- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aidan85
aktív tag
Én magamnak pályáztam, de az öcsém a szülői házra ügyezte a pályázatot, apánk nevében, ode a kivitelező azt javasolta, hogy apánk nevére csinálja már a regisztrációt is. Véleményem szerint, nem hiszem, hogy a profil nevének meg kellene eggyeznie a pályázó nevével, az adatoknál legyen helyesen kitöltve, de ezt ne vegyétek kézpénznek.
Előrebocsátom generálkivitelezőt bíztam meg, és egész korrekt segédletet kaptam tőlük a kitöltésre.
Engedélyezési tevékenységet alátámasztó szerződés / megállapodás - ez pontosan mi?
Ilyet nem csatoltam. Nem kaptam ilyet a kivitelezőtől.Biztos, ami biztos csatoltam a megelőző villanyszámlát, valamint 1 energetikai tanúsítványt, ami 2020.10.15-ös dátumú (2 éven belülinek kell lennie), a ház vásárlásához kaptuk. Így nem kellett megbíznom senkit az elkészítésével, nincs hozzá szerződésem sem.
Tervezett állapotról nincs Energetikai tanúsítvány, honnan is lenne, még azt sem tudjuk pontosan milyen nyílászárók kerülnek majd be. Előirányzat persze van, de hogy az lesz-e a végleges. (Itt jegyezném meg, hogy kaptam egy szerződésmódosítást is, hogy a nyílászárókat nem fogja fedezni a pályázat, és majd viseljem a többlet költségeket.)Villanyszerelővel egyeztettem, de semmilyen doksit nem töltöttem fel, csak a költségét tüntettem fel, amit lehetett.
A Generál kivitelező csinálja nálam a második Energetikei tanúsítványt is, így nem kellett mással szerződnöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest