Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MadMancs

    veterán

    válasz baloghgabor #60479 üzenetére

    Szép történet. Bíróságra csak hosszú évek múlva jutnál el. Jópár hónapig voda próbálja behajtani, majd eladja egy követeléskezelőnek (sigma, alpha, mkk, intrum stb) ők is fenyegetnek mindennel, majd megunják és ők is eladják egy másik követelés kezelőnek sok sok hónapig ugyanez a tortúra és vagy eladják ők is vagy mokk (Magyar Országos Közjegyzői Kamara). Na ez utóbbi aki ténylegesen be tudja hajtani (többi nem, csak fenyeget meg embereit küldi nyakadra de nem tud semmit csinálni), amiről írásban az ÁLLANDÓ lakcímedre fogsz levelet kapni. Ezt vagy elfogadod vagy ellentmondasz (célszerű) akkor megy bíróságra az ügy. Felkérik vodát nyújtsák be a bizonyítékaikat, ha nem tudják nyertél. Ha elévülésre hivatkozol mindenképp nyertél de kezdhetik idővel elölről.
    Telekom és Voda is végigmentem velük 2013 (voda) és 2015 (telekom) mindkettő túlszámlázás nem kicsi. Voda 2019, Telekom 2020 ban zárult le.

    Nálam több mint 100ezerről volt szó, így persze végig vittem procedúrákat. De nálad érdemes lenne befizetni, nem ér annyit. Meg mire a végére érnél minimum 20x os összeg lenne.

    Egyenként mindkét cég tudhatta hogy nem én voltam a hibás mert egyik se tudott bíróság által elfogadható bizonyítékot benyújtani, így az eljárás végén lekerültem távközlési khr listáról így 2020 óta mindkettőnek újra ügyfele vagyok, csak már okosan, mindkettőtől tételes számlamellékletet kérek és archiválom, befizetésekkel (banki kivonat) együtt.

    Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

Új hozzászólás Aktív témák