- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
soulcube #728 üzenetére
Lehetne mindig jó rész, csak akkor nem jönne minden évben, de kit érdekelne, ha nem követnék egymást olyan gyorsan, és másfél-két évente jönne egy tényleg jó rész, a hulladékoktól úgyis csak elmegy az ember kedve az egész büdzsétől... Csakhát ugye az EA-nek ez az elve: pénzért a lelkünket is...
[Szerkesztve] -
T.Peter
őstag
válasz
soulcube #578 üzenetére
Ha valóban skálázható lesz, annak én nagyon fogok örülni, mert akkor full szimulátorra állítom(persze a megengedett határok között, mert gondolom a szimulátor része, ha lesz egyáltalán, nem gtr szintű lesz). A legújabb videóban az M3 nagyon ott van, grafikailag. A drag meg szerintem nem hülyeség, hogy feláll a kocsi, csak szerintem kéne valami a hátuljára, olyan fém keret kerekekkel, ami megfogja, hogy ne száljon el, mert így, e nélkül olyan, mintha be lenne állítva, hogy a kocsi odáig áll fel, és kész, annál jobban nem tud. Érdekes, a drift részről még nem mutattak semmit, viszont az első nagyobbik videóban ketten mennek egyszerre a pályán. Lehet, hogy olyan lesz, mint amilyen japánban a show-k szoktak lenni, és itt is azt fogják díjazni, hogy ki tudja szebben tartani az ívet, és ki tud jobban együtt haladni párhuzamosan a társával(ha rosszul tudom a show-k díjazási menetét, akkor nyugodtan javítsatok ki, mert nem tudom, hogy mit néznek ott kint a bírók egy ilyen show-n).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest