Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Mi lehet az oka annak, hogy immár a második olyan készüléken nyújtja azt az élményt a voda, hogy 1080 minőségű videót nézve YT-on, kb. 15-20 mp-ként "teker" a videó full pálcás 4G+ hálózat mellett...
Poco F1-n és most már Realme GT 5G készüléken is ugyanez a helyzet...
Infinity World előfizu
Dunaújváros a terület, ha ez bármiben is befolyásol valamit...Update:
Most már S21 ultra készülékkel is próbáltam, valamint Mate 10 pro-val is. Ugyanez a jelenség.
1080 vagy a feletti videóknál egyszerűen, mintha megszűnne a hálózati hozzáférés Youtube-nál...
A készülék állapotsorában 200-300 KB/s sebességet mutat. Ha a YT-ben a jobb minőség opciót választom alapértelmezettnek, akkor 480-nál nem teszi feljebb.Amikor a voda saját sebességmérését használom, akkor 50-90 Mb/s a mért adat a voda szerint, s az állapotsorban is 5-9 MB/s-t mutat a számláló.
Voltam ma bent, itt Dunaújvárosban a vodaüzletben.
Elmondtam az ÁSzF-es 1080p-s dolgot, hogy nézzék meg legyenek szívesek. Korrekt volt az ügyintéző, nem akadékoskodott, egyből kereste a beállítást. Viszont neki nem volt jogosultsága, ezért segítséget kért valami háttér.. osztálytól..
Onnan az az információ jött, hogy nincs ez a korlátozás nálam bekapcsolva.Ötlete, javaslata lenne bárkinek, hogy mi a fityfene lehet az előfizetésemmel? Miért nem tudom használni azt, amiért fizetek?
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest