-
Mobilarena
A Criterion Games újraalkotja a Need for Speed Most Wanted játékot, mely a franchise tagjai közt az egyik legnépszerűbb epizód volt. A játék nyitott, izgalmas akcióval dúsított világot kínál a játékosoknak, ahol megválaszthatják saját útvonalukat a Most Wanted cím elnyerése felé. Bármerre száguldozhatunk autónkkal rejtett játékelemeket felfedezve, vetélytársakat győzhetünk le, kihívhatjuk barátainkat, vagy csupán autózgathatunk, bosszantva a zsarukat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
scampolo84 #729 üzenetére
Valami be van ragadva, nálam (PS3) az analóg kar ilyen, ott kellett egy kis bűvészkedés, mire meg tudtam cserélni a gázt és a féket.
-
Mister_X
nagyúr
Sziasztok!
Most kezdtem neki a játéknak. Picit csalódott vagyok. Hiába Criterion, hiába Burnout feeling, hiába NFS adalék, nem áll össze. A város kiismerhetetlen, nincsenek meg benne az egyedi és jól megkülönböztethető helyek, mint a Carbonban vagy az első Most Wantedben volt, Butnout: Paradise-ról nem is beszélve
Másik: rendőrök vannak, de lerázó és rejtelhelyek sehol. Ambushokat nem is tudom teljesíteni, pillanatok alatt felszökik a Heat levelem és utána nem tudok mit csinálniAz irányítás inkább NFS-esebb, nincs meg benne a Burnout-féle dinamizmus, sebességérzet. A grafika korrekt PS3-on is. 0, pontosabban 343,75-ot megért azért. Majd többet autókázom, ha lesz energiám melószezon után.
Tippet tudtok adni Ambushokra? (még az alap mercivel próbálkozom, találtam valami Maseratit is, de az szerintem rosszabb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- Béta iOS-t használók topikja
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest