- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyoka123
csendes tag
Most olvastam a Wayteq xtab7 rovatban, hogy az edigitált kerüld garanciális ügyben. Jobban jársz a közvetlen márkaszervízzel. Ma vettem az e-digitálnál a fenti tabletet és 2 üzletbe is küldözgettek a neten megrendelt cucc miatt. Amúgy egyébként sem álltak műszaki ismeretekben a helyzet magaslatán.
-
sanyoka123
csendes tag
A gps működéséhez annyit szeretnék, hogy most voltam Milánóban a motorkiállításon és este próbáltam Primóval műholdat találni, igaz esős időben, de végül nehezen de talált. Amikor visszajöttem akkor a repülőtéren 2 másodperc alatt működött.
A belső tárhely mérete engem is bosszant mert bár csak egy-két dolgot tettem fel rá, egy idő után jelezte, hogy csak 25 mega áll rendelkezésre. -
torentman
csendes tag
szia
a Telenor esetében nem tudom, hogy megy de a régi T-mobile-os sim azok leszopják az aksit.Egy T-Mobile szervízben melózok és sok új készülék kerül be hozzánk "aksi gonddal". Az aksik jók nem kell cserélni őket a túl gyors merülés oka, amit a T-mobile nem ver nagy dobra, hogy a régi sim-ek nem képesek fogadni a hálozati frissítési adatokat viszont állandóan keresik. Ezt lényegében úgy kell érteni, hogy a sim-en lévő szofver elavult az új nem tud rá települni de a frissítést folyamatosan keresi. Semmi plusz költséget nem okoz a használónak csak az aksit szopja le, azért mert folyamatos kapcsolatott bonyolít le a hálózaton keresztül ha szabad a hálózat tehát nem telefonálsz rajta. Olyan mintha a nap 24 órájában telefonálnál.Annyi "emberség" van a T-mobile-ban, hogy ha ilyen problémával bemész egy üzletünkben akkor ingyen kicserélik újra a sim kártyád ami már alapból frisítve van. Csak a sort kell kivárni.( 1-1,5 óra)
jah ez persze nem zárja ki az android szoftveres hibáit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest