Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
Csak nekem van néha olyan érzésem, hogy összeesküdött ellenem a világ, és a fejemben csak az "ilyen nincs" rövid lemez pörög órákon át?
. Idén is volt 2-3 ilyen napom, de most már hónapok óta elkerült a balszerencse.A mai napra csak egy rövid kis szösszenet jutott, inkább vicces, távol áll a saját mércém szerinti "ilyen nincs" kategóriától. Szóval egy kis kávéfőzés, kapszulás, kb 2 gombot kell megnyomni rajta és kész a kávé, nem tűnt lehetetlennek. Egész eddig jól is ment, gép végzett, kávé lefőtt. Mivel csöpög utána a kapszulából a kávés víz, ilyenkor a kapszulát a tartójával együtt elviszem a kukáig, és hogy ne csöpögjön le közben, aláteszem a csészét is. Ez is egész jól ment, mikor meglepetésemre a kapszulatartó "elkapta" a kávéspohárban levő kiskanalat. Jéé, mágneses, milyen érdekes gondoltam, és próbáltam szabadulni tőle. Vágül a kiskanál helyett a kapszula ugrott le először a kapszulatartóból, rá a kezemre, persze fordítva, és folyt is rá szépen a 80+ fokos víz (szép piros azóta is). Sebaj gyors kézmozdulattal ledobtam a kukába, aminek az lett az eredménye, hogy kuka helyett a pohárban landolt a kapszula, kávé szétfröccsent, minden csupa kávé lett és bónuszként az addig ott himbálózó kanál beesett a kukába
. Well done, még jó hogy nem magam főzöm kotyogóssal, ki tudja mi lett volna.Nem tudom létezik-e hasonló topic, én szívesen olvasnék ilyen sztorikat
. Jó dolog magunkon nevetni, de máson még jobbmás kárán tanulni még jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Idén is volt 2-3 ilyen napom, de most már hónapok óta elkerült a balszerencse.
. Well done, még jó hogy nem magam főzöm kotyogóssal, ki tudja mi lett volna.
. Jó dolog magunkon nevetni, de