- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
Arany nélkül? Aha.
Ugye nincs harag, ha én azt mondom, hogy ezt nem hiszem el.
Mert ehhez a harmadik naptól kezdve, napi min. 18-20 órát nyomtad a folyamatos farmolást, napjában min. 2x újratöltődött a jegyed, és minden farmoláskor olyan szerencsés voltál, hogy azt az alkatrészt fordítottad meg, amire éppen szükséged volt, ugye?
Nekem legalább 8-10 alkalommal be sem tette a megfordítható kártyák közé azt az alkatrészt, amit meg akartam szerezni. Hiába volt a pályánál a megszerezhető jutalmak között, a három kártyára nem adta ki.
Mi ez, ha nem kib*ott csalás?
Több mint ezer aranyam ment rá, hogy a végén éppenhogy meglegyen a szükséges PR. Két fődarabom (wheels, nitro) 4-ről 5 csillagra történő fejlesztésénél 0 PR-t emelt.
Más meg 0 arannyal tudná megcsinálni az egészet?
Ezért mondom, hogy nem hiszem el.
Szerintem vagyunk páran, akinek a 0 arannyal való megoldás a "science-fiction" kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest