- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meszike19
csendes tag
Sziasztok nem tudom mennyire nézitek ezt a topicot még de remélem azért ide lestek néha.
Van egy AMD phenom x6 1055T-t tipusű processzorom! Ha elkezdek játszani a leg alacsonyabb fordulatszám is 5500 és szeretnék másikat venni mert nagyon hangos. Esetleg tudnátok ajánlani 1-et? elfogadható árbanKöszönöm előre is!
-
mageri
csendes tag
akartam irni de látom h 2007es az uccso hozzászolás
-
elfelejtette
veterán
-
_Bazsy_
csendes tag
válasz
troland26 #179 üzenetére
Hali!
Nekem is ugyanez a gondom,a gyári (LGA775 Celeron 3.2Ghz) ventim nekem is hangos,én is ezért nézegettem ezt a topicot de látom neked nem válaszolt még senki...
Nekem alapban kb. 2600-on forgott,akkor találtam hangosnak aztán állítgattam rajta a Bios-ban (igaz én nem terhelem nagyon a gépem) de most 1700Rpm körül forog és most már nem is olyan vészes úgyhogy inkább egy tápcserére állok rá mert az még hangosabb.
De azért engem is érdekelne,hogy olcsón lehet-e még ezen is halkítani.
Van egy szimpi venti: Spire Quadroflow 2140.-
Van valakinek tapasztalata vagy véleménye róla? -
troland26
őstag
sziasztok
775-re kéne nekem valami nagyon halk és olcsó hűtés légyszi adjatok valami tippet
a gyári Intel hűtő nagyon zajos -
sz.t65
csendes tag
Nagyok király és rettenetesen halk-hatékony [link] nekem bejött.3.2-es prescottot fújom vele elég hatékonyan:alapfeszen 38 fok
-
Isti18
csendes tag
5e körül, 3800as X2-re vmi extra halk cuccc kéne? Mit ajánlotok?
-
perempe
veterán
Hát, nem lehet nagy különbség a 2 hűtő között, árban biztosan nem éri meg a drágább. Nekem egyébként a sima (''heavy'') verzió van, de az se hangos.
Sokat segít a ventiszabályozás, ami alaplapi feature. Úgy van beállítva, hogy komolyabb terhelés nélkül az eredeti fordulatszám 60%-ával pörög a venti. Sokat megy a gép terhelés nélkül a letöltés miatt. -
oke
senior tag
Szeretnék venni az intel 2.66-os procimra valami csendes hűtést. (S478).
Kettőt néztem ki:
-GlacialTech Igloo 4360 Light - ez olyan 2500Ft körül van
-Aerocool ht 101 - ez meg olyan 8000Ft
Természetesen szívem szerint az olcsóbbat venném, ezért kiváncsi lennék a véleményetekre. Persze más tippet is szívesen várok, de 8 k-nál azért nem szánnék többet rá. -
csanee
tag
Oké, értem. Amúgy én a ''víz''-ben néztem, ott 2600 volt. 2300ért már tényleg meggondolandó, de nem akarok igazából ennyit költeni.
Megvan az átalakító, meg van egy fölös 8 centis ventim, szóval, ha azt mondjátok, hogy tudok darabra is csavart venni, akkor ez mindenképp költséghatékonyabb
Köszi még1x, jóéjt!
csanee -
bebean
aktív tag
ja, csendes, de nem hűt.
meg vagyok elegedve vele. hatsó hazventi nelkül kb. 55 fokos szokott lenni a cpum. van, aki soknak tartja ezt, de engem nem zavart. hazventivel 48 körül van. ja, & a 2450-en meg csak 7 cm-es venti van... en itt neztem annyiert a 2470L-t ~ Bővebben: link, de mondom nem akarlak rabeszelni meg semmi ilyesmi...
-
csanee
tag
Helló!
Az 5 év gari nagyon csábítóa 2470es sorozat nekem drága most perpill, 2421est találtam jó árban (1900 pénz). Mondjuk 26dBA a zajszint, de legalább a mostaninál bizti halkabb. Lehet, hogy ez lesz a megoldás. Szted elég lenne egy 1800+ Palominora egy elég jól szellőző házban?
Én drágábban találtam 2470L-t, de akkor rossz helyen néztem.
Látom, neked is GT van, ezexerint meg vagy elégedve vele, ha így ajánlod.
Azért a csavarboltot is megnézem, a csavarok mégiscsak olcsóbbak, mint egy komplett hűtő
Köszi neked is a segítséget!
[Szerkesztve] -
csanee
tag
Szóval bővebben: a csavar, ami a Spire-höz van az ugye átmegy a 15mm vastagságú ventin, hogy a menet belekapjon a bordába. Menet viszont csak annyi van rajta, hogy épp ráfogja a ventit. A csavar többi része nem menetes, csak az a 2-3mm. Meg sztem nem is szabvány, olyan furi a menet rajta. Az átalakítóhoz meg elég lenne egy 5mm hosszú csavar. Adtak hozzá vagy 3féle csavart, de egyik sem jó a bordához.
Képet sajna nem tudok adni, mert nincs digigépem
Gondoltam még arra, hogy nagyobb menetet fúrok a bordába, de ennyire nem bízom magambanSzted ez járható megoldás?
Új hűtőre nem akarok kiadni 3-4000 pénzt, csavart meg nemhiszem, hogy adnak 4db-ot. Barkácsboltokban eddig csak 20-30db-os csomagokat láttam, de javíts ki ha tévednék!!!
Köszi, hogy próbálsz segíteni!
Üdv
csanee -
bebean
aktív tag
szerintem meg ne csavarozgass, hanem vegyel egy GlacialTech Igloo 2450 lightot, vagy 2470 light-ot, vagy 2470 TC-t, azzal fordulatszamot is szabalyozhatsz. vagy ha többet szansz ra egy Silent Breeze II-t vagy III-t. ezeken mar 8 cm-es venti van 1900-2000-es fordulattal 19-20 dBA zajszint körüliek. nem a leghatékonyabb hűtők, de szerintem jok...
Bővebben: link -
csanee
tag
Sehol senki!? Na mind1...
-
csanee
tag
Up! Lécci help, valaki!
-
csanee
tag
Sziasztok! Lenne egy kis problémám, remélem belefér ebbe a topkba. Az a baj, hogy van egy 6cm-es procihűtőm, és nagyon hangos. Vettem egy Revoltec átalakítót 8cm-esre, de sajna egyik csavar sem jó, amit hozzá adtak. A bordához való csavar meg túl hosszú, és csak a végén van menet. Szerintetek hogy rögzítsem, esetleg a sziloplaszt kibírná, vagy egyáltalán össze tudja tapasztani a fémet meg a műanyagot? Ja egy régi Spire hűtőm van, és 5500rmp körül megy. Plíz help, mert megsületülök!!!
-
Hikvision
senior tag
És ha Este töltesz le akkor Fülesben Alszol?
-
$
tag
Üdv mindenkinek. Nekem is qrva hangos a gépem (5000 rpm-es CoolerMaster turbina hűt egy 2450 Mhz-en járó Thortont 1,85 V mellett), de nekem van a legjobb megoldásom
Fölveszek egy fejhallgatót, vagy feltekerem a hangerőt
Ez a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás
-
Hikvision
senior tag
Elég igénytelenül nézkirajta az a fehér venti
-
Bezoo
csendes tag
Na jóó! de szeintem a zalman is jó lenne!
Akkor hát TT Silent Tower jövök!
Tulajdonságok:
Foglalatok:
Intel P4 Socket T
Intel P4 478 3.2 GHz-ig
AMD Athlon 64 / Athlon 64 FX
AMD Athlon XP 3400+-ig
Zajszint:
21dBA
Ventillátor sebesség:
2500 ±10% RPM
Üzemidő:
60000 óra
Tömeg:
640 g
[Szerkesztve] -
Bezoo
csendes tag
Akkor ha lehet képrnék egy szavazást hoyg melyik legyen!
1.TT Silent Tower
2.Zalman CNPS 7700-CU
Pls irjatok mert akkor ezen mulik hogy melyiket veszem4 -
Xidex
tag
Igen, kissé nehéz felszerelni, de utána jól végzi dolgát.
-
pisti
őstag
Jókis cikk bár az Arctic Freezerekre is kíváncsi lettem volna, vagy az Aerocool HT-101-re. Mindenesetre jó látni, hogy belekerült az Alcomp hűtője és mitmondjak egyre szimpatikusabb nekem ezaz 550es borda. Hozza azt a szintet mint a többi drágább hűtő, ami kissé meg is lepett.
-
Xidex
tag
bestpc.hu procihűtő teszt, ha akarsz újat venni itt nézz szét előtte.
-
fasyrt
őstag
Add meg a tiszteletet az idősebbnek!
Miért kéne bannolni engem?
Én nem oltagatlak, csak tényeket írok le: Alaplapgyilkos, tápgyilkos
Arról a madmaciról vagy kiről meg inkább nem szólnék semmit.
(Nagyoff): gyere már msn-re, vagy tod már a felvételid eredményét?)(/Nagyonoff)
-
Bezoo
csendes tag
JA és BANN FASYRT!!!
Most ez jó dolog volt?? ide jössz azt oltogatsz??
Különben is szerintem nagyon rendesek voltak itt az emberek hogy foglakoztak velem!!!
[Szerkesztve] -
fasyrt
őstag
válasz
D12-niGGa #136 üzenetére
LOL, MIT JELENT +MONDOD? mI EZEN OLY VICCES?
nekem alapbol 45 de teljesen mas processzor - Akkor mi jelentősége van itt?
a haveromnak van egy a64 3500 je es az nem megy fel 60 fok kornyekeig - Olvassál Ph!-t rájössz egy s másra...
Hogy lehet max. 21 óra alatt ennyit postolni? Biztos a többi is ilyen színvonalú...Mellesleg felesleges rangra hajtanod, mert már van korhatár is.
A te hozzászólásod minősít téged... Na az a LOL!
@Bezoo: Már mikor mondtam, hogy SilentTower, a Gigát hagyd a fenébe, nem hittél nekem?Mind1... Ha meg parázol a felszereléstől vidd el a géped a szervízbe ahol megveszed, egy kis pénzmagért tuti felteszik. Vagy akár free is talán. De azért a helyesírásodra figyelj egy kicsit oda...
-
D12-niGGa
csendes tag
LOL 60 FOK ALAPBOL A CPU ??? ......
nekem alapbol 45 de teljesen mas processzor az is igaz a haveromnak van egy a64 3500 je es az nem megy fel 60 fok kornyekeig amikor eleg durvan jaccogat es sok ideje be van kapcsolva de ez telleg durva hogy ember megveszi es szart adnak oda mongyak hogy jo futyul , melegedik is rendesen... -
Bezoo
csendes tag
Ok! Köszi! de amuyg van hozzá potméter és szerintem a ventit is kitudom cserélni a mostani coolink-emre! Szóval te a TT Silent Tower-t ajánlod?? Kezdek arra felé hajlani! Bár a zalman 7700 Cu-ról is sokat hallotam (jókat) de még van idö!
Szóval a nayg kérdés:Melykkiet vegyem?Thermatlake Silent Tower avagy Zalman 7700 CU??
Kérek mindenkit,hogy szavazzon! -
pisti
őstag
http://www.prohardver.hu/html/cooler/universal_coolers/teszt/hutesfull.png
Ezt a táblázatot nézd meg, ottvannak az rpm ek is, ha van 12k a hűtőre akkor azokból válogathatsz amik felül vannak.
Egyébként ez a legutóbbi procihűtő tesztből van, szerintem ezt a tesztet teis olvasd át itt fogsz találni hasznos információkat.
[Szerkesztve] -
pisti
őstag
Jó nézegettem teszteket erről a Kamakiriről, hát ilyet se vennék ezek alapján.
Hangos nagyon, és még úgy se tud hűteni mint egy TT Silent Tower, ami ráadásul jóval csendesebb. De egyébként is nemtom miért kell a hűtő közepére tenni a ventit (ami 8 centis pörög mint az állat azért ilyen hangos) mikor ha ott is lamellák lennének valszeg sokkal jobban hűtene.
[Szerkesztve] -
Bezoo
csendes tag
Bővebben: link
Ezt nézzétek meg a kamakiri-t! nekem nagyon tetszik és szerintem jó teljesitményü + már megakpom 12600 HUF-ért! Szerintetek?
Akik 120-26-ig irtak bele, szrinteteka gigabyte 3D cooler Pro az jól hüt?
[Szerkesztve] -
Juan D
tag
Bővebben: link ezek is pofásak!
-
pisti
őstag
Nemértem miért istenítitek annyira a Zalmant, majd a 8000 már talán jó lesz, de amennyiért veszel egy 7000ALCU-t már kapsz egy hőcsöves hűtőt ami, sokkal jobban hűti az ilyen forrófejű procikat.
Egy rézbordás hőcsöves procihűtő 8/9/10k.
Aerocool ht101 kistesoja alubordas 7k.
Arctic Freezer 7 ezis kb 7k, alubordás hőcsöves.
Én sokkal inkább ilyenekben gondolkodnék újonnan, mint a valljuk be az ezekhez képest elavult(hűtőteljesítményben legalábbis) Zalman7000 ben. -
amegt
aktív tag
ti nem olvastok teszteket? Írjátok itt, hogy húúú vegyé Zalmant, mer' a milyen hűde f@sza. Ma már abszolút nem számít jónak ár-teljesítményben. Drága és nem is hűt olyan jól.
Röviden: olvassatok hűtő teszteket. -
atacs
csendes tag
Már megbocsáss de egy rakás szar a prescott :+ 10fok +20Watt! Egyébként Zalmant tegyél rá szerintem is!
-
Juan D
tag
Ja, hogy valami jobbat akarsz (nem mintha a Spire nem lenne jó, de ....) Mennyi zs-t szánsz rá?
-
Bezoo
csendes tag
-
ZBO
tag
Üdv Bezoo!
Adnék én is egy tanácsot: nekem Glacialtech SB III-as van, de én nem vagyok megelégedve vele. Nem hűt eleget,(Nincs tuning) 2 havonta megrakódik a venti lapátja szösszel, ami +10% rpm-et eredményez.( persze rendszeresen van portalanítva a kéró) Ma is pucolnom kellett, igy már csak 1896 rpm és 55 fok, ha netezek.Mégegyszer nem vennék ilyet!
Ja és 2500+ Bartonom van.
[Szerkesztve] -
Juan D
tag
Sega! A nevét pontosan nem tudom, de a neten kép alapján: Bővebben: link Valamelyik UV-s (kék) ventis. De holnapra megnézem!
-
karyo
senior tag
Egy 50 és / vagy 100 ohmos ellenállás beforrasztása a sárga vezetékútra segíthet rajtad még.
-
Juan D
tag
Igaz, jelenleg Spire típusú van, ami nekem bejött! 1általán nem hallom a hangját, UV-s ... Ezt is csak ajánlani tom!
-
Juan D
tag
Sega, nekem CoolerMaster Aero4 volt, amit ugye alapba szabályzóval adnak (adtak) és min-en hangtalan, viszont fullra felcsavarva ... háát csak játék közben hangerő mellett lehet tűrni, de annál jobban hűt!
-
Zenty
őstag
Ha ennyid van rá akkor zalman,de egyébként ha olcso és jó hütő kell akkor én is
glacialtech közül valamelyiket javasolnámBővebben: link!
[Szerkesztve] -
Majstor
senior tag
/GlacialTech Turbine 4500/
-Hűtő mérete (mm): 100x98x108
-Hűtő súlya (g): 800
-Ventilátor: 12Volt/Ball bearing
-Ventilátor mérete (mm): 80x80x18
-Ventilátor sebessége (RPM): 1900
-Ventilátor levegő szállítása (CFM): 29.20
-Zajszint (dBA): 20
-Támogatott processzorok:
P4 Prescott 3.4GHz
''Turbine 4500 a GlacialTech legújabb hűtéstechnológiai irányvonalát képviseli.
Dupla ventilátoros, tripla heatpipe-os'' -
Gleatcher
aktív tag
A Glacialtechek igen jó hűtők és még normálisan is néznek ki
, bár azért a méretük tényleg apróbb egy Zalmanhoz képest...
De igaz: Ha van zsé bőven, akkor mehet a luxus a procinak...
Persze egy irodai gépbe nem szabad... -
Majstor
senior tag
Hi!
Ha olcsó cuccot akarsz akkor a számodra a ''GlacialTech'' cuccok a nyerők!!!(No.1)
Ha elég pénzed van akkor persze a ''Zalman'' a nyerő... -
Bezoo
csendes tag
KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM BÁRKI IS VOLT AZ!!
-
I_Am
veterán
Felesleges postok törölve, Mad Maci és Smiley bácsi bannolva.
-
Gleatcher
aktív tag
Majd törölni fogják ezeket a felesleges sorokat...
Ja és tuti van ledes itt van:
Bezoo
csendes tag
-
Gleatcher
aktív tag
Egy pill-ig aszittem te vagy... Sry
Smiley-bá': Kevesebb smileyt, plíz... -
Bezoo
csendes tag
halljátok ebböl van ilyen ledes version is?? asszem láttam valahol!!
[Szerkesztve] -
Bezoo
csendes tag
Szóval zalman!! ok!
DE TI RAKJÁTOK ÖSSZE!!
Adok egy ezrest fejenként!! vagy kettöt!
[Szerkesztve] -
Gleatcher
aktív tag
-
Vangelis
félisten
Ez mi a fene?
-
Bezoo
csendes tag
Huuu bazd meg most teljesen össze zavartatok!
Akkor mi lenne a legjobbb megoldás?
TT Silent TOWER?
Gigabyte 3D Rocket Pro?
Zalman 7700 CU??
amugy a gépet játékokra használom!
nem minden esteben doom3! inkább silent hunter 3!! -
Gleatcher
aktív tag
Ezt is brutálisnak tartom...
Itt egy kép az enyémről:
Bővebben: link
Nekem egy ilye hűti és tökéletesen megfelel...
És még normálsian is néz ki. Ilyesmi formájút kéne találni lga775-ös tokozásra... -
Bezoo
csendes tag
JA értem szóval te egy ilyen cooler master hyper 6 feeling-et képzelsz el!!
amugy láttátok már ezt a cikket!!! én néztem az ötleteket!!
Bezoo
csendes tag
Baszki most néztem a termék honlapját és van egy kis flash hogy hogyan kell feltenni!! huu hát nem toom lehet hogy inkább nem probálnám meg!!
-
Bezoo
csendes tag
Nem toom itt a ph-s teszetben nem olyan jokat mondtak róla!
Zalman CNPS7700-Cu
Ismertető:
Minden Intel S478, S775 és AMD XP / AMD64 (Socket , 754, 939, 940) processzorhoz
Tulajdonságok:
Szélesség:
136 mm
Hosszúság:
136 mm
Magasság:
67 mm
Áramellátás:
12 V
Ventilátor fordulatszáma:
1000 - 2000 RPM
Ventilátor mérete:
120 mm
Max. levegő átforgatás:
27 CFM
Zajszint:
20 - 32 dBA
Egyéb:
Golyóscsapágyas kivitel -
Bezoo
csendes tag
LELKES UJJONCKÁÁÁM!!
NA a másik nem rég nyirtam ki az alaplapomat egy hütö ventillátor feltételénél!!Bővebben: link
Zalman CNPS7700-AlCu vagy csak sima CU??
[Szerkesztve] -
Gleatcher
aktív tag
Csak nekem nem tetszenek az ilyen hűtőgépek, lehet h jók, de előítéleteim vannak és van egy remek bordám, ami megteszi a feladatát...
A zalman meg tényleg jó vétel lesz, hidd el, csak ajánlani tudom.
Ja és nekem az is fontos volt, h illeszkedjen a s478-as foglalatba, ne kelljen csavarozni... -
notweak
csendes tag
de Zalman legalább halk...
miért mi bajod a súlyával? te akarod cipelni, vagy mi?
lehet, hogy drága.., viszont hűti az alkatrészeket körben(Intel ref), amiket ezek a csodahítpájposak nem tesznek
lehet, hogy drága, de sztem mind1, hogy 8-9000, vagy 11-12000, legalább egy évig lesz rajta, ne spórolj ezen 2-3000-et -
Gleatcher
aktív tag
válasz
Gleatcher #43 üzenetére
Ezek a hőcsöves megoldások nem minden esetben hűtenek olyan jól, mint egy mezei hűtő...
Ráadásul még mindig félek, h leszakítják az alaplapról a procit...
A 21 dB meg nem annyira hal, illetve a 2500- fordulat sem nevezhető halknak. A zalman csodáit ajánlom neked, súlyuk megvan, de azok már hűtenek is és 1500 rpm körül annak tényleg nem lehet hallani a hangját...
Ha meg olyan kell ami jó, tapasztalatból ajálnlom neked a TT Spark7+-t és a Spire Quietude-ot is, de ez nem teljesen réz...
[Szerkesztve] -
Mad Maci
tag
-
Bezoo
csendes tag
De ha tudnátok még mondani pár jó hütöt szivesn venném!
7200FT
7600Ft
9375Ft
Árustól függöen!
[Szerkesztve] -
Bezoo
csendes tag
Thermatlake Silent tower!
Picture by Depo online
Tulajdonságok:
Foglalatok:
Intel P4 Socket T
Intel P4 478 3.2 GHz-ig
AMD Athlon 64 / Athlon 64 FX
AMD Athlon XP 3400+-ig
Zajszint:
21dBA
Ventillátor sebesség:
2500 ±10% RPM
Üzemidő:
60000 óra
Tömeg:
640 g
Mondom én hogy nem megy fel az LGA slottomra!! -
Vangelis
félisten
De nem is férne be a házamba
-
Bezoo
csendes tag
9000FT
Szerintetek akkor nem érdemes egy ilyet vennni?
De ha jobb érveket tudsz a TT silent tower mellet szivesen meghalgatnám s úgy döntenék mert még nincs meg az arnyoskám!
csak ez a hangos szaaar!
[Szerkesztve] -
Bezoo
csendes tag
válasz
Gleatcher #29 üzenetére
Szóval te melyiket ajánlanád??
Mert én úgy szertném hogy jó minöségü legen ne legyen túl hangos és hogy a proci mellet lévö többi dolgot is hütse!Szerintem ebben jóa Gigabyte 3D ROCKET PRO ja!
Picture by depo online
Tulajdonságok:
Ventillátor fordulatszáma: 2500 ~ 4000 rpm
Zajszint: 23.7 - 37.2 dBA
Üzemidő: 70000 óra
Súly: 500g
Kompatibilitás: Pentium4 775 ( prescott ) 4 GHz; Intel Pentium4 478 ( prescott ) 3.6 GHz; AMD Athlon 64 FX55/4000+; AMD Athlon XP 3200+
Méretek: 105 x 105 x 119mm -
Gleatcher
aktív tag
Ezek az újfajta pénégyes univerzális meg mittomén milyen bordák sztem annyira rondák...
Teljesen úgy néznek ki, mint egy miniatűr hűtőszekrény, oldalán egy bazinagy ventivel...
Még jóhogy attól nem kell félnem, hogy kitépi tokostul a procit a lapból a súlya miatt..
Nem kell túllihegni ezt a prescott dolgot. Mindössze annyi, h el kell felejteni a gyári hűtőt és akár egyéni megoldásként is lehet olyat, h egy jó minőségű Réz bodra legyen rajta, egy állítható fordulatszámű ventivel...
Ez lehet home-made és gyári is.
Nekem egy igen melegedő prescottot sikerült kifognom, spire hűtővel kértem eleve, de nem teccett (pedig lefogta) és vettem egy Spark7-est. Ez ugyan 1400 rpm-el forog (5cm venti), így hang nuku, és mégis 60 fok alá hűti. Ha meg nagyon izzasztom, akkor is max 2500-on megy... Ha felmegy véletlenül 70 fok fölé, rákapcsolom 6000 fölé és kb 90 másodperc alatt leesik 45 fok körülre...
Ja és nem beszéltem a másik kedvencről a Zalman csodáiról....
A lényeg a jó bordán és egy szabályzós ventin van, ehhez már csak annyi hiányzik, h a meleg levegő eltűnjön a proci körül, tehát ajánlott egy kevés hzventi is megfelelő helyekre.
SZERINTEM -
Vangelis
félisten
Spire ventit mindenkinek..tudom ....értem
-
amegt
aktív tag
-
Atic
tag
A legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás az, ha megolajozod a ventit!
Az egyetlen hátránya, hogy nem túl tartós a hatás.
-
Mazka05
őstag
Nah ilyen kell nektek! Bővebben: link remélem rá megy a kályhára... ha nem akkor sory
-
Laci27
csendes tag
Hi!
Most vettem egy P4 3.0GHz Prescott 800FSB,1MB, HT, S478-as procit és úgy melegszik mint az állat! De olvasgatva a fórumot másoknál is hasonló a helyzet... Alapon 60-65fok, Terhelve 70-73fok... Gyári hűtővel, gyári pasztával... Egyenlőre paszta cserével próbálok majd javítani a dolgon, aztán majd meglátjuk... Ja és eközben alapon 3000, terhelve 3500 körül forog a ventije... -
Bezoo
csendes tag
Ezek jó adatok??
-
Bezoo
csendes tag
Mező Érték
Érzékelő tulajdonságai
Érzékelő típusa Unknown (SMBus 2Eh)
Hőmérsékletek
Alaplap 40 °C (104 °F)
CPU 63 °C (145 °F)
Aux 40 °C (104 °F)
Hűtőventilátorok
CPU 2506 RPM
Rendszer 590 RPM
Tápegység 649 RPM
Feszültség értékek
CPU mag 1.35 V
+2.5 V 1.47 V
+3.3 V 3.35 V
+5 V 5.05 V
+12 V 12.31 V
hát most netezés közben igy néz ki!!! most nagyon halk!! -
X@b3e
addikt
Ha lehet neki fix ford. számot adni, akkor csökkentsd és nézd közbe, hogy meddig lehet biztonságos a cpu-nak. (55 fok felett már nem nagyon egészséges)
Ha nincs ford. szám szabályzás, akkor elektrós ismerőssel lehet esetleg ellenállással, vagy potméter beiktatással halkítani -
Pá
addikt
Én ezt annyira nem szeretem, mert sokat megy feleslegesen magas fordulatszámon ha éppen nem terheled a procit, ha meg túl alacsonyra állítod, az kevés lehet ha leterheled a procit.
Esetleg azt is megnézheted, hogy ha autora van állítva mennyi a célzott hőmérséklet, ha az van véletlenül mondjuk 30 fokra állítva akkor nem csoda hogy szererncsételn hűtő max fordulatszámon erölködik. -
Bezoo
csendes tag
Autora van állitva!!
[Szerkesztve] -
Bezoo
csendes tag
HIi!
Lenne egy problémám a processor hütö (ha játszok valamivel nagyon felpörög (5000RPM) és az *urva hangos). na már most mit tudnék teni ez ellen???
Még a CounterStrike nál is ilyen gyors! nem toom miért!
Intel p4 3.0GHZ prescot magos proci gyári hütövel!!
MIT TUDNÉK TENII??
PLEASE HELP ME!!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- Eladó Be Quiet! PURE BASE 500 WHITE ház
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest