- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
Jókis cikk bár az Arctic Freezerekre is kíváncsi lettem volna, vagy az Aerocool HT-101-re. Mindenesetre jó látni, hogy belekerült az Alcomp hűtője és mitmondjak egyre szimpatikusabb nekem ezaz 550es borda. Hozza azt a szintet mint a többi drágább hűtő, ami kissé meg is lepett.
-
pisti
őstag
http://www.prohardver.hu/html/cooler/universal_coolers/teszt/hutesfull.png
Ezt a táblázatot nézd meg, ottvannak az rpm ek is, ha van 12k a hűtőre akkor azokból válogathatsz amik felül vannak.
Egyébként ez a legutóbbi procihűtő tesztből van, szerintem ezt a tesztet teis olvasd át itt fogsz találni hasznos információkat.
[Szerkesztve] -
pisti
őstag
Jó nézegettem teszteket erről a Kamakiriről, hát ilyet se vennék ezek alapján.
Hangos nagyon, és még úgy se tud hűteni mint egy TT Silent Tower, ami ráadásul jóval csendesebb. De egyébként is nemtom miért kell a hűtő közepére tenni a ventit (ami 8 centis pörög mint az állat azért ilyen hangos) mikor ha ott is lamellák lennének valszeg sokkal jobban hűtene.
[Szerkesztve] -
pisti
őstag
Nemértem miért istenítitek annyira a Zalmant, majd a 8000 már talán jó lesz, de amennyiért veszel egy 7000ALCU-t már kapsz egy hőcsöves hűtőt ami, sokkal jobban hűti az ilyen forrófejű procikat.
Egy rézbordás hőcsöves procihűtő 8/9/10k.
Aerocool ht101 kistesoja alubordas 7k.
Arctic Freezer 7 ezis kb 7k, alubordás hőcsöves.
Én sokkal inkább ilyenekben gondolkodnék újonnan, mint a valljuk be az ezekhez képest elavult(hűtőteljesítményben legalábbis) Zalman7000 ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Fujifilm X
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Óra topik
- További aktív témák...
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- be quiet! Dark Power Pro 12 1200W TITANIUM - Garancia 2032
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest