- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iOS alkalmazások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Diák66
őstag
válasz
elfelejtette #64098 üzenetére
Nem... különben minek adtak volna újabb 5 GB-ot 08.22-ig!?
-
MadMancs
veterán
Ebben a fiók megosztásban van valakinek tapasztalata?
Hugomnak küldtem meghívót hozzá. Mobilon a régi felületet jön be az emailben szereplő linkben, ott hibás a reg. Gépen az új felület de nincs my voda fiók még/elfelejtett jelszóra is se sms se email nem küld kód. -
törölt tag
válasz
Donki Hóte #64085 üzenetére
"Azt sajnos nem tudom megnézni, hogy mi a kártya adategyeztetési ideje, mert a szokásos Váratlan hiba történt üzenet jön "
Elvileg a szerződés dátuma. Ergo elvileg ott utána tudsz nézni.
-
Valami történt a rendszerrel, mert ma a szokásos adategyeztetési kisérletem továbbment és jött egy üzenet a telefonomra, hogy az xyz számú rendelésem teljesült.
A MyVodafone alkalmazásban van ugye olyan fül, hogy Rendelések. Na mondom, megnézem, hogy milyen rendelés teljesült. Hát bizony ot azt írja, hogy az elmúlt 3 hónapban nem volt rendelésem
Szóval ez akár azt is jelentheti, hogy sikeres volt az adategyeztetés, meg persze jelenthet bármi más dolgot is.
Azt sajnos nem tudom megnézni, hogy mi a kártya adategyeztetési ideje, mert a szokásos Váratlan hiba történt üzenet jön
-
Landsmann
addikt
Azért elég beszédes, hogy már nem 3 napokra adogatják az 5 GB-ot. Adtak maguknak időt eleget a dolgok rendbe tételére. Már ők maguk sem bíznak magukban.
-
dethroner
veterán
Ha csak Elte hálózatra enged fel a voda, akkor hogy tudnék 4G-re csatlakozni?
-
w.miki
veterán
Tegnap járt volna le a fizetési határidő, csoportos beszedéssel fizetek, de ma még nem vonták le... A rendszer még mindig rossz...
Remélem nem lesz gond. -
-
törölt tag
-
jack982
senior tag
"Hoppá, valami nem jó! "
Beszarás
-
törölt tag
Vannak itt is kommentek rendesen... igaz a cikk közel egy hetes....
-
Nikaré
őstag
válasz
szabonagyur #64020 üzenetére
Erre nem gondoltam!
-
törölt tag
válasz
baloghgabor #64023 üzenetére
Ha a nick névből indulsz ki, olyan nagy baj nem lehet... "Júdea front"- az öngyilkos alakulat... most jól megmutattuk nekik...
-
-
sirkan13
aktív tag
Ezzel fogadott az alkalmazás. Töröljétek légyszíves a 2 utolsó hsz met. Nembirtam képet belinkelni. Köszi
-
sirkan13
aktív tag
Ezzel fogadott az alkalmazás
-
norrberth
addikt
válasz
Kicsirics77 #64033 üzenetére
-
norrberth
addikt
Lesz műsor! [link]
Sokan kértétek tőlünk, hogy hosszabbítsuk meg az extra adat opciót. Szombattól így újraindul az extra 5GB belföldön és roaminggal is felhasználható díjmentes adat a lakossági (havidíjas és feltöltőkártyás) és üzleti mobilelőfizetéseken, amit augusztus 22. éjfélig használhattok fel. A díjmentes adatot természetesen automatikusan aktiváljuk neked, így külön tennivalód nincs, rögtön használhatod is. Az extra 5 GB adat a tarifacsomagod adatkereténél nem jelenik meg, az automatikus aktiválás miatt pedig külön sms-t sem küldünk.
Tudjuk, hogy átmenetileg még nem tudtok mindent ugyanúgy intézni és használni az online felületeken, mint a szünet előtt, de biztosítunk benneteket, hogy minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy ezeket a nehézségeket minél hamarabb elhárítsuk. -
Landsmann
addikt
Ezek után már azon csodálkozok, hogy egyáltalán a SIM kártyák élnek és lehet használni őket. Akkor lett volna még csak botrány, ha nem mennének. Mondjuk arra is kíváncsi vagyok, hogy számlázási problémák lesznek-e ha elkészültek az átállással. Vajon hányan kapnak hibás adatot tartalmazó számlát. (túlszámlázás, igénybe nem vett szolgáltatás számlázása, stb)
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest