- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Mi lehet az oka annak, hogy immár a második olyan készüléken nyújtja azt az élményt a voda, hogy 1080 minőségű videót nézve YT-on, kb. 15-20 mp-ként "teker" a videó full pálcás 4G+ hálózat mellett...
Poco F1-n és most már Realme GT 5G készüléken is ugyanez a helyzet...
Infinity World előfizu
Dunaújváros a terület, ha ez bármiben is befolyásol valamit...Update:
Most már S21 ultra készülékkel is próbáltam, valamint Mate 10 pro-val is. Ugyanez a jelenség.
1080 vagy a feletti videóknál egyszerűen, mintha megszűnne a hálózati hozzáférés Youtube-nál...
A készülék állapotsorában 200-300 KB/s sebességet mutat. Ha a YT-ben a jobb minőség opciót választom alapértelmezettnek, akkor 480-nál nem teszi feljebb.Amikor a voda saját sebességmérését használom, akkor 50-90 Mb/s a mért adat a voda szerint, s az állapotsorban is 5-9 MB/s-t mutat a számláló.
Voltam ma bent, itt Dunaújvárosban a vodaüzletben.
Elmondtam az ÁSzF-es 1080p-s dolgot, hogy nézzék meg legyenek szívesek. Korrekt volt az ügyintéző, nem akadékoskodott, egyből kereste a beállítást. Viszont neki nem volt jogosultsága, ezért segítséget kért valami háttér.. osztálytól..
Onnan az az információ jött, hogy nincs ez a korlátozás nálam bekapcsolva.Ötlete, javaslata lenne bárkinek, hogy mi a fityfene lehet az előfizetésemmel? Miért nem tudom használni azt, amiért fizetek?
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kés topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest