzet, gamepaddal jó az irányítás, a grafika pöpec (autós játékhoz tökéletes, nem Crysis (szerencsére)). Viszont érdemes egyből King nehézséggel kezdeni, mert amúgy túl könnyű a játék.
Kis hiba, hogy a demóban nincs replay, remélem a teljesben lesz.
-
Viktor77
titán
Na, kikerült végre NCore-ra is. Onnan 2 megával jön. Jó lesz arányjavítónak.
(Nincs meghívóm.)
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
Gyerekek, Bitcomet.
20 szál (ennyit lehet max), 400kb.
-
Viktor77
titán
válasz
Dr. Romano #2738 üzenetére
Azért mert nem kapcsolódik a témához (topichoz). És egy normális fórumozó nem erre kiváncsi ha bejön a topicba.
Remélem világos voltam.
OFF-olni lehet menni a Fáradt Gőz megfelelő topicjaiba. Ezért vannak.
-
Viktor77
titán
válasz
Buldozer99 #2698 üzenetére
-
Viktor77
titán
Na, akkor zárjam?
Megint csak az OFF megy. Még egy és zárom. Rajtatok múlik.
-
Viktor77
titán
Te is tudod, hogy nem a "hol a demó ?" hsz-ekre gondoltam.
Hanem a mértéktelen OFF-olásra ami itt folyik.Vagy befejezetiek, oder bezárom a topicot a demó megjelenéséig (végtére is addig nincs miről beszélni ugye).
MOD: LordAxwell: mert ez nem chat. És ti most éppen ezt csináljátok. Ráadásul a semmiről beszélgettek.
De nem nyitok erről vitát. OFF-olók ezentúl priviben kapnak figyelmeztetést, aztán ban-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged