Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Csavard fel a szőnyeget! - Xiaomi Vacuum 5 teszt
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
És aztán kit érdekel, hogy te mit hiszel el? Mert neked csak arannyal ment, más nem lehet okosabb vagy szerencsésebb? Nekem háromszor töltődött fel az 5 kártya úgy, hogy 1 feltöltésre vártam. Értsd, 15 perc volt az első kártyáig, erre beadott 5-öt. Franc tudja, hogy miért van, de jól jött. Pénzem volt elég mindig annyi, hogy tudjak venni egy-két fontos alkatrészt, de arra is volt egy ezresem, hogy újra frissítsem a marketet egy jobb alkatrészért. Goldos alkatrészt nem tettem bele, nem is volt elég goldom, ha csak azzal ment volna, akkor bukom az egészet. Lazán, röhögve el lehet érni, persze kell hozzá szerencse is a bugos újratöltéssel.
-
Joccc07
addikt
Szerintem is arany nélkül nem lehetett megcsinálni az eventet. Főleg úgy, hogy 1 ticket jött 40 percenként. Ha maradt volna a 20 perc mint az előzőekben akkor talán de így semmiképp. Nekem kellett BP-re 2000 a maradék goldom meg elment ticketre. A jó k@rva anyját a játéknak, de mivel nincs jobb a playen és amúgy is Need for Speed fan vagyok ezért marad ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest