Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
Mindig örülök, amikor nézhető időpontban van nyugati meccs (vagy bármilyen), de az időkérések meg a negyedek közti szünetek lehoznak az életről.
-
sp8787
addikt
Estere beiktatok 2 meccset.
DAL > Luka
PHIL > akarok egy jot rohogni, meg kivancsi vagyok miert lett ez a vege de van tippem.Hatha Rivers-t kirugjak mar vegre.
-
saen
veterán
Végignéztem közben a Blazers-Suns-t, Phoenix szemszögből:
-második meccs zsinórban amikor az ellenfél rengeteg büntetőt dob, valahogy a szabálytalanságok számát csökkenteni kell
-másképp játszik a csapat, mint tavaly. irányítókra sokkal kevesebb feladat hárul, plussz Bridges és Ayton is sokkal aggresszívabb támadásban. Bridgesnél ez pontokban egyenlőre nem látszik, mert ez a hárompontosai helyett van, de nagyon aggresszívan támadja a palánkot, korábban ilyeneket ritkábban csinált... Ayton végülis ugyanaz, mint volt, csak többször játszák rá a labdát ami jó
-cserepad továbbra is kérdéses, eddig Lee az aki talán a legtöbbet játszik onnan, de szerintem ez kevés lesz. Sajnos Cam Johnson megint keveset játszott, még mindig sérüléssel bajlódik és Shamet meg ügye egy percet sem eddig, ez azért borítja a rotation-t, ettől függetlenül cserepadon nincs még kialakulva a szerepkör
-lepattanózás továbbra is gyenge, Ayton kinnt játszik többet, mint korábban, nem tudom mi a megoldás erre, de fejleszteni kellAlapvetően tetszik amit látok, mivel sok változás van, idén nem számítok 64 győzelemre, de szerintem rendben lesz a csapat. Booker játéka meg továbbra is nagyon magas szint, ami azért önbizalmat adhat a csapatnak. Reméljük a komoly sérüléshullám elkerüli a csapatot.
-
diegho
nagyúr
válasz
nmate91 #11386 üzenetére
Összeraktak két labdadomináns sztárt. Meg kellett próbálni a CP3 - Harden páros után. Ráadásul Westbrook elég jól tolta az utolsó meccsein a Wizzardsban. Én nem biztos, hogy Westbrook-ot hoztam volna, hanem rámegyek 2 jó stabil kezdőre, akik tudnak dobni. Most is ezt kell csinálni, cserélni két jó kezdőre.
-
sp8787
addikt
Joel Embiid in the second half: 0 PTS 0-7 FG 3 TOV
-
nmate91
tag
Westbrook - Beverly backcourt 1-18 / 1-12
-
perempe
veterán
Paul 37.5 éves, LeBron két hónap múlva lesz 38...
-
saen
veterán
Nekem a Nets vereség nem volt meglepetés, a Pelicans jó csapat, míg a Nets csak papíron az. Őket össze kell még rakni ami vagy sikerül vagy nem, de szerintem senki sem számított erős kezdésre tőlük. Ami meglepett az a Jazz nagy arányú győzelme, szerintem ez volt a legnagyobb meglepetés.
Én a Suns-Mavs-et néztem meg. Első félidő komplett katasztrófa, ott folytatták ahol a rájátszásban abbahagyták, kifejezetten rosszul játszott a Suns. Aztán második félidőre összekapták magukat és behúzták a meccset, 22 pontos hátrányból fordítottak.
Nehéz az ilyen meccset értékelni, mert nagyon sokat fújtak a bírok, volt akinek ülnie is kellett személyik miatt. Sunsnál a kezdő ötösből 3-an fejezték csak be a meccset, Cam Johnson apróbb sérüléssel küzdött, míg CP3 csak szimplán szar volt és cserepadról kellett végignéznie. Damian Lee lett a meccs hőse a végjátékban lévő játékával, beduplázták mindig Bookert, így rá maradt elég sok. Több fontos kosarat is dobott és még a győztest is ő vágta be, nem vártam tőle ezt.
Győzelem ide vagy oda, Monty-nak rengeteg dolga van még a csapattal. Ki kell találnia mi legyen az irányító pozícióval, CP3-at életemben nem láttam még ilyen szarul játszani, és Cam Payne se volt elég konzisztens, bár a végén azért bejött neki egy-két dolog. Cserepad sem tűnt erősnek, bár egy meccsből azért sok következtetést nem vonnék le. Lényeg a lényeg, voltak jó dolgok is, de rengeteg javítani való is, várjuk a folytatást. -
perempe
veterán
Persze meg fogom nézni, hogy Zion/DeRozan/Doncic/Mitchell/stb. mit alkotott, de az is érdekel, miért tartotta meglepően jól a Knicks magát (Reddish, Hartenstein), érdekelnek a Detroit újoncai, megnézem, hogy Porzingis egészséges-e, lehetne vég nélkül sorolni. Az NBA jóval több, mint LeBron és a pár all-star, akivel reklámozzák.
-
perempe
veterán
Most végre van miről beszélni: rengeteg meccs, meglepetések, újoncok, stb.
-
sp8787
addikt
Ennyi minden egy kepen.
-
nmate91
tag
-
perempe
veterán
Paddal nyert a Boston? Többet is játszottak (12+16+11+21-8-20--24-3-24= -19).
-
sp8787
addikt
Vegere vmi jo hir ezen a fronton.
"Charles Barkley agrees to new TNT contract worth well over $100 million"
Mondjuk RJ-t, Matt Barnes-t meg birom.
Mikor finoman helyretettek az az idiota Malika Andrews-t az nagyon rendben volt.Ezeket az Andrews lanyokat amugy ki nem allhatom.
-
-
perempe
veterán
-
perempe
veterán
linkelek már egy friss LeBron videót
nyomjatok 9-est, az utolsó megmozdulása érdekes (up & under ballal). -
Cartevo
őstag
-
perempe
veterán
Ma Zion, Bol, Mathurin, Jovic, Banchero és Eason videó, utóbbi más csatornáról.
-
-
nmate91
tag
-
perempe
veterán
ZH Highlights
Friss Zion és Wembanyama videók. -
perempe
veterán
Kínos lenne, ha az Adelaide 36ers nyerne a Suns ellen.
-
saen
veterán
-
szebe
addikt
Csak szerintem túlzás a hype Victor Wembanyama körül? [link]
-
ben11
őstag
Elvileg több hölgy volt és többszöri figyelmeztetés ellenére sem állt le.
-
.LnB
titán
Szerintem meg egy normál, munkahelyi affér nem ér annyit, hogy egy évre eltiltsam azt a vezetőedzőmet, aki döntőbe vezette a csapatot. Nem is kis meglepetésre. Szóval itt tényleg valami személyes bosszúról lehet szó.
Szerintetek mennyi ilyen eset van szépen eltusolva a háttérben?! Szerintem sok. Ebbe a sztoriban biztos van valami óriási csavar, amit sajnos mi nem ismerünk.
-
sp8787
addikt
Az mondja mar meg nekem vki ,hogy milyen az a "improper intimate and consensual relationship".
Sztem amugy k**etett vkit aki vki mas is szeretett volna.
Ilyen olyan viszonyok sztem a csapatok tobbsegenel(mint minden munkahelyen) vannak, ez teljesen termeszetes.Na majd kiderul ,hogy mi volt olyan egbekialto ,ha valaha kiderul.
-
perempe
veterán
Bogdanovic -> DET (?)
A Jazz mindenkit eladott, akit tudott. -
saen
veterán
-
saen
veterán
válasz
attiati #11314 üzenetére
Természetesen
Közben a Boston Celtics edzőjére vár egy komoly bünti. Egyik női alkalmazottal volt kapcsolata ami nem felelt meg a csapat előirásainak. Nem részletezték ez pontosan mit takar, de komoly bünti fog jönni, még az is lehet, hogy egy évre eltiltják, vagy legalábbis felmerült ez is. Ma várható döntés.
-
szebe
addikt
Spanyol - Francia döntő, M4
-
szebe
addikt
-
perempe
veterán
Schroder -> LAL (jól játszott az EB-n)
-