Új hozzászólás Aktív témák
-
kroky3
tag
Pedig a játékban is ellehet érni azt az időt és a valóságban is!
Nem kell hozzá csalni.(A dinka sem csalt. Anno pont eggyüt beszélgettünk erről.Nekem is hasonló időm van.)
(#6714) Macka:Valaki már irt hasonló gondot a mentéssel kapcsolatban.Nekem szerencsére nem volt.Hát sok megoldás nincs ha elromlik.Újrakezdés ,azután ebből okulva néha biztonsági másolatot késziteni a mentésről.Vagy letölteni egy mentést a netről,de úgy nem olyan érdekes.
-
kroky3
tag
válasz
dinka.86 #6493 üzenetére
Remélem azért fogsz tudni aludni
Hát nekem is van más dolgom is, de kikapcsolódásnak néha jó!
Bemész a garázsba (nem otthon, ha ott is vannak ilyen cuccok az már gyanús) És ahol vásárolod az alkatrészeket Motor...stb. végignézed mindegyiknél a szinteket(1, 2. 3.)és ott fogja jelezni, hogy birtokolt. Amiket megnyertél, vagy vettél és nem használod.Kiválasztod és felrakod.
-
kroky3
tag
válasz
dinka.86 #6488 üzenetére
Nem úgy van az. Még csak ezután ülésezik a FIA.
Eredmény csak 2008-ban várható
Olvastam már 9,XX is. Úgyhogy még van mit javítani.Hiába csinálom a versenyeket nem akar egy 4-es szintű motort adni a Zonda-hoz.a Corvette c6-oshoz már adott 2-őt is. Az volt a régi gyorsulásim.(#6489) boygabi:Azt én a ford GT--vel csináltam meg.Engem a Ryo drift-ben idegelt fel
-
kroky3
tag
-
kroky3
tag
-
kroky3
tag
Akkor ezek szerint még lehet némileg javítani rajta.Tegnap ahogy lenyomtam a speed királyt és lett elég pénzem megvenni a Zonda-t. Gyorsan felpakoltam a legjobb cuccokat és nyomattam egy versenynapot. Ott lettek ezek az eredmények.Nyertem 1-2 4-es szintű cuccot. Majd még azokat felpakolva megpróbálom. Még "csak": 1062 LE .
(#6344) DewiL Azért írtam ,hogy még majd "turbózom" csak tegnap már késő éjjel volt. Csak ki akartam próbálni. De szerintem veszett jó!
-
kroky3
tag
válasz
Bellon_18 #6335 üzenetére
Ha jól tudom csak a versenynap megnyerése után(nem lenyomás csak sima nyerés) lehet ugy kilépni ,hogy menteni tudd az eredményt és onnan folytatni.Odáig csak karierből tudsz úgy kilépni.Akkor viszont nem tudsz tuningolni. Nekem gyorsulásnál:1/4 mérföld=6,64s 1/2M.:10,38 a legjobb időm.
(#6340) DewiLKarierből biztos, hogy ki lehet. A versenynapból nem vagyok biztos.csak úgy rémlik hogy lehet nyerés után.De lehet hogy nem jól emlékszem.
Leginkább végigcsináltam.
-
kroky3
tag
válasz
Raider 01 #6290 üzenetére
Raider 01: (Három file-t kellene átírni a regedit-ben,hogy magyar legyen)De sokkal egyszerűbb ezzel!
Sirandrish:Pedig lehet .hogy jobb lenne neked is(Feltenni a magyarítást), meg akik még nem értették: Láttam van még más isEZT!!!> (mert akkor még a magyar szövegértelmazéssel is gond van) Azután a legjobb gumik spoilerek max tapadásra.És így már egészen jól kezelhető.Ezek után én nem egy csúszkát keresnék ami a tapadást állítja!!! Hanem az azt befolyásoló tényezőket: Lejobb tapadást biztosító gumik,(az autó tulajdonságainál a középső sáv jelzi a kezelhetőséget,minél hosszabb annál jobb a kezelhetőség ill a kerék tapadása)A legnagyobb leszorítóerőt biztosító első hátsó spoilerek (légterelők) A szélcsatonában a beállításnál szintén sávokkal jelzi a légellenállás és a leszorítóerő nagyságát(minél nagyobb a leszorítóerő annál nagyobb a gumi (ill a kocsi tapadása)+még a kerékfelfüggesztés is befolyásolja amit szintén többféle változatban lehet választani(valamint a tuning részben csúszkával állítani (Rugók erőssége lengéscsillapítók tulajdonságai)Ha kevésbé pattog az autó, azaz többet van a kerék az úton>szintén jobb a tapadása kezelhetősége.Mindenkitől bocsi ,hogy ilyen hosszú lett.De ha egy rövid (szerintem érthető)mondat után, a hozzá nem értés miatt pár hozzászólónak csak Gúnyos megjegyzésekre telik.Muszáj volt egy kicsit részletezni
-
kroky3
tag
Atis kártyákkal szokott ilyen driver gond lenni. Van amikor manuálisan kell telepíteni ill. megmutatni neki az illesztőprogramott,hogy melyiket telepítse használja.De inkább érdeklődj a kártyád topikjába, ott többet tudnak mondani!
(#6250) ToBeY: Tedd bele egy kupa nitrohígítóba ,hátha feloldódik.
Ha nem tudod megcsinálni a 10 rekordot akkor a királyt se fogod tudni lenyomni4
-
kroky3
tag
Hozzáfogtam lenyomni Ryot.1. versenynap:
(speed versenyek,gyorsulás kétkerekezés)
2.versenynap:hajszaverseny:Drift:
pár óra mulva(10-15 próbálkozás után)
És nem akarok senkit elszomorítani mindez mégegyszer megismétlődik. Végeredmény:
Röviden ennyi Remélem mindenki érti!
Bocsi, hogy ennyi helyet foglaltam! -
kroky3
tag
válasz
Sirandrish #6157 üzenetére
Jó kis autó az!
Most azt használom hajsza futamokra ahol a viper nem elég rekordot dönteni.Az első versenyen a 2. körben nekem is TOTALED!
Aztán rájöttem kanyarban egy kicsit óvatosabban kell vele (mint a Viperrel).Föltuningoltam rajta mindent,legjobb motor turbó, nitró.Azután a legjobb gumik spoilerek max tapadásra.És így már egészen jól kezelhető.Ja és megint végigcsináltam azt a versenynapot ahol Vipert lehet nyerni.Öröm volt azzal Driftelni!!!
(kellett egy kis zseton)
-
kroky3
tag
válasz
Sirandrish #6104 üzenetére
Márpedig ha a Viper SRT10-re gondolsz nagyon jó kis kocsi.(megfelelően tuningolva)Az a kedvencem, és rengeteg versenyt nyertem vele! A legjobb driftes köröm 5741 pont az ominózus versenyből. Egyébként a játék elején nagyon szidtam a driftet, mert egy hajszálnyi köze sincs a valósághoz! Rá kellet jönni ,hogy itt hogy gondolják és utána egész jól meglehet csinálni.
(#6107) pizzas84:Szerintem te kevered! A régebbi NFS-ekhez a 2 magos procikhoz volt(egy dualcor optimizer nevü amd-s progi)mert egyes esetekben meghülyült a játék felgyorsult lelassult.Nekem oda se kellett.Egy egymagos proci nem lesz nagyobb telj. egy progitól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest