Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
törölt tag
Mivel mindhárom 5G van szerencsém kipróbálni, egyenlőre a Telekom féle Ericsson hálózat a legstabilabb. Lehet őket szeretni vagy sem, de ez a tény. Régen nagyon szerettem a Vodafone-t, főleg amikor 2000es években már ment az EU roaming náluk, de valami nagyon félrement. Az elhibázott 4G tender óta, egyszerűen nagyon gyenge a minőségük vidéken.
-
tomp
félisten
-
törölt tag
És mi lesz így velük? Új beszállító? Core csere? Durván hangzik.... Ezek alapján rosszabbul állnak, mint a Telenor. Most üt vissza a legolcsóbb nyer minden tenderen....
Brutális 4G bővítés kéne nekik, kb 8CA, optikai betáp minden forgalmas állomáson. ha dss akarnak 5G működni. -
MadMancs
veterán
válasz
hruodnand #64843 üzenetére
1270 szerint pedig 08.16 al elindult a kereskedelmi eSIM, lakossági előfizetőknek is. prepaid és postpaid egyaránt. Annyi kettő között a különbség hogy míg előbbi csak üzletben tud váltani ha nincs havidíjas előfizetése, utóbbi online is.
Jó az összhang vodáéknál eSIM téren.
Egyébként bekerült ÁSZF be, ahol nincs szó üzleti only témáról. Inkább csak fogalma se volt róla mi van és lerázott. -
hruodnand
senior tag
Olvasva itt az eSIM témát, én is befürödtem az online eSIM rendeléssel. Kártyásként felajánlotta az eSIM-et a rendszer, be is fizettem a 2500 HUF-ot, de nem történt semmi... Újra szerette volna a 2500 HUF-ot "lehúzni"... (eSIM igénylése újra)
Ma bementem az Örs Vezér téri Árkádba és közölték, hogy az eSIM csak üzleti ügyfeleknek elérhető jelenleg, megjegyezték, hogy eléggé nagy kavalkád van a rendszerben. Tudnák nekem is aktiválni, ha kell, de akkor meg őket veszik elő (helyi dolgozókat), hivatalosan csak üzleti/céges ügyfelek kaphatnak először eSIM-et... Ezt mondták nekem, lehet máshol más infók keringenek... Passz. A befizetett összeget jóváírták, szóval nem veszett el. -
-
törölt tag
válasz
Nikaré #64839 üzenetére
Frekvenciát most szépen kaptak, kérdés, hogy mit kezdenek azzal a HUAWEI hálózattal, amit a fél világ betiltott, főleg 5G alapon. Hozzánk lehet már ezért is csak dss került indításra marketing szempontból. Emlékeim szerint amikor bejött a Vodafone a Pannon mellett NOKIA hálózatot építettek ki, utána jöttek a többiek, majd jött a HUAWEI core és a többi.
-
törölt tag
válasz
Nikaré #64836 üzenetére
A Balaton egyik legforgalmasabb részén olyan a Vodafone hálózat, mint a két hetes átállás, ami egy hónapja tart kb. A járvány alatt sokan leköltöztek és nem arról van szó, hogy 5-6 hét gyenge a minőség, hanem egész évben. Nem volt 2 éve hálózat fejlesztés Vodafone oldalon, az 5G dss alapon meg nem is komentálom…. 1 bittel nem jobb mint a 10 megabit alatti 4G hálózati sebesség. Minden eszközöm cat 19-21 4G szabványt is ismeri, nem azokban van a hiba. A routerem és az iPhone pedig 5G is működik. Ebben a helyzetben egyedül a Telekom csinált komoly hálózati fejlesztést és az egész Balaton körül is rendes 5G van. De a Telenor sem dss 5G épít ki felénk. Én nem is tudom, hogy gondolta ezt a Vodafone, hogy az eleve szar 4G hálózata
ra építve jön a dss. -
törölt tag
Balatoni dss 4 és 5G sebesség augusztus 20 hétvége tök 0 a sebesség
. Hajrá kínai szemét HUAWEI hálózat!
Telekom rendes 5G Ericsson alapon közel 300.
-
MadMancs
veterán
válasz
Leslie1966 #64832 üzenetére
Nem, ügyintéző volt balfék.
-
Teal'C
veterán
Nos azt tudom mondani az esim ről a korábbi hozzászólásom után hogy csak helyi térerő problémák okozták a hibát 3 napja Budapesten és Érd környékén vagyok és hibátlan a működése. Nincs fals nem fogadott hívás értesítő stb...
-
simpley
őstag
Üdv,
ti megkaptátok már az e havi számlát? -
MadMancs
veterán
válasz
Leslie1966 #64826 üzenetére
-
Gubu0101
veterán
válasz
#79734528 #64821 üzenetére
Kollegamnak kint vodas elofizetese van,korlatlan net meg hivas 100€ fizet,ugy,hogy nem eri meg
Mobil elofizeteseknek nem neztem utanna.
Lebarat hasznaltam anno,de hogy jott ez a terrorista balhe,mar nem lehet megvenni csak ugy,kell hozza arcekes igazolvany stb. ugy tudom. -
Leslie1966
senior tag
válasz
MadMancs #64824 üzenetére
A QR beolvasás megvolt, kódot beírtam-ott az üzletben-háromszor, ezért tiltott le kártya a PUK kóddal már nem foglalkozott, új fizikai SIM-et készített. Ennyi. Ha majd lesz energiám újra bemenni, akkor végigzongorázom egyszer. Miskolcon nincs valakinek ismerőse a Vodafone központi kirendeltségén ? Lehet ott kellet volna hozzáfogni, nem az Auchanban.
-
MadMancs
veterán
válasz
Leslie1966 #64822 üzenetére
Nem. Kódot csak QR beolvasás után kér, azt ami QR alá van írva (6 szamjegy). Van pin, de nem azonos fizikai kartyáéval. De ha ezt el is rontod még mindig ott a PUK. Ezek ugyanúgy megtalálhatóak my voda fiókban mint a fizikai sim-é.
ish4d0w, itt másképp működik mint Telekomnál. Eleve van egy aktiváló kód, ami T-nél nincs, illetve alapból aktív pin kérés.
-
Gubu0101
veterán
válasz
#72445440 #64818 üzenetére
En most is kint vagyok ,most neztem epp ra es meg korlatlankent irja az internetet(Infinity Pro).Vagy bugos vagy nem tudom,kulon nem mutat adatmennyiseget.Weben nezem.
Augusztus 1 volt a hatarido,emailben.
Igen,harom het utan kaptam is a tiltast az internetre,annyira korlatlanPedig havi 1 hetet otthon vagyok
-
Gubu0101
veterán
Mi van ezzel a megszunik a korlatlan roaming tortenettel?
Orulok neki,hogy meg mindig nem allitottak at,pedig mar el mult aug. 1 -
törölt tag
esim váltás
amit írtak azok alapján. előfizetős váltott már itt esim re.
már többen is.
feltöltőkártyásoknak a bank levonta a pénzt tehát minden működik még szerződést is küldenek csak a váltás gomb nem változik át aktiválásra, azaz nem jön meg a qr kod. ez eddig a tapasztalat, a beállítások menü sim kártya almenü alatt található. de ezt már korábban leírták már itt egy páran.
én hívtam őket, de majd írok nekik, hogy ne kelljen már bemenni mikor az előfizetéseseknek megy a feltöltőkártyásoknak meg nem.
a BM által van adategyeztetés, pénzt levonta bánkártyáról tehát még ott is azonosítható vagyok, és szerződést is küldtek már. szóval oldják meg.Leslie1966 minden ügyintéző mást mond.....tapasztalat alapján mondom ezt.... minden nap felhívom őket és mindig mást mondanak. minden nap rányomok az esim váltásra meg minden nap írok nekik. hátha találnak ott egy embert aki meg tudja oldani
-
törölt tag
válasz
Atikusz #64808 üzenetére
Ebbe az a durva, hogy először csak pár napra, majd pár hétre... msot meg már 1 hónapra adnak adatot...
Vagy nem akarnak már annyi netet kiszórni, vagy biztosra mennek - 1 hónap már biztos elég lesz... nem szórakozunk itt állandóan. Nekem mondjuk hónapokig is elég lenne, vagy évekig xd -
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest