-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz 4Grider #61498 üzenetére
Tavaly áprilistól lett UPC hivatalosan is voda, akkor egyesültek üzletek is (nálunk pl április 13 zárt be upc és ápr 20 nyílt vodásítva újra). Ha utána küldtek el akkor az az ügyfeles lustasága volt.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
4Grider
nagyúr
-
Diák66
őstag
válasz sanzi1982 #61493 üzenetére
Sajnos az emlékezetem csalt, szóval adjunk hozzá még egy évet. Ez van, néha hibázik az ember.
A jelenleg használt 900/1800 MHz-es frekvenciák használati jogosultsága lejár (2022. áprilisban, most, hogy így ránéztem pontosan...) és az új felosztás (értsd az új eljárás eredményeként megszerzett frekvenciák) lép érvénybe. Ennek kapcsán lehetnek változások, valamint hosszútávon lehet tervezni és az esetleges fejlesztéseket megvalósítani.
-
4Grider
nagyúr
válasz MasterDeeJay #61490 üzenetére
A webes bejelentésre 30 napjuk van válaszolni, amit vagy betartanak, vagy nem. Személyes ügyfélszolgálat engem elhajtott, mondván hogy ők csak partnerek, és nem lehet náluk (volt) UPC-s ügyeket intézni. De ez tavaly ősszel volt.
-
-
4Grider
nagyúr
válasz MasterDeeJay #61488 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni (de mivel gonosz vagyok, így megteszem). Nekem tavaly nyáron-ősszel 3 webes megkeresésből 1-re csak úgy reagáltak írásban, hogy az előfizetés részükről történő írásbeli felmondása után az ügyfélszolgálaton panaszt tettem a 3 webes megkeresés során leadott befizetési bizonylatokkal kapcsolatos meg nem keresésük miatt. Az előfizetés végül nem lett felmondva, de a mai napig semmiféle kompenzációt nem kaptam azért, hogy a bőven időben befizetett számlák érkeztetésének hiánya miatt felmondták a szerződésem, hónapokon keresztül más úton elérhetetlenek voltak (a Voda ügyfélszolgálat nem volt hajlandó kapcsolni a UPC-s számlázási osztályt) és minden hónapban újabb ezzel kapcsolatos díjakat számláztak.
-
Kb mennyi idő mire válaszolnak egy levélre amit a weblapjukon írtam meg? (webes megkeresés)
Történt hogy a korábbi UPC előfizetésen volt egy mobilinternet melyet a UPC Vodafone átálláskor valamiért külön előfizetéssé tettek és későn vettem észre hogy nem szerepelt sehol a UPC-s számlán.
Így fizetve sem lett, kikapcsolták és ekkor megnéztem a kártyát egy asztali számítógépbe ott láttam hogy küldték az SMS-eket a fizetésről csak hát ugye ki az aki a mobilnetkártyát asztali gépbe használja. (routerben volt benne). Hát gondolom oké talán a voda válltás miatt a mobilnet átkerült és nem tudták egy előfizetésben kezelni, rendben ilyen a rendszer felfogtam.
Kissé furcsa hogy már kiépítéstől kezdve upc előfizetőként ott volt az összes adatom és nem kerestek meg azzal hogy hééé nincs fizetve a számla. Nem baj nagy kárt nem okoztak vele, nem munka kritikus helyen volt a mobilnet, így hát befizettem mindent azonnal amikor kikapcsolták a szolgáltatást. És kaptam segítséget is hogy külön a myvondafone oldalán kapom majd a számlákat mert külön fogják kezelni továbbra is. Elfogadtam így működik rendben...
Erre hó elején kaptam egy 8+eft-os számlát a korábbi 2300Ft-os helyett tele olyanokkal hogy visszakapcsolási díj meg egy rakás késedelmi díj.
Nyilván ezt nem szeretném befizetni mert ott volt minden adatom náluk, és tizenx éve fizetve van a szolgáltatás. Magyarán ha nem értesítenek akkor nem tudom befizetni. Ezért írtam egy webes megkeresést amit visszaigazoltak hogy továbbítják az ügyfélszolgálat felé. Tartalma az volt hogy tekintsenek el a késedelmi és visszakapcsolási díjtól tekintve hogy nem kerestek meg a tartozással és amúgy is tizenx éve ügyfelük vagyok (azaz a upc-jé de mivel megvették őket ezért megnyertek engem is) És persze azt is hogy a mobilnet sticket routerben használtam, nem olvastam az sms-eit. (bár lehetett volna ha a webes felületére bemegyek de ez egy különálló hálózat amin egy riasztó és kamerarendszer van, sima pc nincs rákötve)
Ez a megkeresés 12-én volt, és holnap az az 25-én esedékes a számlafizetés. Nem a pénzről van szó, hanem elvekről. Ha megnyerték a upc-s ügyfeleket akkor rakják már rendbe az előfizetéseket hogy egyben legyen minden, ha meg nem megy akkor kezeljék a helyzetet. Magyarán nem azért nem fizettem mert rohadtul nem akartam hanem mert nem is tudtam róla hogy fizetnem kell, nekik meg nyilván az az érdekük hogy fizessek és ez most így nem sikerült összehozni.
UPC előfizetési számla is keverc, benne van hogy Business csomag amiben van tartalék mobilnet kártya, azaz nincs mégse mert nem adták oda a modemet hozzá amibe be lehet dugni a tartalék netet mivel szerintük fix ip szolgáltatáshoz nem működik. Persze akkor még a upc vágott át vele és ez miatt lemondtam egy másik mobilnetet is hogy nem lesz rá szükség ha megy a business csomag, de ez régi történet, nem buktam vele pénzt csak időt -
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Lehet tudni arról valamit, hogy a Voda milyen ütemben fejleszti a 4G hálózatát? Nemrég költöztünk a 17. kerületbe, a kültéri térerő nagyjából okés, a beltéri viszont pocsék. Míg ugyanaz a készülék a belvárosban pl. vígan elvan, otthon inkább csak szenved.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Anulu79
addikt
Köszönöm!
-
veterán
válasz Anulu79 #61478 üzenetére
Igen (tapasztalat). Ráadásul szoftver se VDH.
Felénk is elért a változás szele. Már fixen teljes településen 2CA van 20Mhz B20 + 10Mhz B3 és teljesen korrekt sebesseget produkál amikor csak nézem (tudom mindjárt jön pár bithuszár hogy melyik másik sokkal gyorsabb ). Most pl ezt.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy nem tudja valaki, hogy az S21 Ultrát teljesen függetlenként árulja a szolgáltató?
-
DevKiller
senior tag
A Vodafone végre állított a rendszeren. A toronyhoz közel lévők végre B1-en csüngenek. Tapasztaltam, mikor tegnap a haveromnál voltam. Végig B1-en volt a telefonom, nem váltott le B20-ra. Ennek köszönhetően értékelhető lett a sebesség itthon is, és már nincs 10k-s jitter.
Bár nem valami combos, de áramszünet esetén legalább 480P-be elketyeg szépen.
Csináltam nála is egy speedtestet B1-en 6 mbps volt az eredmény. Kicsit nagy település vagyunk 1 szem 40 méteres toronynak...HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
Somatom
veterán
válasz DevKiller #61470 üzenetére
Egyáltalán nem vagyok ipari felhasználó. A hétvégi tévézés dobja meg a roamingot. 30GB -ba bele szoktam férni. Hívás, SMS egyáltalán nincs. Nem hiszem, hogy erre beóvnak, ha egyébként időben és mennyiségben is betartom az 50% -os szabályt.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Caldera
aktív tag
válasz Norbi27 #61472 üzenetére
Attól függ menyire vagy ügyes. Én rögtön mentem, amint lehetett módosítani és számomra kedvezőbb tarifát alkudtam ki (előtte az enyém is ügyfél megtartós volt). Függ az ügyintézőtől, bár itt a többiek szerint lejárat után lehet jó ajánlatokat kapni.
[ Szerkesztve ]
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
Norbi27
aktív tag
Sziasztok
2 éves szerződésemből március 6-án jár le a 21. hónap. Akkortól hosszabbíthatnék szerződést. Ilyenkor is adnak már egyedi ajánlatot, vagy meg kell várni a hűség lejártát?
Ügyfél megtartós csomagom van -
DevKiller
senior tag
Nálam változott, csináltak valamit a 3G-vel.
VoLTE az természetesen csak híváskapcsolásra van és utánna levált, de 3G-n jó a hangminőség. Nekem ettől több nem is kell, örülök, hogy legalább ennyit elértünkHONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
-
gabyka
aktív tag
válasz thomas77 #61467 üzenetére
Nekem 3 év után tűnt fel nekik, hogy többet használom németbe' mint otthon...
4 előfizetést vittem utána tovább, nem kellet a pénzem nekik. Engedd el...Szerk.: próbáltam egyezkedni velük, tizenx éve náluk voltunk, nem találtak megoldást...ha nem, hát nem
[ Szerkesztve ]
-
thomas77
senior tag
válasz #08176384 #61458 üzenetére
Több, mint 1 éves folyamatos Angliában tartózkodás után 2 napja kaptam sms-t a vitamaxos kártyámra, hogy ejnye-bejnye!!! Eddig nem fájt a vodának a roamingolásom, de úgy látszik, vége a dalnak.
Ezt csak azért sajnálom, mert aki Magyarországról hívott vodás számról, azzal Angliában is mengy a HD hang, ha a vitamxos kártyám a Vodafone UK-n barangol.
Sokszor téma a szolgáltatói topikokban is a VoLTE, ami már 2019-ben is elég jól működött mind a 4 magyar szolgáltatónál. Ti jól hozzá is szoktatok.
Én meg szívok a gyatra hangminőséggel, ha haza akarok telefonálni...
Remélem erre is kitalálnak valamit a szolgáltatók, mert ez a hangminőség nagyon retro feeling. -
4Grider
nagyúr
válasz #08176384 #61462 üzenetére
Ha most mennél akkor láthatnád, hogy mennyit jelent annak a néhány 100, néha néhány ezer roamingolónak a terhelése, ami egy-egy bázisra jut. Amúgy én is augusztusban voltam, kb. fele annyi ember volt Észak-Dalmáciában, mint ami ilyenkor lenni szokott. Még a Telekom hálózata sem volt agyon terhelve (ők adnak korlátlan mobilnetet egy hétre minden turistának 85 kunáért, amit azok jó része ki is használ hajókon és szárazföldön is).
-
t420s
aktív tag
üdv!
Ha vodafone feltöltőkártyásként külföldről kapok SMS-t (49-es előhívó) az nekem kerül pénzbe?
-
törölt tag
Amúgy a korlátlan adat roaminggal nem keveset szívtam augusztusban olaszban és Horvátországban egyaránt. A tengerparton agyon volt terhelve a hálózat mindkét országban (Vodafone és A1). Volt helyi Vodafone kártyám is olaszban, de kb az is kuka volt. Végül vettem egy TIM-es kártyát, az se volt tökéletes, de használható szinten volt adatforgalmam.
[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
hát ahogy, nézem, egy másik szolgáltatónál,ugyanez a díjcsomag (korlátlan beszélgetés belföldön, 5Gb net) plusz egy Redmi Note 9 havidíjjal 9.500 ft, 2 évre.. itt meg ugye mától,felugrik 10.990 ft-ra a díj.. készülék nélkül,csak határozatlan időre..
In loving memory of Garrett Lockhart
-
törölt tag
válasz Somatom #61459 üzenetére
Nagyon egyszerűen: Ott van pl az infinity mellé adott ingyenes világjegy, ami Ázsia, Amerika stb él. Másik oldalt mindegyik országban levő Vodafone egy önálló, helyi cégnek minősül és nem tudjuk az ottani adó szabályokat. Pl egy Dubai-ban is él a korlátlan roaming a DU hálózatán, az pedig nyomokban sem Vodafone cég. Valamiért a Telekom sem engedi a korlátlan adatot külföldön, pedig sok EU országban van másik T lefedettség, az EU-n kívül meg majdnem 3.500Ft nyamvadt 2 gigabyte.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Somatom #61454 üzenetére
Gondolom a covid miatt alig van roaming bevétel és veszteség nekik a korlátlan roaming. Kevesen utaznak, kb a kamionosok akik úton vannak rendszeresen. Én már várom a beszélgetésre ugyanezen korlátokat és kérdés, hogy a Brexit számít-e a Vodafone esetében, mint angol cég?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz Joker88 #61449 üzenetére
Epack csak hűség alatt jár. Azaz hűség után 1000Ft al drágább lesz. Egész pontosan 10990Ft.
Csomag természetesen marad, nem raknak sehová.[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
tegnap járt le a Red-es csomagom. akkoriban, 1 éve volt 9.990 ft egy hónapra.. ha jól tudom ez már nincs,helyette van valami Red free 10.990.-ért..
nem is gond, csak az a fura,hogy senkisem keresett a vodától,hogy maradok-e,stb..
de gondolom,ha nem jelzem a váltási szándékom,marad ez a 9.990 Ft-os havidíj,ugye? nem raknak át önkényesen egy másikba?In loving memory of Garrett Lockhart
-
Somatom
veterán
válasz DevKiller #61442 üzenetére
Hmmm... Telenor hálós flottában 5800Ft -ot fizetek két korlátlan adatkártyáért (főkártya + megosztó). Ha jól tudom, akkor most 23GB roamingom van a főkártyán. Ez 13 -ról indult, de ahogy csökkent az EU -s roaming díj, úgy nőtt a keret.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
DevKiller
senior tag
-
-
vpanangin
senior tag
Kiszúrtátok, hogy a hétfőtől kötött RED-eseknek nagyjából ugrott a korlátlan roaming net?
Lett helyette 20GB.
"2021.02.15-től kötött előfizetői szerződés esetén:
Adatforgalom, mely felhasználható-a mindenkori
-Roaming díjszabás szerint az 1. roaming díjzónában; -Red Infinity World tarifacsomag esetén a Világ Napijegy érvényességi területén belül." -
baloghgabor
aktív tag
Nos, ma megkaptam a csoda Blaupunkt SOS ketyerémet a szerbízből, kettő hét után. Gyorsan rájöttek, hogy abszolút semmi baja sincsen, ez így üzemszerű, és jó. Mármint, hogy néha nem működik, lefagy, merül, és a helymeghatározás km-es pontatlanságot mutat, akár órákon keresztül! Ja és pl. a lefedettségi csoporttal vegyem fel a kapcsolatot, mert nálam lehet ott is a gond? Nem tudom ekkor a NASA-ra gondolták, vagy ki üzemelteti a műholdakat vajon? Mert a GPS koorfinátákban van bődületes eltérés! És erről adtak is egy papírt! 😁 Nyilván az ügyfél a debil, nem a vodafos (sic!). Nem baj, azt hiszem ez így megy a NHH-nak gyorsan, hogy állapítsa már meg, hogy mennyire beszélnek félre? Volt anno már egy hasonló ügy, akkor súlyos milliós büntetést helyeztek kilátásba nekik, de a "szolgáltató" kérte, hogy ugyan tekintsek már el a bejelentéstől. Nos, azt hiszem, ezt mégegyszer nem fogják eljátszani velem. Forgalmaznak egy kinai gyártmányú, majdnem semmire sem jó vackot és én vagyok a hibás, mert megvettem és szeretném használni?!!! 😡
Csak ha valaki ilyen megvásárlásában gondolkozna, vagy akár használhatatlan neki is, ugyan írjon már privátban nekem! Köszönöm! 😊bégé
-
DevKiller
senior tag
válasz #08176384 #61430 üzenetére
A Balaton part és a főváros nyílvánvalóan kiemelt figyelmet kap a szolgáltatóktól. De nézted már vidéken?
Sokat írtam már arról, hogy sok település B20-at érdemel, mindkenkitől ami nagyon szép és jó, csak véges. Szóval nem szeretném ismételni magam: Örülünk, hogy a balatonnál neked nagyon szép értékek vannak, de az országra ez nem mondható el néhány nagyobb város kivételével.HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
törölt tag
válasz DevKiller #61429 üzenetére
Csendesen jegyzem meg, hogy nem olyan rossz a Telenor hálózata. Felénk atomstabil pl az adatkapcsolat, soha nem szakad meg szinte. Napokban próbáképpen rámértem és az 5G Huawei routerben, közel 280 megabitet mértem velük 4G kapcsolaton. Ehhez képest 400 a Telekom 5G kapcsolaton és a Vodafone 4G kapcsolaton ment rekordnak egyszer 380 at
[ Szerkesztve ]
-
DevKiller
senior tag
válasz pdr755 #61424 üzenetére
ZTE a csodás Telenyomor hálózata konkrétan. A Vodka huawei.
És még is, ugyanolyan eszközzel és előfizetéses számokkal, osztálytársamnak hamarabb volt VoLTE Telenor alatt A50-enen, mint Vodafone-nál nálam.
És ez is ugyebár lefedettség hiányában foghíjas, mindig 2G-n kötök ki itthon, szóval én hasznát itthon nem veszem. Az a tény, hogy a Telenor a shit hálózatával hamarabb összekalapálta a dolgot mint a Vodafone, az pedig siralmas. Az meg még siralmasabb, hogy a DIGI jobban áll minden tekintetben ilyen téren mint a Vodka.HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
viktorhu
veterán
válasz pdr755 #61424 üzenetére
Persze, kénytelenek lesznek, bár most nagyon nehézkes a dolog, ha nem hivatalosan támogatott telefonod van, nem támogatott xiaomiknál ki kell kapcsolni a volte hálózatellenőrzést és be kell hazudni egy támogatott típust, ami azért nem tűnik egy hosszú távon fenntartható megoldásnak, meg főleg nem tudom, hogy ez az 5G-vel is működni fog-e így, vagy tényleg rendszeren kívül találják magukat azok, akik nem a listában szereplő telefont vásárolnak majd - vagy teljesen, vagy részben, ahogy most is kompatibilitási problémák okozták a 700-as 5G-re nem csatlakozást, és még ki tudja, milyen kompatibilitási kombinációs problémák jönnek elő a jövőben.
-
adam1400
tag
ugye ráhordozásnál is kell azonosnak lenni a névnek?
-
pdr755
tag
válasz viktorhu #61417 üzenetére
Szerintem a VoLTE esetében amikor már nem egy plusz szolgáltatás lesz hanem létszükséglet (mert nincs 3G, a 2G pedig az M2M/IOT eszközöknek elegendő módon lesz megtartva ideig-óráig amíg mindenképp muszáj), kénytelenek lesznek az elterjedt márkákat (minimum Apple és Samsung + a fontosabb kínaiak) támogatni azon modellek esetében amelyek tényleg VoLTE képesek, és a gyártójuk foglalkozik még velük.
Mivel itt (Európára gondolok) a kártyafüggetlenül vásárolt telefonoknak mindig nagyobb szerepe volt mint a tengerentúlon, nem hiszem hogy pusztán üzletpolitikai okokból a szolgáltató amúgy a hálózatukon működőképes telefonokat nem fog engedni VoLTE-zni.
Ami komplikálhatja a dolgokat, az a hulladék ZTE és hasonló hálózati eszközök, amikkel nehezebb az egészet működésre bírni mint egyébként. -
viktorhu
veterán
válasz DevKiller #61414 üzenetére
Valószínű, hogy így van, mert, ha jól értem, ha hívás is kb. úgy működik, mint a volte esetében. Majd akkor fog felmenni az 5G-re, ha megkapja a szolgáltatói frissítést, anélkül meg vagy igen, vagy nem, vagy felmegy, de csak bizonyos frekvenciákon... És akkor majd kérdezgethetjük a dual simes topicon, hogy a Redmi 12-t próbálta-e valaki x sávon vodás 5G-vel És igen, az lesz belőle, hogy akinek fontos, hogy működjön, lehet, hogy inkább megveszi majd a szolgáltatótól, bár pl. a Telenor árul most olyan volte-képes mobilokat, amiket hivatalosan nem támogat volte szempontból.
-
viktorhu
veterán
válasz pdr755 #61410 üzenetére
Mert nincs is szolgáltatói szoftver alapesetben iphone-on, bár pont az umts 4G-ként való kijelzésében volt már ilyen. Viszont ha szoftveres buherálás kell minden egyes szolgáltatói hálózathoz minden egyes készülékre, az az iphone-okat is ugyanúgy érinteni fogja, hiába nincs szolgáltatói szoftververzió.
-
pdr755
tag
válasz DevKiller #61411 üzenetére
Jó de ha jól értelmezem, egyik esetben az volt a baj, hogy nincs vétel a helyszínen (nálad) míg siófokinál ott van a 700 Mhz-es jel de a telefon valamilyen szoftveres okból nem látta. Utóbbi korrigálása egyszerűbb szolgáltatói szemszögből, főleg hogy elsősorban a készülékgyártót kell rugdosni
-
DevKiller
senior tag
válasz #08176384 #61409 üzenetére
Az a baj, hogy sírhatok én ezeknek, hogy legyen itthon valami lefedettség féle, maximum kapok egy minibázist, amit eddig nem ajánlottak fel.
Ezzel csak arra akartam reflektálni, hogy ami valakinek fontos az mind1, ami többnek az már lényegesebb, ami miatt megüthetik a bokájukat az meg már nagyon sürgős.[ Szerkesztve ]
HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
pdr755
tag
válasz viktorhu #61406 üzenetére
"Azt is el tudom képzelni, hogy a szolgáltatók nem bánják ezt, mert esetleg reménykednek abban, hogy ezzel visszanyerik a telefonértékesítési piac egy részét."
Ez az érvelés ott sántít, hogy Apple telefonokkal még a nem náluk vett készülékekkel való sz*kodásban világbajnok amerikai szolgáltatók sem csinálják (pedig biztos tennék ha rajtuk múlna), Siófok000-nak pedig iphone-al volt problémája.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz viktorhu #61406 üzenetére
Első perctől kezdve mondtam ezt a vidéki 5G témát és kaptam is miatta a fórumon, hogy nincs 5G rendesen, stb. Reklamáltam Vodafone és Apple vonalon egyaránt és tényleg volt alapja. Érdekes módon mind az Apple, mind a Samsung kiadta a frissítést a problémára. Előtte meg nem történt semmi. Gondolom a Vodafone lépett a kérdésben.
[ Szerkesztve ]
-
BPéter1984
tag
válasz radio100jozs #61399 üzenetére
Úgylátom akkor megyek vissza a telekomhoz
Nézegettem a díjcsomagokat , kb hasonló árakat láttam .
Off témát nem szeretnék itt .
Összeállítom a csomagot hang + net és kérek hozzá plusz 1 db sim-et .Köszönöm mindenkinek aki segít / segített .
[ Szerkesztve ]
VOLVO S40 - 2005 , S80 - 2009 , Iphone X , Galaxy S20 ultra 5G
-
-
K Norbi
addikt
13 án volt számlazárásom.
Ma 16 van, de még mindig nem töltődött vissza az 5Gb netem.
Nektek is így szokott lenni?Számla is 1 hét mire kész.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest