- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Benec
csendes tag
Koszi :DD
-
Benec
csendes tag
Ezt a bizonyos 0.68-ast, amit emlegettél Flashcash, lécccci küld el mailben. bence18@freemail.hu
-
Benec
csendes tag
AC3 formátumúak a fimjeim, most néztem meg. Akkor most ezt az AC3 amlifiert hol tudom megnyitni?
-
Benec
csendes tag
A több féle feliratot hogy tudom kilőni? Ráadásul egymáson vannak és más betűtípussal.
-
Benec
csendes tag
A pre ampify már megvan , de a kép még mindig fejjel lefelé, alul kétféle szöveg egymás alatt és a kép pedig aránytalanul széles. Kb 1:6-hoz.
-
Benec
csendes tag
Jobb klick után ezek vannak csak: Open, Open URL, Close the ... Film, Load subtitles, Recent files, Advanced, Bookmarks, Playlist, Exit. Ez egyik se az és az alpontokban sem bukkantam rá. Nem tudnád megnézni és nem emlékezetből? :)
-
Benec
csendes tag
Letöltöttem...
Fejjel lefele van a kép
Pontosan hol találom meg a hangerőbeállításokat? -
Benec
csendes tag
No legyen, letöltöm a radlightot. SE 3.03-at a radlight.com-ról, ez jó lesz?
-
Benec
csendes tag
Rámentem a propertiesre, de ott semmi ilyen jellegű beállítás nem volt. Volt egy ilyen, hogy hangtelítettség 90%, de ezt sehogy sem lehet módosítani.
-
Benec
csendes tag
Jó lenne a radlight, csak a filmek bs playerhez vannak feliratozva. Vagy ez tök mind1?
-
Benec
csendes tag
Honnan tudom, hogy AC3 hangsávos? És ha igen, hoogy lehet megnyitni ezt az eq-t?
Köszi amúgy mindenkinek a segítséget! Az lenne a legjobb, ha vmi amplify-al fel lehetne tolni a hangot, mielőtt a hifire dobja. Tud vki ilyet? -
Benec
csendes tag
A filmek lejátszásakor tökig fel kell tekernem a hifi hangerejét ahhoz, hogy rendesen szóljon, viszont így meg zúg, mint állat.
Hogy tudnám feltupírozni a hangerőt? Bs player-en maxon van és a rendszer hangbeállításai is. Win XP-m van.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest