- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jhos910
senior tag
vmi ügyes programozó nemtudja hogy kell pl a dragról átírni a verdát sprintre ?
-
jhos910
senior tag
Hát én arra szavazok ,hogy próbálgasd, mivel volt akinek hasonló gépe volt mint nekem (gondolod nézd meg) és full szaggatott azt mondta. Nekem 1024-ben high-on füsttel megy szépen , igaz nem 40 fps de a 25 stabil (nem szaggatós még ......... ) azért nyomtam fel ennyire h kinézzen vhogy
az fps meg stabil szóval nincs gond nálam.
-
jhos910
senior tag
Sztem eléggé elcsépelt már h mindenki osztja az észt ,hogy ilyen szar meg olyanszar! Mi fogyasztók vagyunk és ha szart raknak elénk akkor szart eszünk. Majd ha valamelyikőtök (aki osztotta a nfs széritát) jobbat csinál, tökéletesebbet és nem mellesleg profitorientált játékot majdhogynem 1 év alatt akkor asszem a csicskása leszek egész életemben. De amíg nem addig sztem mindannyian annak kellene örülnünk, hogy új játékokat kapunk. Vagy ha nemjön be a game akkor nyomjátok a terep2-t ......... az biztos több élvezetet nyújt. A ps2 meg sztem ratyi, egy p2-es színvonala.......
ui.: saját vélemény, és néhány hsz-el előbbire reagálva, vagy úgy általában.
-
jhos910
senior tag
nincsmit
de nekemis van kérdésem:
hogy lehet autó zsetont felhasználni???? kaptam egyet és jólenne ellőni vmi kajak verdára.
-
jhos910
senior tag
válasz
C.Brigante #6934 üzenetére
ha a karrier térképet nézel akkor menj fel és le is fehérrel vannak jelezve kis ikonok/képek azok is versenynapok
-
jhos910
senior tag
lehet azon állítani tuning részben valamit hogy több időm legyen a perfect shift-re / tökéletes váltásra???
-
jhos910
senior tag
Hy!
Hogy tudok 34000-es meg több ponttal rendelkező hajszát/grip-eket csinálni?
egyszerűen 24k körül vagyok és hello .....Veg1ta:
Nézd meg az én gépem , kb hasonló mint a tiéd de nálam probléma mentesen megy 1024-ben max beállításokkal!!! És ez komoly!!! Kell akkor küldök fraps -ot meg amit akarsz
-
jhos910
senior tag
Hello!
Leszámolni hol lehet a surmókkal ?
Lenyomtam kb 2-3 versenynapot az elején , 1%-nál jároknem enged tovább, gondolom leszámolni kő. De hol? nemtalálok ilyen pontot a játékban......... lehet h láma vagyok azért talán ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged