Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#72445440 #62049 üzenetére
Máshol is az.
Nem igaz !Nekik az a buli, ha ...azon fogadsz hívást.
Nem igaz! Nekik mindegy hogy a privát vodán fogadod a hívást, vagy egy másik (céges) vodás számra átirányítva fogadod: a hívásvégződtetés díja a vodánál marad!Ha máshova irányítod a hívást, akkor akármilyen meglepő, ez nekik költség.
Nem igaz! A "máshova" szót (ha figyelmesen elolvastad a kérdező hozzászólását amiben hálón belüli átírányításról ír) akkor te egyértelműen a másik vodafone számra értetted a "máshova" szót. Ha nem így gondoltad (hanem másik hálózatra) akkor nem olvastad el figyelmesen a kérdését, amiben határozottan hálón belüli átírányítást ír. Választhatsz....Így lesz még a "hálózaton belüli" - ből költség a szolgáltatónak (Vodás ismerősöd hív téged, te mint vodás továbbirányítod másik szolg.hoz)
Miért kevered bele a hozzászólásodba a hálón kívüli hívást, ha a kérdező ezt írta: "ha a privát számomra érkező hívásokat átirányítom a céges számomra, akkor kell emiatt plusz költséggel számolnom? mindkét előfizetés vodafonos."
Erre írod, hogy : "Ha nem olvastam volna el, akkor mire válaszoltam volna?"Pihenj le, ma már ne igyál többet
-
törölt tag
válasz
#72445440 #62047 üzenetére
De miért nem olvasod el, amit kérdezett?
És miért beszélsz teljesen mársól?Ugyanis ő hálón belüli átirányításról kérdezett, te pedig erre válaszként hálón kívüli átirányításról beszélsz.
Továbbá azt írod, hogy máshol is az (mármint hogy máshol is fizetős az átirányítás)
A telekom (is megfelel a "máshol" jelződnek, mégis) havidíjas publikus előfizetések ingyen irányíthatóak át hálón belüli számra a hívások.Kicsit figyelmesebben olvasd a hsz-eket, és tájékozódj a konkurencia üzletpolitikájáról, mielőtt valamihez hozzászólsz...
-
törölt tag
válasz
janakbacsi #62044 üzenetére
-
törölt tag
válasz
janakbacsi #62041 üzenetére
Néhány kollegám is ingyenesnek gondolta a flotta miatt és ismerve a vidéki szolgáltatás minőséget. Utána jöttek a nagy kerek szemek, hogy a T-re perc alapon mentek 60 forintért az átirányítások. Volt aki kapott 50-60e-es számlát is pluszban a cég által fizetett költség kereten felül. Sajnos a Vodafone egyik legnagyobb flotta partnere vagyunk, nem hinném, hogy egyhamar lesz váltás.
-
törölt tag
válasz
#08176384 #62036 üzenetére
Amennyiben van lehetőséged VOLTE bekapcsoltatni
Írtam, hogy ezen a telefonon (LG G7) csak a Telekom támogatja a VoLTE-t.Eddig mindig 3G-n mentek a vodánál a hívásaim, amivel soha nem volt gond. Ha 2G-re kényszerítenek, vagy új készülék vásárlásra, akkor szolgáltatót váltok: azt is írtam, hogy nem fogok 100 ezerért új készüléket venni (amiben nincs DAC) miközben 1 évre összesen 12 ezer lenne a többletköltségem Telekommal Vodához mérve (havi 1ezer Ft-tal lenne több a T havi díja, mint a voda).
-
törölt tag
válasz
janakbacsi #62039 üzenetére
Vodánál az átirányítás fizetős. Általában 50 Ft/perc
-
janakbacsi
őstag
ha a privát számomra érkező hívásokat átirányítom a céges számomra, akkor kell emiatt plusz költséggel számolnom? mindkét előfizetés vodafonos.
-
törölt tag
Az lényegtelen, de mivel az üzleti előfizetések miatt ehhez a trágya céghez vagyok kötve, nem tudok mit tenni. Sokszor útközben kell ügyeket intézni és röhej, hogy 5 percenként megszakadnak a hívások, nem tudnak felhívni, a hívás várakoztatás és a VOLTE hol működik hol nem. Minden üzleti partnerem panaszkodik, hogy sokszor csak a sípszó hallják, ha hívnak. Mindenkit én hívok vissza rendszeresen, azért ez nem normális dolog. Most ehhez jött meg a gyenge térerő dolog.Nem én választottam ezt a flottát. Privát Vodafone kártyám már a kukában van és nem is kell újabb az biztos.
-
törölt tag
válasz
#70635776 #62032 üzenetére
Végre nem csak én írom, hogy csapnivaló lett a szolgáltatás. Amennyiben van lehetőséged VOLTE bekapcsoltatni, talán valamennyit javít a dolgon. Útközben állandóan szakadnak a hívások és sok helyen alig jeleznek térerőt a készülékek. A Vodafone most bekapcsolta a flottánkon mindenkinek a VOLTE, azóta a Vodafone által üzemeltetett fix vonalas készülékekkel sokszor nem lehet beszélni, csak nagy süketség van a vonalakban. Kollégák egymást hívják privát mobilokon.
-
törölt tag
válasz
DevKiller #62033 üzenetére
Egy olyan kaliberű készülék, ami "pariban" van az LG G7-tel több mint 100 pénz. És mint írtam ebben van DAC, amit manapság nem raknak bele a készülékekbe.....
Szóval inkább fizetek 1000Ft-tal többet a telekomnál havonta (meg is igényelem a horgászkártyát), cserébe lesz VoLTE és nem kell új telefont vegyek.
Erről a 2G-s voda hangminőségről pedig inkább nem írom le a véleményem... -
törölt tag
Nem tudom mit ügyködnek a vodafone-nál.
Ismerős panaszkodott, hogy Ny-MO-on utazva a hívásai 5-10 perc időtartam között megszakadnak. (Ráadásul 25 évig T-s volt, én csábítottam a vodához)
Ma én is tapasztaltam (Bp 15) a hívás megszakadást.
Eddig a hívásaim mindig rendben voltak.
Ma munkahelyről hívtam feleségem, aki szintén vodás. Nekem végig 3G-n volt a telefonom, neki meg semmit nem jelezett ki a készülék (korábban mindig H jelzés-, tehát 3G volt). A hívás minősége kritikán aluli volt. Sok hallózás, "csőbeszéd", hangkimaradások pár másodpercre....stb.A telefon LG G7, amivel csak Telemommal van VoLTE. A készüléket nagyon szeretjük, DAC is van benne. Olcsóbb lesz szolgáltatót váltani, mint készüléket....
1999 óta vagyok vodás... -
Marky18
aktív tag
Van arrol info, hogy all az e-SIM bevezetes? Varhato a kozeljovoben, vagy meg eveknek kell eltelnie?
Gondolkozok egy Apple Watchon, de nem lenne ertelme a felarnak, ha 2-3 ev mulva varhato leghamarabb e-SIM. -
Norbi887
aktív tag
A MyVodafone alkalmazás minap új jelszó kreálását kérte tőlem a belépést követően.
Másnál is volt ilyen? Vagy van valami szabályzat erre, hogy x idő után újat kell megadni?
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy vitamax egyenleget fel tudom használni másik vitamax egyenleg feltöltésére? Valahol olvastam, hogy felhasználható vásárlási keret az egyenleg és így ezzel fel lehet tölteni másik vitamax egyenleget, de nem találom sehol hogy hogyan.
Köszönöm szépen! -
törölt tag
válasz
DevKiller #62000 üzenetére
En nem tudom mit állítanak, de egy ideje csomó helyen csapnivaló a térerő útközben. Hol egy csík a térerő, majd hirtelen maximum és nemsokára újra alig van. Először készülék hibára gondoltam, de két különböző márka készüléke egyidőben, egyhelyen ugyanazt produkálja. Kocsiban válogatás nélkül rendszeresen megszakadnak újabban a hívások. Somogyi dombság részen dolgozó kollegám, már inkább kiadja ügyfeleknek
a 30as számát, mintsem szenvedjen a céges Vodafone-nal. Arról nem is beszélve, hogy csomó helyen 4G sincs.
-
KRoli92
tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy az előleg jóváírás hogy működik? 4. Hónaptól kezdik vonni. 20.000 Ft előleget fizettem be, de csak 1990 Ft a havidíjam flottában.Gondoltam majd elkezdik vonni a teljes havidíjat, csak a készülék részletet fizetem addig ameddig jóvá nem írják teljesen, de nem.Mostantól esedékes le is vontak 750 Ft-ot. 21x 750 az 15.750 Ft. A maradékot el kávézzák, vagy mi?
-
Diák66
őstag
Hát nálunk csak B8, az is egy G-vel kevesebb. Szóval szó szerint vadászni kell a jelre, ami csak a magasabb pontokon van. De egyre inkább "körbelőnek" mindekt, szóval csak ideérnek a fejlesztésekkel. Optikánk meg sose lesz, mert az év utolsó napján délután 4ig se fog ideérni.....csak ígérik....
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Robot fűnyírók
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest