- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Mi lehet az oka annak, hogy immár a második olyan készüléken nyújtja azt az élményt a voda, hogy 1080 minőségű videót nézve YT-on, kb. 15-20 mp-ként "teker" a videó full pálcás 4G+ hálózat mellett...
Poco F1-n és most már Realme GT 5G készüléken is ugyanez a helyzet...
Infinity World előfizu
Dunaújváros a terület, ha ez bármiben is befolyásol valamit...Update:
Most már S21 ultra készülékkel is próbáltam, valamint Mate 10 pro-val is. Ugyanez a jelenség.
1080 vagy a feletti videóknál egyszerűen, mintha megszűnne a hálózati hozzáférés Youtube-nál...
A készülék állapotsorában 200-300 KB/s sebességet mutat. Ha a YT-ben a jobb minőség opciót választom alapértelmezettnek, akkor 480-nál nem teszi feljebb.Amikor a voda saját sebességmérését használom, akkor 50-90 Mb/s a mért adat a voda szerint, s az állapotsorban is 5-9 MB/s-t mutat a számláló.
Voltam ma bent, itt Dunaújvárosban a vodaüzletben.
Elmondtam az ÁSzF-es 1080p-s dolgot, hogy nézzék meg legyenek szívesek. Korrekt volt az ügyintéző, nem akadékoskodott, egyből kereste a beállítást. Viszont neki nem volt jogosultsága, ezért segítséget kért valami háttér.. osztálytól..
Onnan az az információ jött, hogy nincs ez a korlátozás nálam bekapcsolva.Ötlete, javaslata lenne bárkinek, hogy mi a fityfene lehet az előfizetésemmel? Miért nem tudom használni azt, amiért fizetek?
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest