- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
baloghgabor #60479 üzenetére
Szép történet. Bíróságra csak hosszú évek múlva jutnál el. Jópár hónapig voda próbálja behajtani, majd eladja egy követeléskezelőnek (sigma, alpha, mkk, intrum stb) ők is fenyegetnek mindennel, majd megunják és ők is eladják egy másik követelés kezelőnek sok sok hónapig ugyanez a tortúra és vagy eladják ők is vagy mokk (Magyar Országos Közjegyzői Kamara). Na ez utóbbi aki ténylegesen be tudja hajtani (többi nem, csak fenyeget meg embereit küldi nyakadra de nem tud semmit csinálni), amiről írásban az ÁLLANDÓ lakcímedre fogsz levelet kapni. Ezt vagy elfogadod vagy ellentmondasz (célszerű) akkor megy bíróságra az ügy. Felkérik vodát nyújtsák be a bizonyítékaikat, ha nem tudják nyertél. Ha elévülésre hivatkozol mindenképp nyertél de kezdhetik idővel elölről.
Telekom és Voda is végigmentem velük 2013 (voda) és 2015 (telekom) mindkettő túlszámlázás nem kicsi. Voda 2019, Telekom 2020 ban zárult le.Nálam több mint 100ezerről volt szó, így persze végig vittem procedúrákat. De nálad érdemes lenne befizetni, nem ér annyit. Meg mire a végére érnél minimum 20x os összeg lenne.
Egyenként mindkét cég tudhatta hogy nem én voltam a hibás mert egyik se tudott bíróság által elfogadható bizonyítékot benyújtani, így az eljárás végén lekerültem távközlési khr listáról így 2020 óta mindkettőnek újra ügyfele vagyok, csak már okosan, mindkettőtől tételes számlamellékletet kérek és archiválom, befizetésekkel (banki kivonat) együtt.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest