- Mobil flották
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
Milyen dolog az, hogy több órája már elérhető az xboxos demo, és még egy darab videót nem találtam a demoról(lehet, hogy rosszul keresem
)? Amúgy néztem Juiced 2 videókat, főleg drifteseket, és kb olyan, mint amilyen a UG2-ben volt. Érdekesen csúszik, meg túl könnyen. A másik, ami viszont nagyon rendben van, az a tuningolás. Tényleg nagyon jól sikerült, mert majdnem mindent meg lehet változtatni. Remélem a PS-ben nem rontják el a driftet, mert kéne már egy normális, ami valóban hasonlít az igazira.
-
T.Peter
őstag
Igen, még én linkeltem be(gondolom nem csak én).
Tudom díjazni a black boxot végre, hogy most úgy tűnik, sok japán kocsi lesz benne, és lesz japán részleg is a játékban, partyval, meg mindennel együtt. A másik nagy öröm számomra, hogy a feljebb linkelt videóban, a drift végre normálisnak tűnik, és nem olyan, mint a carbonban(az egész carbon nekem egyszerűen minősíthetetlenül rossz, de amit a drifttel csináltak benne, az már egyszerűen borzasztó). -
T.Peter
őstag
Nekem a gyengém a LEXUS. Ezért örülök, hogy végre van benne új szériás LEXUS is.
Mindenki: Szerintem azért is tűnik gyorsnak, mert a motion blur nagyon jól teszi a dolgát. Majd meg kell nézni motion blur nélkül is, és akkor kiderül, hogy valóban eltúlozták-e a sebesség érzetet. Bár nekem így is tökéletes, mert nem tudom, hogy milyen 300-nál a külvilág(''csak'' 160-ig vannak tapasztalataim. Persze ez is kocsi függő, mert mindegyikben más a sebesség érzet). Mondjuk ott kéne kezdeni, hogy alapban le van szabályozva a BMW 250-re(gondolom akkor már alapból kiszedték). -
T.Peter
őstag
Nem fogják követni az underground vonalat, mert azt már lehet tudni, hogy Amerikában, Japánban, és Németországban is fogunk versenyezni. Valószínűleg a fejlesztők helyszínenként nem csak egy pontot csináltak, ahol lehet versenyezni, hanem többet, hogy meglegyen a változatosság. Az már kérdéses, hogy Japánból hogy jutunk el mondjuk Németországban, de nagy valószínűséggel a menün keresztül. Németországban az autópályán fogunk versenyezni, Amerikában a sivatagban, és Japánban pedig egy híres versenypályán. Az viszont érdekelne, hogy a versenypálya körül lehet-e majd autózni, és ugyan így a sivatagban, a nagy semmi közepén lehet-e majd.
-
T.Peter
őstag
válasz
soulcube #578 üzenetére
Ha valóban skálázható lesz, annak én nagyon fogok örülni, mert akkor full szimulátorra állítom(persze a megengedett határok között, mert gondolom a szimulátor része, ha lesz egyáltalán, nem gtr szintű lesz). A legújabb videóban az M3 nagyon ott van, grafikailag. A drag meg szerintem nem hülyeség, hogy feláll a kocsi, csak szerintem kéne valami a hátuljára, olyan fém keret kerekekkel, ami megfogja, hogy ne száljon el, mert így, e nélkül olyan, mintha be lenne állítva, hogy a kocsi odáig áll fel, és kész, annál jobban nem tud. Érdekes, a drift részről még nem mutattak semmit, viszont az első nagyobbik videóban ketten mennek egyszerre a pályán. Lehet, hogy olyan lesz, mint amilyen japánban a show-k szoktak lenni, és itt is azt fogják díjazni, hogy ki tudja szebben tartani az ívet, és ki tud jobban együtt haladni párhuzamosan a társával(ha rosszul tudom a show-k díjazási menetét, akkor nyugodtan javítsatok ki, mert nem tudom, hogy mit néznek ott kint a bírók egy ilyen show-n).
-
T.Peter
őstag
-
T.Peter
őstag
Remélem gc-n beújítanak pár infóval, videóval, meg remélem, hogy sokan kifogják próbálni, hogy sok gameplay video szülessen. Ja, és remélem, hogy nem megint a sivatagos pályát fogják demoztatni, hanem mondjuk a német autópályás részt, vagy emellett még a japán versenypályás részt is
Majd kiderül.
-
T.Peter
őstag
Hát, nekem a kedvenc autómárkám. Ezért örülök ennyire, hogy végre, az első játék, amiben lehet vezetni, nekünk, pc-seknek is, nem csak a konzolosoknak.
Amúgy a kocsik kinézete tényleg nagyon jóra sikerült, persze még ezen is lehetne csiszolni, mert mondjuk a visszapillantó tükrök, ahol érintkeznek az ajtóval, az nem valami jó, de ne akarjunk sokat egyszerre, egyelőre ez is elég -
T.Peter
őstag
Én meg csak a Lexus-szal, miután megvettem.
Végre az első játék, amiben benne van. Kivéve a tdu-t, de ott is csak az xboxosban van, és nem fogok csak ezért venni xboxot(amúgy sem volt, nincs, és nem is lesz nekem konzolom), na meg akkor is le kéne tölteni a live-ról, ami meg itt az országban nem elérhető. Amúgy én reménykedem, hogy nem az a szanaszét tuningolom a verdát, és akkor én leszek a nagyon menő csávó játékot csinálnak belőle, mret nekem ez a vonal sosem jött be. Sokkal jobb a normális utcai széria kocsi, és azokkal versenyezni, persze azokból sem a régi, hanem az újabbak, mert ez sem jön be, hogy rx-7, eclipse, meg ezek a régi tuningra kitalált autók szerepelnek, mert nem kell, hiába szereti őket több ezer ember. Biztos van olyan új kocsi, ami tetszik nekik is. Én legszívesebben maradnék ezen a felsőkategórián, ami az árat illeti mondjuk 20 millióig, és nem tenném bele a csodajárgányokat(ferrari, mclaren-mercedes, stb....), mert olyanom, és még gondolom, hogy jó pár embernek nem lesz. Az olcsó kocsikat is beletehetnék, persze abból is az újabbakat. A grafika meg tényleg nagyon jó lett, ezt az újabb kocsis képeken(amit linkeltem) is jól lehet látni, mert szépen le vannak modellezve, és mondjuk a lexus hátterénél szépen látszik a fény, a jobb oldali sarokban. Mondjuk azt sajnálom, hogy a belső nézet megint kimarad.
-
T.Peter
őstag
Új autók, hat darab, és igen, lesz LEXUS IS350
[link]
[Szerkesztve] -
T.Peter
őstag
válasz
.:Kristian:. #479 üzenetére
Szerintem a demo október végén, vagy november elején jön ki, ha a játék november 8.-a körül jelenik meg a boltokban, ahogy általában szokott.
-
T.Peter
őstag
Hát, én úgy vettem észre, hogy amikor füstölik a gumikat, akkor a füst színe fehér, de mégiscsak van benne egy kis kékes árnyalat. Amúgy a füst tényleg olyan, mint a borotvahab. Sajnos. Meg a kerék felhúzza a füstöt a gumi köré rész, az sem jó, mert hát az nem olyan a valóságban. Azért ezeket lehetett volna normálisra is csinálni. Na mindegy, ez már ilyen marad.
-
T.Peter
őstag
válasz
m0h0senator #466 üzenetére
A kipufogóval a külső szemlélőnek nem lehet semmi baja, de ha már jobban megnézi...nekem az tűnt fel, mintha a végét odaragasztották volna a lökhárító aljára, és a többi része nem lenne meg, és a kipufogó végén lévő lyuk is csak egy fekete kör, és olyan, mintha nem lenne mélysége. Erre gondoltál?
A csúszkálást az aszfalton én nem vettem észre, még többszöri visszanézés után sem, mert a kerék is forog. De lehet, hogy rossz videót nézek, mert én a developers walktrough-t néztem meg, és ott csak egy pillanatra mutatják az evo-t, és ott is csak a lökhárítót, és nekem abból nem derül ki, hogy csúszik vagy gurul. -
T.Peter
őstag
válasz
m0h0senator #462 üzenetére
Kössz a javítást.
Amikor még írtam, akkor pont egy régebbi kocsi lámpája jutott eszembe, aminek még üveg a külseje, és azért írtam. Elnézést. Amúgy valóban törnie, vagy kiesnie kéne neki. -
T.Peter
őstag
Hali!
Gondoltam megosztom a véleményemet veletek.
Az eddigi videók alapján a grafikája teljesen korrekt. A játékmenet szokásos, persze miért is várnánk újítást, ami a száguldozást illeti, bár ez a pályás versenyzés nekem jobban bejön, mint a régeibbekben, mert már unalmas volt ez a tuningolos hülyeség.
A füst az nekem nem tetszik. jól néz ki, de szerintem lehetne egy kicsit kékes, meg ez, hogy viszi magával a kerék a füstöt, és az, ahogy leír ott egy kört a füst a gumi körül, az nagyon szar, mert az nem így néz ki a valóságban, és ezt azért meg lehetett volna oldani. A füsttel kapcsolatban még, hogy amikor már egy kicsit farol, vagy kipörög a kerék, akkor már füstöl a kerék, pedig nem kéne neki, hanem szép fokozatosan jönne a füst, és nem rögtön 16 méteres körzetben mindent ellepő füstöt csinálni.
Amúgy szerintem megváltás lessz az előzőekhez képest.
Főleg a törést tekinve. Persze mint írtátok előrébb, lehetne hardcore része, ahol jobban törik a kocsi, meg ezt a pattogós részt, ami az egyik videóban van, a developer walkthrough-sban, hát, azt kivehetnék, mert az röhej. Nem pattognia, hanem ripityára kéne törnie, már az első földdel való érintekezésnél. A másik, ami már a colin mcrae dirt-ben sem tetszett, az az, hogy amikor az elejét összetöri a subarunak, a lámpa bent marad. Itt az egyik videóban, amikor egy m3-massal megy, ott is összetöri az elejét, és ott a helyén marad a lámpa, csak egy kicsit deformálódik. A lámpának ki kéne törnie, és nem deformálódni, mert azt úgysem tud, mert üvegből van.
Ettől függetlenül, mint már írtam, még mindig ez a legjobb nfs az újak közül, az undergroundtól kezdve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged