- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
mauimagic #64 üzenetére
Igen, ez nekem is megfordult a fejemben, hogy a klíma kültérire ráakasztanék egy ilyen kazánt akkor ha elromlik a kültéri és már nem lehet olyat kapni akkor mehet vele a kazán is, meleg víz, minden. Azt hiszem ezt a kósza gondolatot, hogy a gázkazánt merően környezet kímélő okok miatt lecseréljem egy ilyenre, elvetem. Meg nálam radiátoros fűtés van, úgyse lenne akkora előnye. Inkább betolok egy fűtőbetétet a HMV tárolóba és vezérlem ha süt nap akkor az melegítse a vizet a kazán helyett.
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
mauimagic #54 üzenetére
Az én tervem a Tado vagy Netatmo termosztát a radiátorra és azokban a szobákban ahol van klíma és nem vagyok ott vagy nem vagyok otthon akkor csak bekapcsolom a klímát fél fokkal magasabbra mint a termosztát és menjen. Azok automatikusan elzárják a radiátort ha elérték a kívánt hőfokot. A termosztát meg nyilván mindig vezérli a fűtést, legfeljebb kevesebb szobában keringeti a vizet.
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
mauimagic #51 üzenetére
"Ha belegondolunk, a Daikin nem gázkazánt gyárt" - ez mondjuk bennem is felmerült, hogy vajon honnan jön bele a gáz cucc. Az ötlet nem rossz, de valószínűleg elengedem
Persze ennél valszeg olcsóbb a mostani gázkazán, meg a 4 klímához rakok valami okos szabályozót és a nem használt szobákban lehet programozottan fűteni a klímákkal, ha már annyira zöld akarok lenni és árammal fűteni ami nem is annyira zöld.
Ezzel amúgy most is szívok kicsit, mert a dolgozó szobámban vagy jó meleg van vagy hideg, attól függően, hogy megy-e a PC, mert az eléggé fűt. Az plusz 150-200 watt rendesen megborítja a 15 m2-es szoba hőmérsékletét. -
amargo
addikt
válasz
mauimagic #35 üzenetére
Köszi, akkor ezt nézem a Hajdu-t mindenki ismeri alapjában véve elég egyszerű szerkezet is.
A hőszivattyús pedig azért jön képbe, mert:
- nem szeretek pocsékolni
- idővel lehet nagyobb a fogyasztásunk és jól jöhet a tartalékNincs cirkulációs vezeték kiépítve nem láttam értelmét.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Jövedelem
- Metal topik
- Napelem
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Androidos tablet topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest