- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Ha a vodának dolgozol, akkor ez mégis miért van. Nekem márc. végén lesz 1 éves az előfizum. Amikor megkötöttem, nem kértek +pénzt biztosításnak se. És most mégis 2 napig nem tudtam hívást indítani, meg SMS-t küldeni. bnőm majnem leszedte a fejem miatta, h miért nem hívtam már fel há mondom bocs, de nemtok hínni na ez nem volt akkor vicces. inkább mérges voltam.
-
ALI_G
veterán
Jó, semmit se tudtak intézni. Be kell faxolni, vagy bemutatni a csekket egy vodaüzletben. A csekk csak 120 km-re van tőlem. pf, és még ha el is intézem 24 óra mire visszaállítják nekem az egészet.
azé thx Viktor0610
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
válasz Viktor0610 #86 üzenetére
várok a kapcsolásra. 3-4-1 volt a helyes kombináció.
mod.: közben kaptam egy kedves női hangot, most is beszél hozzám, vagi beszélne, ha tudna, mert épp a türelmemet kéri, de már vagy 2 perce.
mod2: átkapcsoltak egy másik csajhoz, akinek tán nagyobb rálátása van. a dolgokra. Ő is a türelmemet kéri
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
válasz Viktor0610 #84 üzenetére
ok, ezt értem, de felhívtak, megadtam az ügyfél biztonsági lópikulát, vagyi hogy bebizonyatottam, hogy saját kezemben vana telefon, és nem lopták el.
felhívtam a megadott számot, vmi behajtó szám (1750), kikerestem a menüpontomat, és azt mondja, hogy a szolgáltatás adatfrissítés miatt nem üzemel. pf...jó, mondom, akko az általánosat hívom (1270). Melyik a diszpécser gombaj? eddig a * volt vagy mi, de nem adja. Most akkor melyik az? -
ALI_G
veterán
válasz Viktor0610 #81 üzenetére
Igen, ezt talátam én is. Bár nem értem. Ha 10 megás képet küldök akkor is 90 Ft. saját hálóra?
-
ALI_G
veterán
Ja, amin nagyon kiakadtam:
Asszem egyik vonala a vodafone-nak, hogy ügyfélközpontúak. A nagy lókakit!
Múlt héten Szlovákban voltam síelni. Kb. 50 percet beszéltem külföldről, amikor felhív a vodától vki, hogy az ügyfélszabályzat szerint én köteles vagyok hóközi számlát fizetni, amennyiben meghaladja a számlám az X % növekedést. Közölte, hogy tudja, hogy külföldön tartózkodom, és hogy adjam meg az azonosítómat. Ez még ok., de hogy 4 percen keresztül nyaggat a továbbiakban, hogy nekem 21e FT-os számlám van, és h jövőhéten fog kiérkezni, és ha nem fizetem be, akkor nem tok majd csak fogadni hívásokat. Mondom ok, addig úgy is hazaérek, befizetem. Mondta, ha be is fizetem, kell neki 3 nap átfutás. Hétfőn be lett fizetve, csütörtök van, és le van tiltva a kimenő hívásom, és az SMS küldés. Ezt most miért csinálják velem?
Felhívom őket, hogy septibe rakják vissza mert irgum burgum, hát nem azért vagyok előfizus, hogy ne tudjak telefonálni ha kell. shit beléjük. -
ALI_G
veterán
Hi!
Hogy van ez most a vodafon-nal? AZ MMS már nem méretre fizetjük? Mert ezt látom a voda oldalán, de ez meg baromság úgy ahogy van.
Más: én voda90-es előfizuban vagyok, még van 1 évem. Ha most váltok 200-as csomagra, akkor újrakezdik a 2 évet számolni, vagy tovább ketyegek lefele?
p.s.: csak nekem nem egyértelmű ez a fos voda honlap? Mintha szándákosan úgy tervezték volna, hogy értelmes ember ne találjon meg rajta semmit. pf..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest